Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 05. června 2026, svátek má Dobroslav, zítra Norbert
Vyhledávání

Diskuse - Zdraví a prevence

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  QCYSq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zdraví a prevence - diskuze na toto téma
Ahoj všichni, zajímalo by mě, co děláte pro své zdraví a jaké máte tipy na prevenci? Užíváte nějaké doplňky stravy nebo máte osvědčené rutiny, které vám pomáhají udržet se fit a bez větších zdravotních problémů? Mně s přibývajícím věkem začíná trápit jednak stárnutí, kolikrát se podívám do zrdcadla a říkám si, že to snad ani už nemůžu být já :-D a taky se už objevují první zdravotní problémy, hlavně záda mi dělají problém, klouby, zažívání...Tak se ráda inspiruju tím, jak se o sebe staráte a co máte osvědčené :-)

Nataša | 3.12.2024 06:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdraví a prevence
Ahoj, my s manželem na tu prevenci co se týče zdraví hodně dbáme, protože bohužel máme v rodině spoustu vážných onemocnění a rádi bychom minimalizovali riziko jejich výskytu i u nás. Nechali jsme si proto udělat tento DNA test https://chromozoom.cz/dna-testy/chromozoom-360/, abychom zjistili, k čemu jsme náchylní a co se s tím dá dělat. Výsledky testu jsou po vyhodnocení dostupné v přehledné aplikaci, zároveň člověk dostane i doporučení, co je pro něho vhodné do těla doplnit (jaké vitamíny a minerály) a celkově, jak by měl změnit životní styl s ohledem na jeho genetické predispozice. V ceně je taky konzultace s genetikem, který ti vysvětlí všechno, co budeš potřebovat. Za mě je to perfektní investice do sebe sama a taky dost zajímavá. Člověk se toho o sobě dozví opravdu hodně, testuje se třeba i reakce organismu na kofein a alkohol a vnímání chutí.

Odpověď
Klára | 11.12.2024 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdraví a prevence
Mně se jako prevence a podpora imunity osvědčilo kozí kolostrum Bioalis, je to hodně účinný a přírodní způsob jak celkově podpořit svou imunitu :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné