Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Parfémy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Parfémy - diskuze na toto téma
Přeji všem krásný den :) Chtěla bych se zeptat... Kde kupujete parfémy? Mě třeba přjde, že v parfumekách jsou zbytečně předražené. Na druhou stranu ale mám strach nakupovat nějaké levné, aby to nebyly třeba fake. Díky moc.

Anča | 1.12.2018 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfémy
No, já ti úplně rozumím... taky bych měla strach. Ale koukala ses třeba na Notino. To je shop s parfémy i s kosmetikou. Podívej se na něj. Tam mají neskutečný výběr parfémů, kosmetiky, péče o zuby. Nicméně ty parfémy tam mají za krásné ceny a jsou to origo.

Odpověď
Simona | 7.12.2018 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfémy
A fakt mám tady u těch eshopů jistotu, že kupuju originál a ne nic naředěného ?

Odpověď
Soňa | 26.12.2018 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Parfémy
Ahoj, já nevím, jak u ostatních e-shopů, ale pokud nakoupíš na https://www.notino.cz, tak tam máš jistotu, že se jedná o origo parfémy v origo kvalitě.

Odpověď
Anča | 5.9.2019 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Parfémy
No, já ti úplně rozumím... taky bych měla strach. Ale koukala ses třeba na Notino. To je shop s parfémy i s kosmetikou. Podívej se na něj. Tam mají neskutečný výběr parfémů, kosmetiky, péče o zuby. Nicméně ty parfémy tam mají za krásné ceny a jsou to origo.

Odpověď
Kamča | 14.7.2020 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
á beru z <a href="https://notino.cz/">notino.cz</a> už dlouho a pohoda

Odpověď
Bára | 8.12.2018 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfémy
Já tedy na notinu nakupujni pravidelně parfémy i kosmetiku. Teď jsem si tam nakoupila i dekorační kosmetiku do balíčku pro své neteře :-)

Odpověď
Kristýna | 11.12.2018 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfémy
Nemáte některá doma black opium ? Jak na něj reaguje okolí ? není to moc těžká vůně ? chtěla bych ji pro mamku, protože má tady ty slaďárny ráda, ale nejsem si tím moc jistá www.notino.cz/yves-saint-laurent/black-opium-parfemovana-voda-pro-zeny/

Odpověď
Fanynka | 13.12.2018 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfémy
Dcera si přeje na vánoce nějakou dětskou voňavku je jí 6, ale chce být jako máma a vonět se jako máma. Koupila jsem ji pěkný dárkový set s Barbie https://www.notino.cz/barbie/barbie-darkova-sada-i/ a krabičku využije i na svačinky do školy :-)

Odpověď
Jitka | 20.12.2018 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
AHoj já jsem to dceři také koupila.Myslím,že bude hodně pod stromečkem překvapená

Odpověď
Sanny | 4.2.2019 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele, jak ta Barbie voní? Taky uvažuju, že bych malé koupila nějakou voňavečku, aby měla. Jinak je to vhodná voňavka pro holčičky? Nedráždí třeba nebo tak?

Odpověď
Kája | 20.11.2019 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jééé no tak to je parádní tip ! To jsem nevěděla, že se něco takového pro holčičky dělá :) to se mi moc líbí, budu dělat příští týden na notinu objednávku tak dcerce vezmu i tohle :)

Odpověď
Jaňule | 2.12.2019 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Parfémy
Mají ty dětské vůně moc příjemné, fakt jsem byla překvapená a dcerce jsem koupila tady tu sadu www.notino.cz/ep-line/minions-minions-kosmeticka-sada-ii/

Odpověď
Mirka | 3.12.2019 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfémy
V parfumérce nenakupuje už ani můj muž a objednává mi všechno z notina :D ale trvalo to než jsem ho k tomu přemluvila :D

Odpověď
Leuš | 4.12.2019 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ha .. no vidíš to .. to bych taky měla chlapa naučit :D protože když si vezmu kolik peněz v těch parfumerkách nechává, tak to bych k tomu mohla mít z notina ještě něco navíc.

Odpověď
Jarka | 19.6.2020 02:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfémy
No, já si třeba poslední dobou hodně oblíbila nakupování vzorků parfémů. Většinou je sháním tady: https://www.brasty.cz/vzorky-parfemu Je to super hlavně v tom, že jsou docela levné a člověk se tak dostane snadno k parfémům, které by si normálně třeba nemohl dovolit. Navíc jak jsou malé, tak se dají bez problému nosit v kabelce, což se často také docela hodí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné