| Cash4Car recenze - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, poradíte mi? Jsem v patové situaci, kdy mi banka zamítla půjčku a já potřebuji rychle peníze, bohužel na další a delší běhání po jiných institucích nemám čas, proto bych se ráda obrátila na vás co jste využili toho dát auto do zástavy ke Cash4Car, zda šlo vše, tak jak je napsané na jejich stránkách? Tlačí mě čas, tak za popsání vlastní zkušenosti budu vděčná. Předem děkuji.
Jana | 26.3.2025 07:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzeAhoj, vždy je dobré jít do půjčení peněz s rozmyslem a chladnou hlavou, proto bych vyzkoušela ještě jednou nějakou jinou banku.
Odpověď Ilona | 27.3.2025 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzeNo, s rozmyslem určitě ano, ale když je člověk v úzkých, tak chápu, že jde o každou informaci jak mít potřebný obnos v ruce. Já Cash4Car využila, dala jsem auto do zástavy, vše bylo vyřízené během jednoho dne, od vyplnění formuláře na jejich stránce, po kontakt a nacenění a následné vyplacení peněz. Jsem z Prahy, tak to šlo dost rychle, pro mimopražské to možná bude trvat trochu déle, ale to zjistíš hned jak tě budou kontaktovat, neváhej se na cokoliv zeptat, za sebe můžu říct, že domluva byla věcná a konstruktivní. Mě vyhovovalo, že jsem nepotřebovala všechny ty výpisy jako do banky.
Odpověď Anna | 28.3.2025 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cash4Car recenzeOki, díky za rychlou a obsáhlou odpověď. Odpověď Klára | 9.4.2025 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzePokud potřebuješ rychle peníze, tak tam bys mohla uspět. Jednají pružně a rychle, já byla se vším kolem spokojená, dostala jsem částku na které jsme se domluvili a auto jsem používala dál.
Odpověď Ester | 14.5.2025 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cash4Car recenzeSouhlasím, že se zástupcem společnosti jde jednání rychle. Beru jako úlevu to, že mohu auto používat dál, bez auta bych byla totiž jako bez ruky. Přiznám se, že jsem měla ostych je oslovit, že potřebuji peníze, ale situace mne donutila k tomuto rozhodnutí a když se na to dívám zpětně, tak vlastně nebyl důvod se tak cítit. V dnešní době si lidi berou půjčky a úvěry jako na běžícím pásu, jde o to vybrat vhodnou společnost kde se zachovají lidsky a tohoto se mi zde dostalo. Odpověď Inka | 19.6.2025 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cash4Car recenzeAno, v dnešní době jedou půjčky na cokoliv a kdekoliv jako na běžícím páse. Tady mi to vyhovovalo, protože jsem dostala peníze rychle. A cítit se kvůli tomu blbě, za mne určitě ne. Jasně není to pro každého, ale pokud máš alespoň nějakou finanční gramotnost, tak si to propočítáš a víš na čem jsi a jestli je to pro tebe vhodné.
Odpověď Linda | 10.7.2025 07:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Cash4Car recenzeJo, spočítat si zda na to budu mít je důležité než se k něčemu upíšu, to jsem udělala i tady. Vyšlo to víc než v bance, ale zato peníze jsem měla hned a já je hned potřebovala, proto jsem šla i do méně výhodného, ale rychlého řešení. Paní K., se kterou jsem vyřídila smlouvu a doklady, mne informovala o všech zásadních bodech.
Odpověď Karolína | 23.4.2025 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzeJe dobré, že k zástavě nepotřebuješ tolika dokumentů jako při žádosti o půjčku v bance, kde vše třikrát zkontrolují zda to sedí či nikoliv a proto to tak trvá. Auto jsem dala k dočasnému odkupu, ale dohodla jsem se s nimi, že jej budu dál používat. Je to výhoda, protože jsem tak nezůstala na holičkách a nemusela si tak půjčovat auto od rodičů a vysvětlovat proč. Dle mé zkušenosti bylo vše vyřízeno během dvou dnů.
