| Nemoci - diskuze na toto téma |
Milé maminky, chtěla bych se vás zeptat... Babička mi vždycky teď přes ten podzim a zimu trpí nachlazením. Tak jsem si říkala, že bych jí dopřála nějaké výborné vitamínky na posílení imunity. Co myslíte, jaké jsou podle vás nejlepší? Jitulka | 29.10.2018 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | NemociJe, to je ale hezký :) Jsi hodná, ale úplně to rozumím. No, jako předpokládám, že tolik ovoce babi asi nesní, tak ti doporučuju doplnění vitamínů tabletkama. Super jsou vitamíny bion 3 www.bion3.cz/. Jinak na toto období je to pak to balení Imunity. Tak na to mrkni. Odpověď Elena | 17.11.2018 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NemociJitulko, moc ti díky. Já jsem na web Bion 3 už dívala a docela mě krom toho Imunity zaujal i ten Vital. Ten máš taky ozkoušený? Odpověď Jitulka | 6.12.2018 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: NemociNo, mám, ale když se podíváš na jeho zaměření, tak on je výorný na odbourání únavy a ta mě osobně přepadá hlavně z jara. Čili já jsem ten Bion3 Vital brala přes jaro a teď teda beru ten Imunity. Odpověď |