Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  GZOaQ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Ahoj všichni, máte někdo zkušenost s proteinovou dietou? Zvažuju, že bych ji vyzkoušela, protože mě zaujalo, jak je přizpůsobená jednotlivci a není to jen o rychlém shazování kil, ale i o dlouhodobé změně. Přemýšlím ale, jestli je náročná na přípravu jídla a jestli jste při ní měli nějaký oblíbený recept nebo tip, jak si ji zpříjemnit. Jak jste zvládali případné chutě na sladké? Děkuju za všechny tipy a rady!

Liliana | 11.12.2024 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Ahoj! S proteinovou dietou zkušenost mám, a to konkrétně s KetoDiet, která mě fakt mile překvapila. Její výhoda je, že má spoustu hotových jídel, což šetří čas, takže není náročná na přípravu. Co se týče chutí na sladké, hodně mi pomohly jejich proteinové tyčinky a pudinky – chutnají skvěle a zaženou chuť na sladkosti. Navíc máš možnost si jídelníček přizpůsobit podle svých potřeb a cíle. Doporučuju začít s balíčkem na pár týdnů, abys viděla, jak ti sedne.

Odpověď
Marta | 3.3.2025 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Zhubnout jsem zkoušela snad milionkrát, ale vždycky jsem po pár týdnech ztratila motivaci. Neměla jsem přehled, jestli se vůbec někam posouvám, a nakonec jsem se na to vykašlala. Pak jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ a všechno se změnilo. Teď vidím přesně, kolik se hýbu, jaké mám spálené kalorie a jak se zlepšuje moje kondice. Hodinky mají spoustu sportovních funkcí, takže si můžu vybrat podle nálady – běh, chůzi, jógu, cokoliv. A co mě baví nejvíc? Že si je můžu sladit s outfitem, takže se hodí ke sportovnímu i elegantnímu stylu. Konečně mám hubnutí pod kontrolou!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné