| Trenky pro chlapa - diskuze na toto téma |
Maminy, chci se vás zeptat...Chci koupit chlapovi kvalitní trenky. Nechce bocxerky, má údajně rád pohodlí :D A tak se ptám, kde kupujete trenky chlapům vy? Na netu nebo chodíte po obchodech? Lenna | 20.11.2018 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trenky pro chlapaAhoj, já po obchodech nechodím, mám doma mimčo malé. Zkus se mrknout na trenyrkarna.cz. Kupuju tam pro svého přítele taky trenky. Mají tam spoustu značek, druhů, opravdu jsem s nimi velice spokojená. Odpověď Sara | 15.1.2019 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Trenky pro chlapaAhoj holky jaky vsechny ty znacky tam maji? Odpověď Lenka | 21.1.2019 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Trenky pro chlapaMRkni na jejich stranky maji tam toho fakt hodne a jsou to i prestizni znacky. :) urcite tam vyberes Odpověď Petra | 6.12.2018 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trenky pro chlapaAhoj, můj manžel preferuje trenky a má rád volnost. A já je objednávám na stránkách trenyrkarna.cz. Takže na vánoce mu budu kupovat i letos spodní prádlo. Podívej se aji ty, mají tam aj pro holky něco. Tak se mrkni a podívej se sama. Cena a kvalita super, opravdu doporučuji.
Odpověď Lenka | 22.8.2019 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trenky pro chlapaAhoj, taky mám v tomto směru dost vybíravého chlapa, který na sebe jen tak něco nevezme. Kupuju mu trenky z https://www.moda-pradlo.sk/ , protože se nám odtamtud osvědčily. Nerada bych koupila někde jinde a on mi pak řekl, že je nebude nosit. Odpověď Ingrid | 29.11.2020 07:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trenky pro chlapaAhoj, manžel nosí boxerky a nestěžuje si, že by mu byly nepohodlné. Co se prý nedá nosit, tak jsou klasické slipy, ale boxerky jsou prý v pohodě :-) . Já mu objednávám boxerky z www.lanotte.cz/ . K Vánocům už mám troje zabalené a další dostane zase k narozeninám :-D . Odpověď Monika | 10.9.2022 05:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Trenky pro chlapaAhoj, když mu koupíš pánské boxerky z https://www.intimia.cz/panske-boxerky/ , tak s nimi nemůže mít problém. Manžel si je nemůže vynachválit, jak jsou příjemné na nošení. Navíc vidět ho jen v boxerkách je nádherný pohled. Nedokážu si představit, že by měl nosit nějaké vytahané trenky jako nějaký starý děda :-D . Odpověď |