| Poslední rozloučení se psem Brno - diskuze na toto téma |
Dobrý den, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s posledním rozloučením s vaším pejskem v Brně? Kde to zařídit rozumně prosím? Lucie | 8.12.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poslední rozloučení se psem BrnoOmlouvám se za dotaz, ale potřebovala bych doporučení na spolehlivé krematorium v Ústí. Kde by mohli garantovat, že popel, který dostanete, bude jen toho Vašeho pejska? Odpověď Barbora T. | 12.12.2024 10:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Poslední rozloučení se psem BrnoDoporučím kremaci od kremacezviratusti.cz, o vše se postarají a je tak pro Vás jednodušší vše zvládnout. Nám pomohli a jsem jim za to vděčná! Odpověď Sylva | 14.12.2024 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Poslední rozloučení se psem BrnoHolky, taky tento kontakt budeme brzo potřebovat :( Náš Many je už starý a bohužel se asi vánoc už nedožije. Odpověď Barbora T. | 15.12.2024 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Poslední rozloučení se psem BrnoTady na ně máte odkaz www.kremacezviratusti.cz/sluzby Doporučím projít komplet stránky, najdete tam veškeré informace a doporučení, co dělat. Odpověď Soňa | 9.12.2024 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poslední rozloučení se psem BrnoTo já mohu doporučit ideální poslední rozloučení v Brně v https://www.krematoriumzvirat.cz/ I když celá ta situace byla velmi smutná, tak tady se nám povedlo z ní udělat velmi pěkné poslední rozloučení. Na stránkách mají i video s tím, jak to rozloučení probíhá. Dokonce jsem využila i možnost si udělat šperk s popelem z mého mazlíčka. Odpověď |