Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Bolavé bradavky po kojení

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kBOSb   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bolavé bradavky po kojení - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, máte prosím některá tip, co pomáhá na bolavé bradavky po kojení? Zkoušela jsem už lanolinovou mast, ale zatím bez většího zlepšení. Máte zkušenosti s něčím, co vám opravdu ulevilo? Nejlépe něco s rychlým účinkem.

Bára | 21.12.2024 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolavé bradavky po kojení
Ahojky, já jsem při kojení taky hrozně trpěla a pak mi kámoška doporučila tohle www.vabios.com/cs/#!portfolio-item/healer-gel/. Je to gel na přírodní bázi, při jehož výrobě využívají výtažky z krevních destiček mladých býků a díky tomu má velký regenerační účinek. Stačí na bradavky nanést tenkou vrstvičku, je nelepivý, rychle se vstřebává a nemusíš ho ani smývat před kojením, což je obrovský bonus – neobsahuje žádnou chemii, takže nevadí, když miminko třeba slízne nějaký zbyteček. A hlavně, přináší to fakt rychlou úlevu.

Odpověď
JaneX | 22.12.2024 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolavé bradavky po kojení
Měla jsem s tím fakt velký problém a víte, co mi pomohlo? Žádné podprsenky, ale macrame příze od https://www.propleta.cz/Snurkova-prize-Macrame-cerna-d3822.htm :) Mamka mi z toho upletla takový přehoz a musím říct, že je pak člověk jako v bavlnce a po bolesti, respektive i po krvácení, nebyly pak už ani stopy. Ale taky to chce dobře ošetřovat. Já nešetřila a brala fakt kvalitní gely. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné