Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dárek k vánocům pro maminku

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  QUvDW   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek k vánocům pro maminku - diskuze na toto téma
Ahoj holky, chtěla bych mamce k vánocům pořídit nějakou kvalitní kosmetiku proti vráskám, ideálně něco, co máte samy vyzkoušené a můžete doporučit. Její 50, má normální pleť, takže hledám něco, co by jí udělalo radost a zároveň opravdu fungovalo. Ideální by bylo rovnou nějaké dárkové balení nebo balíček.

Kristýna N. | 16.12.2024 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek k vánocům pro maminku
Pro maminku bych doporučila ajurvédskou kosmetiku, která je šetrná a účinná. Například noční krém s kurkumou a šafránem, který regeneruje pleť a vyhlazuje jemné vrásky. Dárkové balíčky ajurvédské kosmetiky by mohly být skvělou volbou pro Vánoce, protože spojují krásu s efektivitou.

Odpověď
Stela | 16.12.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky, já můžu z vlastní zkušenosti doporučit českou kosmetiku iuvenio, která je právě zaměřena primárně na ten anti-age efekt. Používám ji já i moje mamka. Já zatím hlavně jako prevenci, ale na mamce to má fakt skvělej účinek a rozdíl je vidět na první pohled. Má pěkně vypnutou pleť a říkala, že si všimla, že jí začínají mizet i některé drobnější vrásky. Mají různé sady a balíčky, což je na ty vánoce ideálka, ale i když koupíš produkty jednotlivě, tak rozhodně neuděláš chybu.

Odpověď
Pája | 17.12.2024 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem mamince objednala tenhle krásný balíček https://www.darkoviny.cz/darkac-vypestuj-si-sam/ na pěstování. Přijde mi to moc hezké a pro ni jako vášnivou pěstitelku ideální:)

Odpověď
Monča | 19.12.2024 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co se týče doporučení na kvalitní kosmetiku, za mě je absolutní top biodynamická kosmetika. Jejím základem je olej z hroznových jader, který je největší přírodní zdroj antioxidantů a nejpřirozenější složka s antiaging efektem pro pleť. Používám ji už nějakou dobu a výsledky jsou fakt vidět – pleť je na pohled pevnější a vyhlazená. A co je super, je, že mají krásně dárkově balené produkty, takže jako dárek ideálka. A pokud by jsi třeba nevěděla, jaké produkty konkrétně vybrat, tak se u nich dá koupit i dárkový poukaz.

Odpověď
Dita | 5.11.2025 10:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce mám ráda, ale výběr dárků je pro mě vždycky oříšek. Letos jsem ale měla jasno. Chtěla jsem pro manžela něco, co ho potěší i motivuje. Po delším hledání jsem objevila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-8-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ Když jsem si přečetla, že měří tep, stres i spánek a mají výdrž několik dní, bylo rozhodnuto. Navíc skvěle vypadají – elegantní a přitom sportovní. Myslím, že z nich bude mít opravdu radost, protože rád sleduje svoje aktivity a tyto hodinky mu v tom výrazně pomůžou

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné