Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Řasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Řasy - diskuze na toto téma
Holky, po porodu mám čím dál méně kvalitní řasy. Nechtějí prostě narůst... Mysíte, že existují teba nějaké vitamíny nebo serum na podporu růstu?

Alča | 2.12.2018 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řasy
Ahoj, aj, tohle přesně znám. Ale doba jde dopředu a není třeba zoufat. Já jsem zkusila jedno serum a to mi bezvadně pomohlo. Je to serum od hairplusrasy. Tak se na něj zkus podívat. Mě vyhovuje moc a opravdu pomáhá. Řasy po něm rosou a dokonce jsu i hustsí.

Odpověď
Patka | 19.12.2018 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Řasy
Jo? No, tak to by byla paráda. Já jsem teda nějaká ta séra už zkoušela, ale jaksi jsem teda neviděla absolutně žádný výsledek, no... A už jsem byla z toho docela zoufalá, že snad na ty řasy nic nepomáhá...

Odpověď
Janka | 1.1.2019 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řasy
Je, Patko, kdybys věděla, kolik sér jsem už vyzkoušela já a taky se žádným účinkem. I když to teda byla ta lepší varianta. Horší byla ta, že mi oči po nich opuchly nebo zarudky, slzely. Ale teď zkusím to serum https://hairplusrasy.cz/. Jsem na něm zvědavá a těším se.

Odpověď
Olivka | 4.2.2019 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Řasy
No, to je právě to. Jako to, že to serum nefunguje a nezabírá je jedna věc... Ale to, že to dráždí oči, to je to, co mě trápí nejvíc, no. Ale tak říkáš, že to https://hairplusrasy.cz/ je šetrné? Nebo ty jsi aspoň neměla problémy?

Odpověď
Majka | 4.3.2019 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řasy
Vitamíny nevím. Nebo aspoň nevím o účinných. Já jsem jich zkusila celou řadu a bohužel nic. Mě na růst řas pomohlo až to růstové serum od hairplusrasy. S tím jsem měla nejlepší zkušenost a jedině doporučuji.

Odpověď
Naďka | 5.4.2019 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řasy
Jj, tak to je pak ono. Ono je to hairplusrasy totiž růstové serum, takže na hustotu moc není, ale na tu délku je to teda perfektní. Já jsem si ho koupila a tak za ty 3 týdny jsem viděla fakt krásný rozdíl.

Odpověď
Janny | 2.5.2019 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řasy
Holky a neuvažovaly jste třeba nad nějakým serem na podporu růstu řas? Slyšela jem, že třeba serum od hairplusrasy. Já jsem ho zatím nezkoušela, ale chystám se :) vy, které jste ho už použily, jak jste spokojeny?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné