Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Cestovní pojištění na hory

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  gTQFH   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Cestovní pojištění na hory - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím kdo často cestujete. Poradíte mi někdo, kde sehnat rozumně cestovní pojištění? U které pojišťovny?

Jana | 12.12.2024 08:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestovní pojištění na hory
Dobrý den, my cestujeme opravdu často, a proto bych dokázala poradit, jestli hledáte cestovní pojištění za rozumnou cenu se podívat na online srovnávač pojištění https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ Tady totiž stačí zadat jen pár základních údajů a vy hned uvidíte kompletní porovnání a nabídky pojištění. To si pak také můžete stejně jednoduše i rovnou online přes srovnávač sjednat.

Odpověď
Blanka | 16.2.2026 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestovní pojištění na hory
Před odjezdem na zimní dovolenou jsem řešila, jak zajistit, aby se moje dítě při hrátkách na sjezdovce nebo při procházkách v horách neztratilo. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-ai--2026--cerna/ mi umožnily sledovat jeho polohu v reálném čase a rychle ho najít, pokud se oddělí. AI funkce ho navíc bavily, protože během volna mohl klást otázky a hrát si smysluplně. Díky hodinkám jsem si užila dovolenou bez neustálého stresu a volání, protože věděla, že dítě je v bezpečí a zároveň má prostor pro zábavu. Pro mě kombinace bezpečí a zábavy byla ideální.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné