| Vlasy - diskuze na toto téma |
Holky, poslední dobou mám trošku problémy s vlasy... Mám pocit, že slábnou a k tomu se mi hodně mastí. Jaká značky vlasové kosmetiky by mi mohla pomoct? Dana | 8.12.2018 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | VlasyToto léto bylo hodně náročné a vlasy dostali zabrat i u mě. Určitě bych zvolila nějaké vitamíny. A dělat si masky na vlasy a koupit si kosmetiku bez parabenů, zbytečně to zatěžuje vlasy a můžou se ti i proto mastit. Zkus nějaký přírodní šampon a masku :-) Odpověď Radka | 11.12.2018 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | VlasyTéž ti doporučím bio šampon a kondicioner. Mě se často dělaly lupy, svěděla hlava a měla jsem suché vlasy, přírodní i je napravily a nic z toho už za problém nemám. Používám tuhle značk, kdyby jsi chtěla přesný tip https://www.milujubio.cz/vlasy-klm/#/vyrobce-urtekram Odpověď Klára | 15.12.2018 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VlasyA po jaké době jsi začínala sledovat zlepšení? Odpověď Radka | 18.12.2018 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VlasyZlepšení bylo hned-nesvědila mě hlava...no a lupy jsem přestala mít po 2-3 týdnech asi. Ale myla jsem si vlasy častěji zrovna. Ty máš taky problémy s lupy? Odpověď Klára | 30.12.2018 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: VlasyMáš zkušenost i s jinými výrobky od Urtekram kromě vlasovky? Odpověď Radka | 31.12.2018 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: VlasyZ milujubio beru jeste značku Benecos, ta je taky moc fajn, jen na tu vlas. pokožku mi více sedí Urtekram. Odpověď Bohdana | 6.1.2019 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VlasyA je ta kosmetika https://www.milujubio.cz/telova-a-vlasova-kosmetika-mev/ vhodná třeba i na problémy s vlasy? Já nevím - mastící se vlasy nebo vypadávání...? Odpověď Tamka | 12.12.2018 16:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | VlasyJá měla dost zničené vlasy a pomohli mi ve vlasovém salónu Organics-Prague, ve kterém používají přírodní kosmetiku Natulique.
Odpověď Evženie | 17.1.2019 12:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VlasyDobrý den, také jsem slyšela samé kladné informace na salón organics-prague.com. Prý používají jen přírodní produkty.
Odpověď Monika | 5.10.2020 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | VlasyJaký máte názor na barvení šedivých vlasů? můžete mi poradit jak to řešit? barvit si je? Odpověď Petra | 7.10.2020 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VlasyA jste rozhodnutá, že si šedivé vlasy chcete barvit? existují už totiž i přípravky, které dokáží vrátit vlasům jejich přírodní barvu. Stačí je jen pravidelně používat, a nemusíte řešit žádné složité a drahé barvení vlasů. Odpověď Monika | 9.10.2020 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VlasyTo jsem třeba nevěděla, že existují takové přípravky. Kde se dají sehnat? kolik to stojí a jak se to používá? Odpověď Petra | 13.10.2020 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: VlasyPodle velikosti balení, tedy podle toho, kolik mililitrů balení obsahuje. Podívejte se na stránky https://www.gr7.cz/?gclid=Cj0KCQjwoJX8BRCZARIsAEWBFMJ5AIUMVORVfjGwWWdwqfc4ssQfTEPR-47RrxyyJ8GkZ2A_UdfKNDwaAkFBEALw_wcB První balení stačí používat 2x denně a potom jenom jednou za týden. Odpověď |