Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Ahojky všem, mám dotaz ohledně hubnutí. Chtěla bych zkusit proteinovou dietu Prodietix https://www.prodietix.cz/. Problém ale je, nevím, zda je to vhodné začínat teď před vánoci. Co myslíte? No a pak by mě taky zajímalo, jak tělo reaguje na změnu životního stylu?

Karla | 1.12.2018 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Dobrý den, jako dívej, a dieta je skvělá v tom, že jevelmi chutná, čili podle mě na období nezáleží. Jako ano, budeš se muset krotit, ale klidně bych do toho šla. No a jak tělo na Prodietix reaguje? Tak je to proteinová dieta, co funguje na principu ketozy. Nebudeš mít v těle žádný cukr. Já osobně jsem měla tak první dva dny trochu bolest hlavy, jinak nic.

Odpověď
Makronka | 2.12.2018 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Co říkáte na džemy Relax z ovoce?..Chci zhubnout nějaké to kilo, ale sladkého se úplně vzdát nechci :/

Odpověď
Denisa | 25.3.2019 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
to mi nic neříká, já zase jsem si po programu se světem zdraví odvykla na cukry, tak se do cukrů nechci opět pouštět, je to uplně jiný pocit když si vzpomenu jak jsem dříve se cpala cukry a ted je vynechávám

Odpověď
Zuzka | 30.11.2019 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prosím tě, jak ten Prodietix funguje? To je proteinová dieta? Jak ti bylo první dny po najetí na dietu? Jde mi o to, jak se tělo reálně vypořádává s okamžitým vyřezením cukru? Díky moc!

Odpověď
Betka | 30.11.2019 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Dobrý den, jako dívej, a dieta je skvělá v tom, že jevelmi chutná, čili podle mě na období nezáleží. Jako ano, budeš se muset krotit, ale klidně bych do toho šla. No a jak tělo na Prodietix reaguje? Tak je to proteinová dieta, co funguje na principu ketozy. Nebudeš mít v těle žádný cukr. Já osobně jsem měla tak první dva dny trochu bolest hlavy, jinak nic.

Odpověď
Kulichová | 2.12.2018 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Jestli se snažíte zhubnout,tak mě se to podařilo s pomocí poradce https://www.svet-zdravi.cz/

Odpověď
Tomancová | 28.12.2018 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kulichová: Jak tam hubnutí probíhalo?

Odpověď
Kulichová | 31.12.2018 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Udělali mi základní diagnostiku,a na základě toho mi poradce navrhnul vhodný program podle stanovených cílů. Sestavil mi jídelníček. Dále sem musela docházet na pravidelné konzultace

Odpověď
Denisa | 25.3.2019 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
přesně takový postup dělali i se mnou, navíc mě i pravidelně na těch konzultacích motivovali at to nevzdávám apod.

Odpověď
Daniela | 20.12.2018 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Makronko já ty jejich džemy miluju, objednávám si je tady https://www.rohlik.cz/hledat/Relax%20z%20ovoce?_ref=whisper&companyId=1

Odpověď
Makronka | 23.12.2018 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahaa, to je super dívám se že tady jsou v akci, děkuji moc ..vyzkouším alespoň ze dvě sklenice a potom uvidím

Odpověď
Daniela | 25.12.2018 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo, mě fakt moc chutnají jsou vynikající chuťově i složením dle mého názoru

Odpověď
Denča | 27.12.2018 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
Ten 100% ovocný podíl v těch džemech Relax mě zaujal, asi také vyzkouším, díky za tipy

Odpověď
Daniela | 29.12.2018 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Mám to stejně, jsou slazené pouze jablečnou šťávou, což mi přijde skvělé

Odpověď
Bella | 10.2.2019 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Vždycky když sem se dívala na složení různých džemů a marmelád tak sem se až zhrozila kolik je tam cukru.. Relax z ovoce jsou konečně zdravější džemy u kterých když si přečtu složení mám radost a ne zděšení v očích jako u jiných

Odpověď
Ajka | 24.2.2019 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Bello neřekla bych to lépe ….také mám tyto džemy mezi svými zásobami v lednici. V palačinkách je ten džem přímo luxusní

Odpověď
Gábina | 28.2.2019 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Ajko kterou tu příchuť dáváte do palačinek?

Odpověď
Ajka | 2.3.2019 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Většinou dávám ten černý rybíz a nebo jahodový, ten miluje syn

Odpověď
Nina | 4.3.2019 08:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Džem relax z ovoce jsem začala kupovat po ochutnávce u babičky která na něj nedá dopustit, a do palačinek já osobně třeba jedině tu jahodovou nebo broskvovou… jinak do Honzových buchet jsem dávala třeba tu višeň a mňamka

Odpověď
Helga | 19.3.2019 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Lidi díky za tip na ten relax džem. Dneska sem brala v obchodě poprvé ale je boží!!!:)

Odpověď
Šoltíková | 21.3.2019 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Já teda moc na džemy nejsem, právě kvůli tomu že spousta jich je plných rukru…. A ten já se snažím co nejvíc omezit… ale pokud je tento bez přidaného cukru a se 100 procentním podílem ovoce, tak to musím taky vyzkoušet tomu nejde odolat

Odpověď
Helga | 23.3.2019 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Zkuste, já sem fakt nadšená!!:)

Odpověď
Edita | 25.3.2019 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Také když chci džem tak beru v obchodě Relax z ovoce. Mám ráda i jejich džusy, a ty džemy jsou boží ….. dávám si i jen tak na suchý rohlík , a doslova se to rozplývá na jazyku

Odpověď
Miris | 1.4.2019 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Co se mě týče tak sváma musím souhlasit ohledně relaxu z ovoce. Za mě to nemá konkurenci,neznám džem který by mi chutnal víc

Odpověď
Blanka | 18.4.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já mám zkušenost s proteinovými koktejly https://www.ketofit.cz/proteinove-koktejly-ketodieta . Začala jsem cvičit a ještě si dávám koktejly a výsledky už začínají být vidět.

Odpověď
Hanka | 6.5.2019 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Poradíte jak efektivně zhubnout? Nechci žádné agresivní diety ani hladovění. Prosím poraďte.

Odpověď
Liliana | 8.5.2019 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem spokojená s H2Out www.odvodneni-organismu.cz Odvádí přebytečnou vodu z těla, detoxikuje organismus, zbaví tě celulitidy a kila půjdou dolů.

Odpověď
Hanka | 9.5.2019 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji, to vypadá hodně dobře. Objednám hned z webu, ať nemusím lítat po lékárnách a shánět.

Odpověď
Maruška | 7.2.2020 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
No, mně se při hubnutí teda dost osvědčilo omezit příjem cukru. Díky tomu, že už tolik cukru nekonzumuji se i cítím podstatně lépe. Taky si myslím, že je teď u mě menší riziko toho, že se u mě začne projevovat cukrovka. Právě tu totiž máme v rodině. Například u mé mámy se zjistilo, že má cukrovku tak, že se u ní začala projevovat tzv. diabetická noha, viz: https://www.biomag.cz/diabeticka-noha/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné