| Růst řas - diskuze na toto téma |
Holky, jak je to s růstem řas? Já jsem jednou měla řasy nalepené. Po té, co mi je sundali, tak jsem měla řasy hrozné, teda spíš žádné. Ale po nějakém tom týdnu se to dostalu do normálu. Víc mi ale řasy nenarostly. Existuje něco na podporu jejich růstu? Karla | 2.12.2018 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Růst řasAhoj, teď teda úplně nechápu o co ti konrétně jde :) Ty chceš mít řasy delší, kvalitnější a objemnější? Na to se ptáš? Hele, já to mám taky tak a taky mi příroda nenadělila :( Zkusil jsem nekolik ser a nic :( Pak jsem ale zkusila serum od https://hairplusrasy.cz a to ti teda řeknu - tohle serum je zázrak. Fakt pomáhá. Tak ho zkus. Teď mají akci - k oobjednávce sera dostaneš lesk na zvětšení objemu rtů. Odpověď Karla | 19.12.2018 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Růst řasAhoj, ano ano, přesně o tohle mi jde. Jj, mám to bohužel taky tak. Řasy nemám dlouhý ani je nemám kvalitní :( A tady to serum od hairplusrasy je teda na to, jo? Určitě zabírá? Taky jsem jich právě už má zkusila a žádný teda nesplnilo moje očekávání. Odpověď Nora | 1.1.2019 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Růst řasKarlo, ano zabírá. Je to růstové sérum, takže je určeno opravdu na růst. Já jsem měla od mala krástké řasy. Byly husté, ale bhužel krátné. Nicméně tohle serum mi pomohlo, teď už mám řasy dlouhý. Takže neváhej a klidně si to serum https://hairplusrasy.cz/ kup, budeš spokojená. Odpověď Karla | 4.2.2019 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Růst řasSkvělý, to je přesně to, co potřebuju. Hele, jen mě ještě zajímá - jak je to s citlivostí na oči? Neměla jsi problém? Neštípalo třeba? Odpověď Nora | 4.3.2019 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Růst řasEe, neměla. Jako zkoušela jsem těch ser už celou řadu a s jinými jsem problém teda měla. Ale to serum od hairplusrasy.cz je skvělý. Jako jasně, uvádí, že může způsobit nějaké podráždění, ale já jsem dost citlivá a nic takového jsem nepocitovala. Odpověď Míša M. | 5.4.2019 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Růst řasNo, jako objektivně můžu říct, že do těch tří týdnů. To jsem si popvé všimla, že když jsem si na řasy dala řasenku, tak řasy byly o poznání delší a vypadají mnohem líp i bez řasenky.
Odpověď MIniee | 2.5.2019 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Růst řasA vy, co máte zkušenosti se serem na podporu růstu řas od hairplusrasy, jak jste spokojeny? Já jsem četla spousty recenzí a s tímto serem je dost spokojenost.
Odpověď Petra | 14.5.2020 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Růst řasHolky, nebyla jste některé náhodou na prodlužování řas? Já nad tím teď docela přemýšlím. Koukala jsem se po nějakém kosmetickém studiu v Praze a koukala jsem, že prodlužování řas dělají třeba tady https://www.beautiful-me.cz/ Nemáte s nimi některá zkušenost? Mockrát díky. Odpověď Linda | 5.7.2020 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Růst řasJednu dobu jsem na ně chodívala, ale to jak řasy vypadaly po sundání to byla katastrofa. Dlouho mi trvalo než jsem našla sérum, které mi je dalo dopořádku. Je sice fakt, že to trvalo cca půl roku, ale díky bohu se zvetily a umělé řas už nikdy. Odpověď |