Odpověď sanny | 21.8.2025 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cash4Car recenzeJe to tak, vyřídit půjčku v bance je o velké trpělivosti a víry, že to klapne. Při zástavě auta tady mi všechno vysvětlili a za jeden den bylo vyřízeno, takže oproti bance je to mnohem kratší a člověk ví v jednom dni kolik peněz dostane a kolik bude platit. Pokud člověk nemá čas čekat na schválení v bance, tak je toto dobrá varianta, ale je to na zvážení, nemusí to vyhovovat každému. Odpověď Galetta | 1.7.2025 08:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzeKdyž nepůjčí, tak nepůjčí. Možná to zkusit někde jinde. Ale vždycky je dobré mít nejdřív zajištěné peníze a až pak někde něco shánět. Já osobně jsem hledal teď byt přes službu Nestu https://www.nestu.cz/ a jako co si budeme povídat, občas je to i tak docela ošemetné. Hlavně to, že někteří šíbři z toho chtějí vytlouct fakt nesmysl a ten byt tu cenu fakt nemá. Odpověď Denisa | 9.10.2025 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzeJá teda Cash4Car můžu děkovat, že mi peníze vůbec dali, protože to co je dneska po člověku v bance kvůli penězům vyžadováno, jsem teda fakt nečekala. Tady samozřejmě po mně taky chtěli nějaké doklady, ale nebyl to takový očistec, bylo to absolutní minimum co jsem pro zástavu auta musela udělat.
Odpověď Helinda | 16.12.2025 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cash4Car recenzeAno, byrokratickým očistcem v bance jsem si prošla a žádná hitparáda to nebyla, pomalu jsem měla pocit, že chtěj znát i velikost prádla :-)) a po měsíci vyřizování a dokládání jsem stejně od nich odešla s nepořízenou. Zástava byla jedna z možností a využila jsem toho právě u Cash4Car a shrnula bych to jako rychlé a vyhovující.
Odpověď MagdaB. | 12.11.2025 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzeSe společností Cash4car mám pozitivní zkušenost. Od prvního kontaktu až po samotný výkup auta vše probíhalo naprosto profesionálně. Oceňuji rychlost jednání, férové podmínky a transparentnost. Žádné skryté poplatky, jasná domluva a peníze vyplacené okamžitě. Přístup zaměstnance společnosti byl milý a lidský.
Odpověď Jarka78 | 17.3.2026 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cash4Car recenzeJá řešila podobné dilema poté, co jsme kupovaly nové auto a nevěděly, co s tím starým. Nakonec jsem zkusila výkup ojetých aut Praha na https://vykupautopraha.cz/ a bylo to nejrychlejší řešení, jaké jsem mohla zvolit. Přijeli, auto prohlédli, nabídli cenu a zaplatili hotově na místě. Žádné čekání na kupce z inzerátu, žádné zbytečné telefonáty. Odpověď Galetta | 2.12.2025 08:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzeNejprve si řekněte, jestli to auto skutečně potřebujete. Ale jako já vám rozumím, co řešíte za situaci. My jsme teď měli taky takový trabl s autem. Nakonec jsme ale na https://www.intercars.cz/ objednali náhradní díly na auto a manžel to nějak s kolegou vyřešili. Ale jako vypadalo to, že budeme snad shánět nové auto nebo co. Odpověď Kateřina | 14.1.2026 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cash4Car recenzeJako nebankovka jsou tihle schopní, měla jsem od nich peníze oproti zástavě vozu a nechali mě to poplatit bez komplikací a sankcí.
Odpověď Alexandra | 17.2.2026 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cash4Car recenzeKdyž platíš pravidelně, tak se nemusíš bát komplikací, já si platby hlídala a vše bylo bez problémové.
Odpověď Majka | 10.3.2026 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cash4Car recenzeJá jsem to teda vždycky měla tak, že je to lepší mít rychle splacený, aby mě to moc dlouho nezatěžovalo, ale určitě je super, že tady je ta možnost si to říct podle svýho a nikdo tu nediktuje kdy to má být spláchnutý celý.
Odpověď Simona | 25.3.2026 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cash4Car recenzeRozumím, mám to vlastně dost podobně. Taky jsem spíš typ, co chce mít takové věci co nejdřív z krku, protože člověka to pak zbytečně zatěžuje v hlavě. Na druhou stranu mi přijde fajn, že je dneska možnost si to nastavit podle sebe a své situace a to se v Cash4Car dalo domluvit. Každý to má jinak, někdo radši splatí rychle, jiný potřebuje víc času, aby to pro něj bylo v klidu zvládnutelné. A přesně tohle mi dává smysl, že si člověk může zvolit tempo, které mu vyhovuje, bez zbytečného stresu. Hlavní je, aby se člověk cítil v pohodě a měl platby pod kontrolou.
Odpověď |