Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kolagen?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kolagen? - diskuze na toto téma
Maminky, ale tak jdu si sempro radu, protože tady se všechno ví a vždycky tady najdu rady :) Chci se zeptat - hledám kolagen. Jaký užíváte vy? Jaký se vám osvědčil? Máte nějaký oblíbený? Budu ráda za veškeré info a rady :)

JiřinaW. | 19.11.2018 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen?
Zdravím tě :) Hele, já kolagen beru. Ne dlouho, teď necelý měsíc a jsem spokojená. Beru kolagen Collalloc, ten mi naprosto vyhovuje. Je to kolagen, který je podporu zdravého pohybu, ale i krásy a zdraví. Je to český kolagen a jeho cena je výborná. Koukni sem :) https://www.collalloc.com/cs, to je on. Kdybys měla nějaké další dotazy, klidně sem napiš, jsem k dispozici :)

Odpověď
Barka | 18.12.2018 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kolagen?
Jiřino, díky moc za info. Koukala jsem na něj a mám jen takový rychlý dotaz... Krom toho, že je to kolagen, která z podstaty věci pomáhá kloubům, tak má i jiné účinky, zejména zlepšení kvality nehtů, vlasů, ale i pleti. Jak se tobě tyto účinky jeví? Sleduješ zlepšení?

Odpověď
Jiřina W. | 6.1.2019 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen?
Tak ono je třeba dodržovat dávkování a užvání toho collallocu. Nicméně já jsem výsledky viděla po pár týdnech. Jinak ten kolagen se užívá tak, že balení collallocu odpovídá ideální měsíční dávce vhodné pro dosažení krátkodobých výsledků i dlouhodobé péče o tělo. Doporučuje se zahajovací 3 měsíční kúru na denní bázi. Potom lze užívat i nadále denně nebo zvolit individuální režim.

Odpověď
Vilma | 28.1.2019 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha, takže se doporučuje teda užívat tři měsíce, ale výsledky jsi viděla už po 3 týdnech cca? No a taky jsem se tě chtěla zeptat - ten collalloc je určen na vícero věcí, že? Jako myslím tím, že je i na zlepšení kvality pleti, vlasů, nehtů. No a mě by zajímalo, když ho začnu užívat na klouby, projeví se mi tyto účinky?

Odpověď
Jiřina W. | 5.2.2019 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kolagen?
Jj, tak nějak to je. Nebo aspoň já jsem to tak měla. Jinak ano, tohle je doporučené dávkování.

Odpověď
Olga | 4.3.2019 07:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kolagen?
Ahoj, dívej, co se týká toho dávkování, tak na jejich webu https://www.collalloc.com/cs je modelový příklad vhodného užívání. Balení collallocu odpovídá ideální měsíční dávce vhodné pro dosažení krátkodobých výsledků i dlouhodobé péče o tělo. Doporučujeme zahajovací 3 měsíční kúru na denní bázi. Potom lze užívat i nadále denně nebo zvolit individuální režim. Tak si to projdi tam.

Odpověď
Lubka | 4.4.2019 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kolagen?
Super, čili ten kolagen https://www.collalloc.com/cs se bere teda 3 měsíce. To je skvělé. Já jsem se bála, že je to jen nějaká nárazovka, která učinky přinese jen krátkodobé...

Odpověď
Inka | 30.4.2019 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen?
Počkej...mořský kolagen... to je tento produkt https://www.collalloc.com/cs?

Odpověď
Monika | 15.10.2019 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen?
Kolagen můžu doporučit, beru Kolagen Sprint :-)

Odpověď
Andrea | 20.10.2019 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Normálně z lékárny? Za jak dlouho jsi začala pozorovat, že pomáhá?

Odpověď
Monika | 23.10.2019 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, je normálně koupený v lékárně. Nějaká zlepšení jsem už začala pozorovat po měsíci. https://www.rpshop.cz/kolagen-sprint-zvykaci-tablety

Odpověď
Andrea | 24.10.2019 11:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moc díky za doporučení, ráda vyzkouším :). Snad pomůže na mé nehty a vlasy s tím bojuju nejvíce.

Odpověď
Andrea | 29.10.2019 08:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Uvidíš, že budeš nadšená, opravdu pomáhá.

Odpověď
Nela | 31.10.2019 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kolagen?
Kolagen můžu i za sebe doporučit, pomohl mi zlepšit vlasy, nehty a hlavně pokožku.

Odpověď
Marika | 21.10.2019 17:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen
Zdravím, máte prosím zkušenost s užíváním kolegenu www.osloskinlab.cz? Stojí za ty peníze?

Odpověď
Hanka | 21.10.2019 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kolagen
Ahoj, za mě je teda nej! Beru asi čtvrt roku a pleť se mi zlepšila neskutečně. Opravdu se vrásky vyplňují a elasticita pokožky je super. Dokonce mi pleť pochválily i kolegyně z práce - ptaly se mě, jestli jsem nebyla na botoxu :)

Odpověď
Marika | 21.10.2019 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kolagen
Ahoj, jak dlouho je prosím potřeba brát Oslo Skin Lab? Je to na pár týdnů nebo měsíců?

Odpověď
Hanka | 22.10.2019 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kolagen
No, to tak nefunguje, že bys to třeba brala půl roku a bylo to dobrý! Bere se to pořád. Kolagen si totiž tělo s přibývajícím věkem neumí vytvářet a je potřebu mu ho dlouhodobě dodávat.

Odpověď
Marika | 22.10.2019 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kolagen
Aha, to jsem nevěděla, díky za vysvětlení :) Už jsem si ho objedanala, těším se na výsledky.

Odpověď
Blanka | 5.12.2021 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen?
Začala jsem užívat kolagen kvůli lepší kvalitě vlasů, nehtů a pleti a po půl roce konečně vidím výsledky. Kupuju si pravidelně tady tento kolagen, který mají dostupný na eshopu https://rpshop.cz/kosmeticky-kolagen-komplex-ha-tablety?search=kolagen

Odpověď
Lenka | 5.3.2022 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen?
Při výběru je potřeba dávat pozor na složení, to hodně lidí podceňuje. Kdo má velmi kvalitní kolagen, tak je senzamedical.

Odpověď
Adéla | 20.5.2022 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen?
A to holky kolagen opravdu stačí na to, aby měl vliv na vrásky a kvalitnější vlasy?

Odpověď
Pavla | 21.5.2022 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No samotný kolagen rozhodně nestačí, dost lidí se bohužel nechá zlákat reklamou, ale už se nedívají na složení. Nicméně mi taky trvalo než jsem k tomu došla a zjistila, že je to k ničemu pokud jde o standardní kolagen (vysokomolekulární) to na působení na pleť a vlasy prostě nestačí. Momentálně užívám Nyaderm, což je nutrikosmetická anti-aging péče a je to rozhodně víc jak kolagen, který obsahuje peptidy, které dle studií prokazatelně zlepšují stav pleti a kvalitu vlasů.

Odpověď
Adéla | 23.5.2022 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak dlouho ho užíváš? Pozoruješ nějaký účinek? Zajímalo by mě jestli má vliv i na vlasy nebo nehty.

Odpověď
Pavla | 25.5.2022 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano pozoruji, a to ho neužívám ani tři měsíce. Hlavně to vidím na obličeji, měla jsem dost výraznou vrásku na čele a rozhodně už není tak hluboká. Jinak ano, má vliv i na vlasy a nehty. Nechám ti tady na něj odkaz ať se o něm můžeš dozvědět víc www.nyaderm.com

Odpověď
Nikola | 29.5.2022 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Takže by se mi tady potom nyadermu měly dát do pořádku řasy, že?

Odpověď
Pavla | 2.6.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kolagen?
Ano, díky tomu složení má vliv jak na pleť, tak i vlasy, nehty a řasy :)

Odpověď
Simona | 17.6.2022 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kolagen?
Je tohle ono? Narazila jsem na to na instagramu a vypadá to fakt dobře https://www.instagram.com/p/CembmTWr7bC/

Odpověď
Lenka | 4.11.2025 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen?
Nikdy bych nevěřila, že mě k pohybu donutí technologie. Ale chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-8-pro-gps-titanova-s-kovovym-reminkem/ mě úplně nadchly. Sledují moje aktivity, motivují mě, když se moc nehýbu, a všechno zaznamenávají do aplikace v mobilu. Díky tomu vidím, jak se zlepšuji a kolik času věnuji sobě. Klouby už nejsou tak ztuhlé, záda tolik nebolí a celkově mám víc energie. Cítím se prostě lépe – fyzicky i duševně.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné