| Hubnutí? - diskuze na toto téma |
Maminky, obracím se na vás, protože tady se ví všechno. Můj problém - chci zhubnout, ale... Bohužel ale nevím jak! Jak jste se nadbytečnými kily popraly vy? Verča | 1.11.2018 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Ahojky, hele, ani mi nemluv! Já jsem taky strašně dlouho bojovala s nadbytečnými kily. Buď se mi nedařilo a nebo se mi dařilo, ale dlouho mi snaha nevydržea. Až proteinová dieta mi pomohla. Držela jsem konrétně https://www.prodietix.cz a protože mám dole 15 kg, tak ti ji s klidem mohu doporučit! Odpověď Nikča | 21.11.2018 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?Verčo, prosím tě, jak ten Prodietix funguje? To je proteinová dieta? Jak ti bylo první dny po najetí na dietu? Jde mi o to, jak se tělo reálně vypořádává s okamžitým vyřezením cukru? Díky moc! Odpověď Tereza V. | 5.11.2018 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Čauky, mně trvalo dllouho po porodu, než jsem našla to pravé ořechové. Vyzkoušela jsem různé diety doma až jsem se naštvala, že nic nefunguje, tak na doporučení kámošky jsem se obrátila na Svět zdraví. Mohu doporučit. Aktuálně s nimi hubnu už druhý měsíc a mám 2kg dole :-) Odpověď Sandra | 11.11.2018 13:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Zdravím,taky jsem dlouhou dobu bojovala se svojí váhou až mi kamarádka doporučila si zajít do světa zdraví,kde mě přeměřili a doporučili co a jak mám dělat,jíst a hýbat se,je to půl roku a zhubla jsem 12kg,pokračuji dál,jsem s nimi spokojena,kdybys měla zájem se o nic dozvědět víc mrkni na svet-zdravi.cz Odpověď Tereza V. | 11.11.2018 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?Oni jsou fakt super. Poradkyně se mi věnovala, poradila a vytvořily jsme spolu jídelníček. Plus co mě nadchlo byla analýza celého těla. Ve Světě zdraví ví co dělají. Odpověď Katka T. | 29.7.2019 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí?souhlasím, s nimi mám bezvadné zkušenosti, jsou velice ochotní a díky nim jsem zhubla přes 12kg Odpověď Cilka | 21.12.2019 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hubnutí?No, to nevím, já bych do poradny asi nešla. Ale koupila jsem si proteinovou dietu https://mixslim.cz/. Někdy na konci řína. Dneska mám postavu, jakou jsem si vysnila... Jasně, přes vánoce se budu muset omezovat, ale po novém roce si určitě koupím ještě aspoň na týden... Odpověď Zuzka | 14.11.2018 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?být tebou bych zkusila www.svet-zdravi.cz, bude to pro tebe asi nejjednodušší řešení, jelikož sama těžko něco vymyslíš aby jsi shazovala přebytečné kg Odpověď Darina | 18.11.2018 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?Se světem zdraví jsem zhubla behěm půl roku osm kilogramů, váhu si držím. Odpověď Běla | 24.11.2018 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí?Jak dlouho jste k nim docházela? Odpověď Darina | 25.11.2018 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hubnutí?Trvalo mě to osm měsíců. Váhu si držím, ale dá to práci. Odpověď Běla | 25.11.2018 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Hubnutí?To vám věřím, že to dá práci si váhu udržet. Ale ten pocit je po tom bezva. Odpověď Darina | 12.12.2018 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Vy máte nějakou zkušenost se světem zdraví a jejich výživovými poradci Bělo? Odpověď Běla | 17.12.2018 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Zkušenost se světm zdrsví mám a to kladnou. Zhubla jsem s nimi asi sedm kilo. Sem tam si k nim zajdu na konzultaci. Odpověď Sandra | 17.12.2018 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?já do světa zdraví docházela pravidelně jak na konzultace a měření, vždy cca 1-2x měsičně po dobu 1 roku Odpověď Katka T. | 29.7.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?také jsem do Světa zdraví také docházela na konzultace, měření apod., když mi něco nevyhovovalo, tak mi upravili výžiový plán, zkrátka spokojenost Odpověď Deniss | 29.12.2018 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?má kamaradka mi právě svět zdraví doporučila tak jsem si od nich nechala udělat jídelák a zhubla jsem okolo 10kg Odpověď Katka T. | 29.7.2019 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí?já díky Světu zdraví dala dolů okolo 12kg, sama bych to určitě nezvládla, to bych spíš přibrala, než zhubla Odpověď Domča | 21.12.2019 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?Nevím, no... Jako je pravda, že tato poradna je vyhledávaná, ale já bych do poradny nešla. No... Za mě doporučím držet proteinovou dietu. To je opravdu senzační způsob hubnutí. Sama jsem držela MixSlim a spokojenost. Odpověď Věra | 26.11.2018 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Můžete mi doporučit nějaký kvalitní džem bez přidaného cukru prosím?? Taky se snažím dát pár kg důle, ale chutě na sladké občas jsou.. tak když už to na mě přijde, tak ať dávám tělu kvalitu
Odpověď Daniela | 28.11.2018 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?Osobně považuji za kvalitní džemy tyto https://www.relaxlepsinezdzem.cz/ Na chuť výborné, alespoň já se jich nemůžu nabažit… a ještě jsou bez přidaného cukru
Odpověď Věra | 30.11.2018 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí?Ty vypadají lákavě, děkuji za doporučení.. Je lepší je objednat nebo koupit v obchodě? Jak to vyjde cenově lépe?
Odpověď Daniela | 2.12.2018 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hubnutí?Podle mě je asi nejlepší objednat přes rohlík.cz tam mi to přijde cenově nejvýhodněji co jsem se tak dívala:) Odpověď Vanesa | 10.2.2019 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Džem relax mi v lednici nikdy nechybí.Mám nejradši ten jahodový,ten si můžu mazat od palačinky až po rohlík Odpověď Berková | 24.2.2019 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Mě nejvíc chutná ten černý rybíz, ten já můžu ale zkoušela jsem od relaxu už všechny příchutě džemů a chutnají mi do do jednoho
Odpověď Kety | 28.2.2019 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Nikdy mi džem relax z ovoce nechybí v lednici, když sem ochutnala poprvé tak mi došlo jaký humus jsem předtim kupovala…
Odpověď Pavlína | 2.3.2019 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Kety kupujete ho v obchodě nebo objednáváte?
Odpověď Kety | 4.3.2019 08:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Kupuji v obchodě, většinou mají když pro něj jdu … Billa nebo Albert to jistí
Odpověď Martina | 19.3.2019 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Kupuju si jahodový relax džem u nás v obchodě, toho bych se mohla ujíst…
Odpověď Zuzana | 21.3.2019 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Martino v jakém obchodě kupujete?
Odpověď Martina | 23.3.2019 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Já si beru v Bille , ale mají třeba i v Albertu, nebo jsou k objednání na internetu
Odpověď Zuzana | 25.3.2019 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?A na tom internetu je mají konkrétně kde?
Odpověď Karla | 1.12.2018 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Holky, chtěla bych se zeptat. Jak se tváříte na proteinové diety? Osobně bych ráda zkusila dietu https://www.prodietix.cz/. Mám ale docela strach, protože absolutně nevím, co o této diety mám očekávat. Budu ráda za vaše zkušenosti. Díky moc! Odpověď Sandra | 17.12.2018 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?já zvolila poradnu, konkrétně www.svet-zdravi.cz a velice mi to pomohlo ke startu "hubnoucí kariery" Odpověď Deniss | 29.12.2018 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?souhlasím s tebou, jsou to fakt profíci ve svém oboru Odpověď Dorka | 19.12.2018 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Na www.svet-zdravi.czjsem se dočetla, že díky komplexní analýze rozboru krve, zjistí, v jakém stavu se nachází váš metabolizmus, a díky tomu dokáží poradit nejzdravější cestu k trvalému zhubnutí. Odpověď Filipa | 20.12.2018 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Pokud chce člověk jít do hubnutí, vždy je dobré vědět jak na tom je po zdravotní stránce. Odpověď Dina | 9.2.2019 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?To máte pravdu, proto ve světě zdraví doporučují než začnete s hubnutím udělat si diagnostiku organismu. Odpověď Týna | 13.2.2019 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí?Také jsem si nechala udělat diagnostiku organismu, abych věděla, jak na tom jsem. Odpověď Verča | 17.2.2019 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hubnutí?Ä co jste se dozvěděla Týno? Odpověď Týna | 22.2.2019 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Podle rozboru mě poradkyně sestavila jídelníček s potravinami, které jsou pro mě vhodné. Odpověď Skarlet | 23.2.2019 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?A jste spokojená, protože někdy stanovéné potrsviny a jejich kombinování nemusí být chutné. Odpověď Agnes | 24.2.2019 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí?Na www.svet-zdravi.cz píší,že přístup ke klientovi je individuální.Takže bych se nebála třeba kombinací potravin. Výživový poradce určitě ví co dělá. Odpověď Kajča | 25.2.2019 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Pokud se rozhodnu,že chci zhubnout, tak musím mít vůli a výdrž, bez toho to nepůjde. Odpověď Jituna | 27.2.2019 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?To já mám, ale potřebovala jsem odbornou radu a té se mě dostalo ve světě zdraví. Odpověď Míša | 1.4.2019 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Ahoj ty džemy relax mají opravdu 100% podíl ovoce? To budu muset taky koupit aspoň na zkoušku, děkuji za tip Odpověď Svetlana | 4.12.2019 00:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Ahoj. Či môžem mať jeden tip, tak mne sa čo týka chudnutia veľa osvedčila ketóza. Skúšala som rôzne diéty a nič dlhodobo nepomáhalo. Potom som sa ale na https://www.itsmylife.sk/ dočítala o ketóze a rozhodla sa to vyskúšať. A fungovalo to. :-) Odpověď Eva | 13.1.2020 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?ženy prosím upřímně, opravdu se Vám podařilo někomu zhubnout bez hladovění, a úmorného pocení při cvičení? Odpověď Jitka | 15.1.2020 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí?Pokud si necháte upravit jídelníček, a budete dodržovat interval mezí jídlem, tak to potom jde docela snadno, já takhle díky proteinové dietě zvládla za 6 měsíců 15 kg. Odpověď Eva | 20.1.2020 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí?Dík proteinové dietě? jak ta dieta vypadá? co se v ní přesně jí? a hlavně neměla jste v průběhu hlad? Odpověď Jitka | 22.1.2020 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hubnutí?Neměla jsem vůbec v průběhu hlad, protože jsem toho jedla víc než jsem jedla před tím. Ze začátku jsem to jen zkoušela, a teď si objednávám balíčky na 4 týdny od https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny podívejte se co tam jsou za jídla omelety, polévky, chleba atd... hlavní ale je, že máte na každý den připravených 5 jídel. Odpověď Monika | 24.2.2020 08:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Musím se přiznat, že já dlouho hubnutí také viděla jako něco nedosažitelného. Je ale pravda, že pokud se člověk drží několika rad, tak to není až tak složité. Na co si během hubnutí dávat pozor mají docela dobře sepsané třeba tady: https://www.napovime.cz/navod/jak-zhubnout-bricho/ Odpověď Terysek | 11.7.2020 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?No, jestli se můžu podělit o svoji zkušenost, tak mně třeba dost pomohlo to, že jsem omezila cukry. Myslím si, že i díky tomu se mi podařilo zhubnout docela rychle. Navíc teď díky tomu nemám tak vysoké riziko diabetu. Právě o diabetu se dá víc dočíst například tady https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/ pokud by to někoho náhodou zajímalo. Odpověď Marta | 25.10.2020 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí?Já bych prostě všem holkám, které se snaží zhubnout, chtěla říct, že není na této dlouhé cestě nejtěžší to samotné shazování váhy. Mnohem těžší je si tu váhu udržet napořád, tedy hubnout bez jojo efektu. Dá se toho docílit například náhradou svačin za doplňky stravy, já bych za sebe doporučila produkt https://www.produkty.herbalife.cz/regulace-hmotnosti/formula-1-o :-) Odpověď |