Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Dieta Prodietix

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  WZpXC   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dieta Prodietix - diskuze na toto téma
Maminky, chtěla bych se zeptat na vaše názory na proteinové diety. Sama jsem se už pokukovala a do oka mě padla tato dieta https://www.prodietix.cz. V tuto chvíli mi jde hlavně o to, jak se dieta dří s dětmi a manželem na krku... Vaření a podobně.

Šárka | 1.11.2018 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta Prodietix
No, to je zajímavá otázka... Nevím teda, jak u tebe, ale já jsem s tím chvíli bojovala, protože jsem se do té doby živila hlavně zbytky po dětech :D To s proteinovou dietou nešlo... Takže ze začátku nic moc, ale zvykla jsem si. Sice jsem trpěla, když se vyhazovaly zbytky, ale po prvních 5 kilech jsem změnila názor... Takže za mě asi tak. Jinak jsem taky držela Prodietix a super! Chutná jídla, žádný pocit hladu.

Odpověď
Tereza V. | 8.11.2018 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta Prodietix
Ahoj, a není lepší zajít třeba někam na konzultaci k výživovému poradci? Víš co, poradí Ti co a jak s jídelníčkem a koneckonců můžete zdravě a vývaženě jíst celá rodina :-)

Odpověď
Jarka | 21.11.2018 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dieta Prodietix
No, tak to já si teda úplně nemyslím... Pokud půjdeš k poradci, tak mu ten jeho čas pěkně zaplatíš. Zatímco tato dieta je koncipována tak, že platíš jen za ni, nikoli za poradce. Teda u toho Prodietixu to tak alespoň je.

Odpověď
Zuzka | 30.11.2019 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No dobře, ale řekla bych, že když jde tělo do ketózy, tak nemá cukr, ne? Jako je mi jasné, že na tento stav si tělo zvykne... ale než se tak stane, dá se ten stav bez cukru vydržet? Nebo měla jsi nějaké omezení?

Odpověď
Brandy | 30.11.2019 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo, to je výborné, ale my tady řešíme proteinové diety a nepředpokládám, že to, co doporučuje ty, je proteinová dieta. Jinak můj ázor na poradny - předražený jídelníček, v rámci něhož platíte i lidem, které několikrát za proces navštívíte. Za mě vyhozené peníze.

Odpověď
Helena | 25.11.2018 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta Prodietix
Pro mě je uplně suprový svět zdraví se kterým už jsem zhubla 15kg a pokračuji dál,fakt mohu doporučit.

Odpověď
Barča | 1.12.2018 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo, to je výborné, ale my tady řešíme proteinové diety a nepředpokládám, že to, co doporučuje ty, je proteinová dieta. Jinak můj ázor na poradny - předražený jídelníček, v rámci něhož platíte i lidem, které několikrát za proces navštívíte. Za mě vyhozené peníze.

Odpověď
Jenna | 21.12.2019 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta Prodietix
Má na poradny stejný názor... Ale ráda bych se ještě zeptala na jednu proteinovou dietu. Narazila jsem na ni teď nedávno a info by mě docela zajímalo. Hlavně teda co se týká jídel. https://mixslim.cz/ spokojenost?

Odpověď
Simona | 3.8.2021 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dieta Prodietix
Není lepší si koupit rostlinný protein, ze kterého tělo opravdu bude něco mít než tady ty umělé náhražky ?

Odpověď
Jana | 2.6.2021 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta Prodietix
No zrovna tady ty pytlíky bych do sebe dobrovolně nedostala a už vůbec ne za tu cenu. Jsou mnohem lepší proteiny, zdravější s lepším složením, jako má například značka Bohemia olej. Mají rostlinné proteiny a ty už jsou o něčem jiném.

Odpověď
Linda | 4.7.2021 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dají se ty rostlinné proteiny jíst ? Jsou dobré ?

Odpověď
Jana | 30.8.2021 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta Prodietix
Jasně, že dají :) zrovna ty rostlinné proteiny tělo dobře tráví a nenadělá v tělu paseku jako tady ty chemické pytlíky. Oblíbila jsem si tady ten makový a je super hlavně na snídani :) www.bohemiaolej.cz/rostlinne-proteiny-a-mouky/makovy-protein

Odpověď
Linda | 2.9.2021 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dieta Prodietix
Tak jsem dala na tebe a koupila si ten makový protein a byla jsem překvapená, jak je chuťově dobrý. Vzala jsem si i ten makový olej k tomu, protože jsem četla, že je super na palačinky, které doma dělám hodně často, tak se těším až ho vyzkouším.

Odpověď
Dana | 16.1.2025 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta Prodietix
Hubnutí bylo pro mě vždycky výzvou, protože jsem neměla pevný plán a často jsem ztratila motivaci. S chytrými hodinkami https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mám ale konečně přehled, který mi pomáhá držet se svého cíle. Hodinky mi ukazují, kolik kalorií spálím, jak moc se hýbu a jak se moje kondice zlepšuje. Navíc mě baví sledovat statistiky a vidět, jak se moje výkony den ode dne posouvají. Už nepotřebuju odhady nebo vážit každé jídlo – stačí mi spolehnout se na tyhle hodinky a řídit se jejich údaji. Díky nim mám hubnutí pevně v rukou a vidím, že můj progres má smysl.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné