Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Darování vajíček

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Darování vajíček - diskuze na toto téma
Holky, jak se tváříte na darování vajíček? Jste pro? Nebo třeba z nějakého důvodu nejste? A byla jste některá darovat? A pokud ano, tak kde?

Nina | 3.12.2018 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování vajíček
Ahoj, já jsem darovat byla :) Na https://www.ivf-zlin.cz/24773-informace-pro-darkyne-vajicek jsem registrovala přes jejich formulář. Potom mě z kliniky zavolali a naplánovali se mnou schůzku, kde mi všechno vsvětlili. Vzali mi krev, aby zjistili, zda jsem v pořádku a můžu darovat. Před samotným darováním naplánovali stimulační cyklus. Léky jsem si aplikovala sama, sestra mi vše vysvětlila. Stimulace je ukončena odběrem vajíček. Přesný den a čas odběru ti pak řekne doktor na základě průběžně prováděných ultrazvukových a hormonálních vyšetření. Odběr vajíček se provádí v krátkodobé anestezii. Já jsem šla domů zruba 2 hoďky po odběru. Přijela pro mě sestra. Takže asi tak nějak."

Odpověď
Jitka | 2.1.2019 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Darování vajíček
Nino, bolelo to darování? Dá se ta bolest k něčemu přirovnat? A nebo je to pohodička?

Odpověď
Nina | 11.1.2019 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Darování vajíček
Myslíš samotný odběr pak? No, kdybych to měla k něčemu přirovnat, tak asi k menstruaci na začátku. Není to silná bolest, ale pobolívá to. Nic, co by nešlo vydržet :). Stejně první den spíš prospíš, po té narkoze budeš unavenější, a další den už necítíš nic.

Odpověď
Jitka | 15.1.2019 15:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Darování vajíček
To zní dobře, z toho jsem měla trochu obavy. Jinak z hormonu strach nemám vůbec a beru jako bonus to genetické a zdravotní vyšetření. Můžu se zeptat, jak se objednat poprvé a co mě na první schůzce čeká?

Odpověď
Nina | 17.1.2019 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
První konzultace se tě zeptají na rodinnou anamnezu, vyšetří tě a odeberou ti krev. Aspon u me to tak bylo. Pak mi po výsledcích zavolali a domluvili jsme se na další schůzce.

Odpověď
Jitka | 25.1.2019 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
A je pravda, že se dozvíš něco o genetice? To mi přijde fajn.

Odpověď
Nina | 28.1.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
Anoo, dozvíš se genetiku i to, jak ti reprodukční zdraví funguje a ještě teda, jestli jsi zdravá.

Odpověď
Jitka | 31.1.2019 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
To mě zajímá docela. Prosím tě a ještě mám jeden takovej pro mě důležitej dotaz. Nemá to pak vliv na budoucí těhotenství?

Odpověď
Nina | 31.1.2019 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
To se bát nemusíš :-). Pořádně si pročti informace, co mají na stránkách. je tam možnost i napsat otázku. https://www.ivf-zlin.cz/24750-otazky-faq

Odpověď
Jitka | 1.2.2019 05:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
To bylo asi pro mě nejdůležitější info, moc díky za odpověď. Stihla jsem už i vyplnit přihlašovací formulář na stránkách.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné