| Digestoř do kuchyně? - diskuze na toto téma |
Ahoj, měla bych na vás všechny takový dotaz. Docela by mě zajímalo, zda považujete digestoř v kuchyni za nezbytnost? Nebo jste třeba proti a stačí vám otevřít okno? Jitulka | 28.11.2018 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Digestoř do kuchyně?Ahoj, jako takhle, určitě je věc osobního názoru, ale co se mě týká, tak já jsem rozhodně pro! Jako já sama bych nechtěla kuchyni bez... Odpověď Irena | 20.12.2018 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Digestoř do kuchyně?Ahoj, my jsme teď dělali reko kuchyně. Před tím jsme digestoř neměli, ale teď jsme si ji nechali namontovat a musím teda říct, že jsem za to ráda. Teď bych si teda kuchyň bez digestoře představit nedovedla. Odpověď BaruP | 31.1.2019 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Digestoř do kuchyně?Holky a kde jste digestoř kupovaly a jakou značku jste si vybraly? Mně jde hlavně o to, aby byla kvalitní a taky, abych měla od prodejce veškerou podporu, třeba i co se týká pomoci při výběru. Jako když jdu do elektra, tak tam jsou brigádníci, jejichž jediným cílem je prostě něco prodat, ale jako problematice vůbec nerozumí. Odpověď |