Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Vinotéka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vinotéka - diskuze na toto téma
Holky, chtěla bych se vás zeptat. Manžel si k vánocům přeje domácí vinotéku. Co myslíte, jakou a kde koupit? Podle čeho se při výběru orientovat?

Nora | 28.11.2018 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vinotéka
Ahoj, dívej, co já ti poradím je to, že nejlepší vinotéka je zn. Dunavox. Tím bych se držela a z těch vybírala. Pak ti doporučím - mrkni na domaci vinoteky.cz. Je tam kontakt na jejich pracovníka, tak mu zavolej a s ním se domluv, hm... Moc rád ti poradí co a jak.

Odpověď
Anka | 20.12.2018 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vinotéka
Noro, super! Moc díky za důležitý a cenný info. Jakou vinotéku máš doma ty? A ty ses na domacivinoteky.cz jen radila, nebo sis ji tam koupila?

Odpověď
Nora | 20.12.2018 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vinotéka
Nn, radila a i koupila. A mám tuhle https://www.domacivinoteky.cz/e-shop/dunavox-dx-2062k. Dala jsem na jejich doporučení a jsem spokojená. Moc.

Odpověď
Tomina | 30.1.2019 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vinotéka
Hmhm, ta je dobrá, hezká. Jak dlouho ji máš? A vyhovuje ti? Víš co, mě jde o to, že já jsem v tohle úplně neznalá, já bych si vybrala jen podle vzhledu, ale tuším, že to nebude asi to pravé, na co se koukat při výběru. Nebo jakože to nebude to hlavní, na co se dívat. No a tobě taky radili z domacivinoteky.cz?

Odpověď
Alex | 27.10.2019 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vinotéka
Ahoj, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila. Zrovna domácí vinotéku zvažuju jako dárek k vánocům pro babi a dědu. Koukala jsem na ten shop domaci vinoteky.cz, ale nevím, jakou vinotéku z toho množství vybrat. Podle čeho se při výběru orientovat?

Odpověď
Jiřina | 25.11.2019 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky, to je asi těžko takto radit. My jsme si koupili tuto a jsme spokojeni https://www.domacivinoteky.cz/e-shop/dunavox-dx-1758sdskdp. Ale hodně záleží na tom, jaké požadavky máte vy. Hele, já bych do toho shopu zavolala. Oni jsou tam ochotní a určitě vám poradí, jaká pro vás bude nejlepší.

Odpověď
Tonia | 14.12.2019 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky, to je těžké říct, protože každý má trochu jiné požadavky. Proto ti určitě doporučím mrknout jednak na web domacivinoteky.cz, kde mají super výběr, ale hlavne... Oni ti moc rádi s výběrem poradí...

Odpověď
Jill | 26.1.2020 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vinotéka
My jsme si teda poradit nechali a na naše požadavky nám byla doporučena tato https://www.domacivinoteky.cz/e-shop/dunavox-dx-1758sdskdp. Koupili jsme si ji a jsme spokojeni moc. Doporučuju. Hlavně komunikace se shopem byla senzační.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné