Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 06. května 2026, svátek má Radoslav, zítra Stanislav
Vyhledávání

Diskuse - Pěkná prsa- modelace

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  WLbNP   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pěkná prsa- modelace - diskuze na toto téma
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda někdo řešil podobný problém. Od puberty mám hrozně velká prsa. Celý život s tím nějak bojuji, ale už mě z toho i hodně bolí záda. Rozhodla jsem se tedy jít na zmenšení prsou, ale nemám vůbec žádné zkušenosti ( pochopitelně) a ráda bych i třeba doporučení na nějakého operatéra a případně i cenu zákroku?

Cilka | 4.12.2024 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pěkná prsa- modelace
Ahojky, pokud z toho máš zdravotní problémy, jako je ta bolest zad atd, tak normálně si to vyřiď přes pojišťovnu. Záleží také odkud jsi. Za sebe můžu doporučit https://www.justan.cz/sluzby/plastika-prsou Brno/Praha. :) A bere právě i přes pojišťovnu. Takže si zajdi k obvoďačce a s tou to vše prober. S panem dr se můžeš domluvit na konzultaci, abys věděla do čeho jdeš a on ti vše vysvětlí. Určitě se ti potom uleví. Jeho práce je skvělá i následná péče byla na jedničku. Já jsem si nechávala prsa i modelovat a jsem s výsledkem hrozně spokojená.

Odpověď
Sabča | 9.12.2024 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pěkná prsa- modelace
Jéžiš moc děkuji za tip! Já jsem ani nevěděla že bych to mohla řešit přes pojišťovnu. Hnedka jsem se objednala k dr, tak jsem zvědavá. Jinak nejsem Brno ani Praha, ale nemám daleko od Brna, takže jsem si domluvila u pana doktora konzultaci, takže jsem moc zvědavá.

Odpověď
Galetta | 11.8.2025 07:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pěkná prsa- modelace
Naštěstí mám svoje prsa krásná, pevná a manžel je doslova miluje. Což mi mimochodem v sobotu večer dokázal, ha ha. :) To byla jízda, to vám teda povím. :) Jako ale celkově jsem se sebou spokojená, na druhou stranu když bych nebyla, nemám problém jít na nějakou úpravu nebo tak. Ale zatím jsem na tom tak dobře, mi na vylepšení stačí třeba náušnice srdce od https://www.hotdiamonds.cz/nausnice-srdce :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné