Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Úmrtí mazlíčka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Úmrtí mazlíčka - diskuze na toto téma
Holky, SOS... mám dotaz... Bohužel to vypadá, že naše doga už tu s námi dlouho nebude. Je to smutné, ale je to život. Když jsem hledala, jak tuto situaci řešit, tak jsem narazila na stránky https://www.krematoriumzviratpraha.cz/. Vaše zkušenosti s touto službou?

Karla | 19.12.2018 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úmrtí mazlíčka
Ahoj, já vím, je to smutné, ale jak píšeš - je to život a s tím nikdo nic neudělá, nic nezmění. Nicméně Krematorium zvířat Praha je skvělé řešení poslední cesty mazlíčka. je to důstojné. Taky jsem jejich služeb zatím nemusela využívat, ale kdyby to náhodou přišlo, vím díky nim, jak to řešit.

Odpověď
Tamara | 1.1.2019 13:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Úmrtí mazlíčka
Karlo, ty jsi tedy doposud jejich služeb nevyužila? Já nevím, ptám se proto, abych věděla, jak to celé probíhá. A kolik ty jejich služby vlastně stojí?

Odpověď
Fanny | 31.1.2020 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Úmrtí mazlíčka
Určitě, vůbec nevěš hlavu. Díky Krematoriu zvířat Praha budeš mít klidný svědomí, že jsi udělala vše do poslední chvíle.

Odpověď
Adéla | 3.3.2020 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úmrtí mazlíčka
To Krematorium zvířat Praha je výborná varianta. Já bych nic jiného nevymýslela…

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné