Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vánoční balíček

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoční balíček - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, mám dotaz. Letos chci mé mamce udělat radost a chtěla bych jí darovat krásu. Já nevím, myslíte, že by se hodily třeba nějaké krémy, bylzámy? A kde mám případně kometiku koupit? V drogerii?

Barča | 2.12.2018 11:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Ahoj, no, já to mám letos taky tak :) Taky jsem docela dlouho váhala, co a hlavně kde koupit a nakonec jsem narazila na tuto stránku https://www.bonaloka.cz. Mají tam krásné vánoční balíčky, ve kterých je péče jak o vnitřní, tak i o vnější krásu. Tak se na to zkus podívat, myslím, že to je to, co jsi hledala :)

Odpověď
Mona | 3.12.2018 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Ahoj, ano darovat krásu a zdraví je to nejlepší, co můžeš... Hele, já letos dávám mořský kolagen. Ten je výborný na vlasy, nehty, ale i na pleť nebo třeba na klouby. Prostě komplexní péče. Tak se na něj zkus podívat. Je to mořský kolagen Collalloc.

Odpověď
BaruP | 6.12.2018 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Do drogerie bych asi moc nešla. Víš co, tam nekoupíš nic, co by mělo nějakou přidanou hodnotu. Ale koukala jsem se na tu Bonaloku, co tady holky doporučuju a ta vypadá dobře. Balíčky má krásné, jen teda já bohužel nevím, co je to ten astaxanthin? Ty jejich produkty tuto látku obsahují.

Odpověď
Jarda | 8.12.2018 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Ahoj rád bych udělal přítelkyni na Vánoce nějaký erotický balíček.Chci pořádně okořenit náš vztah.Bud rád,když mi někdo poradí co do něj dát.

Odpověď
Jindra | 10.12.2018 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoční balíček
Určitě jí tam dej nějaké pěkné erotické prádýlko a masážní olejíček.Uvidíš,že bude překvapená.

Odpověď
Jarda | 14.12.2018 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoční balíček
A kde bych něco takového koupil?Nikdy jsem nic takového nekupoval.Jsem hodně stydlívý a nechci chodit do nějakého obchodu mezi lidi.

Odpověď
Jindra | 15.12.2018 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vánoční balíček
Plno takových věcí najdeš na https://e-kondomy.cz/ už tam delší dobu nakupuji.Většinou nějaké prádýlko či masážní olejíčky pro milenky a vždy je velká spokojenost.

Odpověď
Erika | 10.12.2018 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Já bych zase chtěla udělat balíčky s nějakou dobrou přírodní kosmetikou, máte s nějakou zkušenost. Jsem v tomhle nováček, takže bych chtěla nějaké doporučení i pro sebe.

Odpověď
Petra | 14.12.2018 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eriko já používám přírodní kosmetiku hristina.cz, mají velký výběr určitě by jsi tam vybrala :-)

Odpověď
Erika | 26.12.2018 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Petro, tak nakonec jsme tedy udělala kosmetické balíčky z hristiny a u stromečku byli spokojeni. I já jsem si tam něco nakoupil , tak jsem zvědavá :-) Děkuji, konečně přírodní kosmetika za rozumnou cenu.

Odpověď
Andy | 6.1.2019 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eriko, já bych třeba zase volila něco, co by bylo super jak na vnitřní tak vnější krásu. Já bych třeba volila kolagen. Super je https://www.collalloc.com/cs. Ten je právě jak na zlepšení pohybu, ale i na zlepšení kvality vlasů, pleti, nehtů...

Odpověď
Markéta | 14.12.2018 14:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Ahoj chci udělat nějaké Vánoční balíčky našim obchodním partnerům a nevím co do nich dát.Budu ráda za nějaké dobré tipy

Odpověď
Denisa | 22.12.2018 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dáš tam třeba nějakou dobrou kávu,dobré víno či nějakou uzeninu, oříšky atd.

Odpověď
Markéta | 23.12.2018 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslela jsem nějaké luxusní věci.Né nic obyčejného.

Odpověď
Alice | 27.12.2018 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Já jsem letos dala každému sladkou figurku z kvalitní čokolády. A všem se to moc líbilo a hlavně chutnalo. Bylo to pěkné, určitě jsem nekupovala naposledy.

Odpověď
Markéta | 28.12.2018 11:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zní to velice dobře a kde takové věci kupuješ?Příjde mi to jako originální dárek,vložit do každého balíčku nějakou čokoládovou figuruku z luxusní čokolády.

Odpověď
Alice | 29.12.2018 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupuji to na https://chocolissimo.cz/ mají tam plno dobrých věcí.

Odpověď
Isabela | 12.11.2020 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Ahoj holky děláte pro své zaměstnance letos na Vánoce nějaké balíčky.

Odpověď
Gréta | 16.11.2020 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já svým zaměstnancům budu letos dávat české pralinky.Dostala jsem tohle doporučení od své kamarádky a vypadá to vážně velice dobře.

Odpověď
Isabela | 18.11.2020 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
To zní jako velice zajímavě.Zkus mi dát prosím odkaz a já se na to podívám.

Odpověď
Gréta | 21.11.2020 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Budeš překvapená https://www.doncoco.cz/ballotin-12ks-pralinek

Odpověď
Diana | 14.12.2021 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Dobrý den,potřebovala bych poradit co dát za balíček svým zaměstnancům jako poděkování na Vánoce.

Odpověď
Alena | 19.12.2021 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já dávám do balíčku svým zaměstnancům nějakou sladkost.To potěší každého.

Odpověď
Diana | 20.12.2021 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co sladkého máte na mysli?

Odpověď
Alena | 23.12.2021 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Letos jsem jim dala do balíčku tady tuhle super čokoládu https://www.cokoladovnajanek.cz/mlecna-cokolada-s-vanocnim-potiskem/

Odpověď
Andrea | 4.12.2022 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční balíček
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu co koupit svým zaměstnancům ke konci roku.Ráda bych jim dala třeba nějaký balíček,ale vůbec nevím jaký.

Odpověď
Vlasta | 6.12.2022 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taková kvalitní čokoládová věc udělá radost snad každému.Musíš,ale koupit kvalitní čokoládu a ne něco levného z obchodu.

Odpověď
Andrea | 12.12.2022 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak s tou kvalitou bych potřebovala poradit.Nevím kde prodávají nějakou kvalitní čokoládu.V dnenší době se už nedá ničemu věřit.

Odpověď
Vlasta | 14.12.2022 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nejlepší čokoládové výrobky mají na https://www.cokoladovnajanek.cz/vanocni-darky/ Česká firma,která má výbornou kvalitní čokoládu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné