Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Oblečení na vánoce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Oblečení na vánoce - diskuze na toto téma
Pěkný den, na vánoce letos budu kupovat hlavně oblečení. Nechce se mi ale lítat po měste... Dá se dneska koupit kvalitní olečení (trička, mikiny, ...) koupit třeba na netu? Abych pak nebyla zklamaná kvalitou...

Irena | 2.12.2018 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oblečení na vánoce
Aj, já ti rozumím, ale s tou kvalitou je to složitějí. Vím to, sama jsem se několikrát napálila... Ale dobrou zkušenost mám se shopem cisty triko.cz. Tak se zkus mrknout tam. Brala jsem tam mikiny i trička a byla jsem maximálně spokojená.

Odpověď
Hroznová | 3.12.2018 00:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oblečení na vánoce
Co nějaké pěkné svůdné košilky, apod.. říkala sem si že by nemuselo být špatné nějakou pořídit a na Štědrý den si ji obléknout. Takové jako překvapení pro manžela. Co říkáte? A máte zkušenost s oblečením z e-kondomy.cz?

Odpověď
Lída | 13.12.2018 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Oblečení na vánoce
Osobně si myslím že košilka je supr nápad. Sama jsem jednu letos objednávala jako překvapení, právě na e-kondomy:) Už ji mám doma a padne mi perfektně

Odpověď
Hroznová | 18.12.2018 18:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Oblečení na vánoce
Děkuji, já sem nakonec byla trošku odvážnější a objednala sem korzet a podvazky tak snad to bude mít úspěch.Už to mám doma a vypadá to teda ale moc hezky

Odpověď
Tamara | 22.12.2018 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: E-kondomy
Děkuju za tip na ten eshop, do Vánoc už to sice nestihnu ale po svátkách si tu asi taky něco vyberu

Odpověď
Hroznová | 29.12.2018 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: E-kondomy
Za sebe určitě můžu doporučit,já sem s korzetem fakt spokojená je super:)

Odpověď
Lenka | 31.12.2018 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: E-kondomy
Také mám odtud nějaké prádlo a spokojená sem maximálně

Odpověď
Denda | 6.12.2018 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oblečení na vánoce
Ráda poradím. Já nakupuju na www.trenyrkarna.cz. Mají tam opravdu velký výběr, přes různé typy spodního prádla nejen pro chlapy, ale i pro ženy. Kvalita za super cenu. Tak se zkuste mrknout.

Odpověď
Nora | 18.12.2018 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oblečení na vánoce
Holky, díky moc všem! Ale já jsem fakt myslela jako nějaká kvalitní trička, mikiny... Ale nápady jsou tady hezký :) A no co vy, už máte vše?

Odpověď
Simča | 21.12.2018 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Oblečení na vánoce
No, už docela jo... ještě mi něco málo chybí, ale to už nějak vyřídím, toho se nebojím. Jinak jsem dost nakupovala na netu, hlavně oblečení a tak.

Odpověď
Dana | 24.3.2019 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oblečení na vánoce
Moc díky za tipy na stránky. Jestli nevadí, tak se také podělím. Mám sestru, která čeká mimčo, tak mě napadlo, že jí k Vánocům dám nějaké těhotenské oblečení. Konkrétně jsem jí chtěla koupit nějakou těhotenskou bundu. Prošla jsem docela dost eshopů, ale nakonec jsme objednala tady: https://www.happymum.cz/0,tehotenske-kabaty-a-tehotenske-bundy.html Tam mají co se těhotenské módy týče asi největší výběr.

Odpověď
Danuš | 27.3.2019 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oblečení na vánoce
Ahojky... Jestli sháníš nějaké levné dámské oblečení, tak bych určitě zkusila mrknout třeba i na https://www.bavlissimo.cz/ Nedávno jsem si tam objednávala nějaká trička a musím říct, že za tu cenu vážně super kvalita. Až mě to překvapilo. :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné