| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Ahojky všem, mám dotaz ohledně hubnutí. Chtěla bych zkusit proteinovou dietu Prodietix https://www.prodietix.cz/. Problém ale je, nevím, zda je to vhodné začínat teď před vánoci. Co myslíte? No a pak by mě taky zajímalo, jak tělo reaguje na změnu životního stylu? Karla | 1.12.2018 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíDobrý den, jako dívej, a dieta je skvělá v tom, že jevelmi chutná, čili podle mě na období nezáleží. Jako ano, budeš se muset krotit, ale klidně bych do toho šla. No a jak tělo na Prodietix reaguje? Tak je to proteinová dieta, co funguje na principu ketozy. Nebudeš mít v těle žádný cukr. Já osobně jsem měla tak první dva dny trochu bolest hlavy, jinak nic. Odpověď Makronka | 2.12.2018 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíCo říkáte na džemy Relax z ovoce?..Chci zhubnout nějaké to kilo, ale sladkého se úplně vzdát nechci :/ Odpověď Denisa | 25.3.2019 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutíto mi nic neříká, já zase jsem si po programu se světem zdraví odvykla na cukry, tak se do cukrů nechci opět pouštět, je to uplně jiný pocit když si vzpomenu jak jsem dříve se cpala cukry a ted je vynechávám Odpověď Zuzka | 30.11.2019 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíProsím tě, jak ten Prodietix funguje? To je proteinová dieta? Jak ti bylo první dny po najetí na dietu? Jde mi o to, jak se tělo reálně vypořádává s okamžitým vyřezením cukru? Díky moc!
Odpověď Betka | 30.11.2019 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíDobrý den, jako dívej, a dieta je skvělá v tom, že jevelmi chutná, čili podle mě na období nezáleží. Jako ano, budeš se muset krotit, ale klidně bych do toho šla. No a jak tělo na Prodietix reaguje? Tak je to proteinová dieta, co funguje na principu ketozy. Nebudeš mít v těle žádný cukr. Já osobně jsem měla tak první dva dny trochu bolest hlavy, jinak nic.
Odpověď Kulichová | 2.12.2018 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJestli se snažíte zhubnout,tak mě se to podařilo s pomocí poradce https://www.svet-zdravi.cz/ Odpověď Tomancová | 28.12.2018 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíKulichová: Jak tam hubnutí probíhalo? Odpověď Kulichová | 31.12.2018 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíUdělali mi základní diagnostiku,a na základě toho mi poradce navrhnul vhodný program podle stanovených cílů. Sestavil mi jídelníček. Dále sem musela docházet na pravidelné konzultace Odpověď Denisa | 25.3.2019 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hubnutípřesně takový postup dělali i se mnou, navíc mě i pravidelně na těch konzultacích motivovali at to nevzdávám apod. Odpověď Daniela | 20.12.2018 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíMakronko já ty jejich džemy miluju, objednávám si je tady https://www.rohlik.cz/hledat/Relax%20z%20ovoce?_ref=whisper&companyId=1
Odpověď Makronka | 23.12.2018 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíAhaa, to je super dívám se že tady jsou v akci, děkuji moc ..vyzkouším alespoň ze dvě sklenice a potom uvidím
Odpověď Daniela | 25.12.2018 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíJojo, mě fakt moc chutnají jsou vynikající chuťově i složením dle mého názoru
Odpověď Denča | 27.12.2018 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutíTen 100% ovocný podíl v těch džemech Relax mě zaujal, asi také vyzkouším, díky za tipy
Odpověď Daniela | 29.12.2018 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: HubnutíMám to stejně, jsou slazené pouze jablečnou šťávou, což mi přijde skvělé
Odpověď Bella | 10.2.2019 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíVždycky když sem se dívala na složení různých džemů a marmelád tak sem se až zhrozila kolik je tam cukru.. Relax z ovoce jsou konečně zdravější džemy u kterých když si přečtu složení mám radost a ne zděšení v očích jako u jiných Odpověď Ajka | 24.2.2019 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíBello neřekla bych to lépe ….také mám tyto džemy mezi svými zásobami v lednici. V palačinkách je ten džem přímo luxusní
Odpověď Gábina | 28.2.2019 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíAjko kterou tu příchuť dáváte do palačinek?
Odpověď Ajka | 2.3.2019 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíVětšinou dávám ten černý rybíz a nebo jahodový, ten miluje syn
Odpověď Nina | 4.3.2019 08:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíDžem relax z ovoce jsem začala kupovat po ochutnávce u babičky která na něj nedá dopustit, a do palačinek já osobně třeba jedině tu jahodovou nebo broskvovou… jinak do Honzových buchet jsem dávala třeba tu višeň a mňamka
Odpověď Helga | 19.3.2019 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíLidi díky za tip na ten relax džem. Dneska sem brala v obchodě poprvé ale je boží!!!:)
Odpověď Šoltíková | 21.3.2019 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíJá teda moc na džemy nejsem, právě kvůli tomu že spousta jich je plných rukru…. A ten já se snažím co nejvíc omezit… ale pokud je tento bez přidaného cukru a se 100 procentním podílem ovoce, tak to musím taky vyzkoušet tomu nejde odolat
Odpověď Helga | 23.3.2019 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíZkuste, já sem fakt nadšená!!:)
Odpověď Edita | 25.3.2019 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíTaké když chci džem tak beru v obchodě Relax z ovoce. Mám ráda i jejich džusy, a ty džemy jsou boží ….. dávám si i jen tak na suchý rohlík , a doslova se to rozplývá na jazyku
Odpověď Miris | 1.4.2019 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíCo se mě týče tak sváma musím souhlasit ohledně relaxu z ovoce. Za mě to nemá konkurenci,neznám džem který by mi chutnal víc Odpověď Blanka | 18.4.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá mám zkušenost s proteinovými koktejly https://www.ketofit.cz/proteinove-koktejly-ketodieta . Začala jsem cvičit a ještě si dávám koktejly a výsledky už začínají být vidět. Odpověď Hanka | 6.5.2019 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíPoradíte jak efektivně zhubnout? Nechci žádné agresivní diety ani hladovění. Prosím poraďte. Odpověď Liliana | 8.5.2019 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíJá jsem spokojená s H2Out www.odvodneni-organismu.cz Odvádí přebytečnou vodu z těla, detoxikuje organismus, zbaví tě celulitidy a kila půjdou dolů. Odpověď Hanka | 9.5.2019 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíDěkuji, to vypadá hodně dobře. Objednám hned z webu, ať nemusím lítat po lékárnách a shánět. Odpověď Maruška | 7.2.2020 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíNo, mně se při hubnutí teda dost osvědčilo omezit příjem cukru. Díky tomu, že už tolik cukru nekonzumuji se i cítím podstatně lépe. Taky si myslím, že je teď u mě menší riziko toho, že se u mě začne projevovat cukrovka. Právě tu totiž máme v rodině. Například u mé mámy se zjistilo, že má cukrovku tak, že se u ní začala projevovat tzv. diabetická noha, viz: https://www.biomag.cz/diabeticka-noha/ Odpověď |