Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 17. května 2026, svátek má Aneta, zítra Nataša
Vyhledávání

Diskuse - Správa nemovitosti v pronájmu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Správa nemovitosti v pronájmu - diskuze na toto téma
Můžete mi někdo říct, zda si necháváte od někoho spravovat nemovitost, kterou máte na pronájem?

Radka | 7.3.2026 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správa nemovitosti v pronájmu
Mám menší bytový dům s několika pronajatými byty a rozhodla jsem se, že potřebuji spolehlivou firmu na pravidelnou údržbu objektu. Neustálé drobné opravy, kontrola technického vybavení a péče o společné prostory mě začaly zbytečně zatěžovat. Proto jsem se rozhodla využít služby firmy EURO‑STAV, které jsem našla na https://www.euro-stav.cz/sluzby/udrzba-objektu/ Oceňuji hlavně jejich rychlou reakci, flexibilitu a přehledný přístup k jednotlivým úkolům. Když se objeví jakýkoliv problém, vždy se najde okamžité řešení, a přitom se práce provádí kvalitně a systematicky. Díky tomu mám klid, že moje nemovitosti jsou v dobrém stavu, a zároveň mohu věnovat více času pronájmům a dalším záležitostem kolem domu.

Odpověď
Lucka | 5.5.2026 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správa nemovitosti v pronájmu
Po tom, co mi odešel nájemce, jsem musela dát byt zase do pořádku, protože některé věci byly opravdu ve špatném stavu, nejvíc to bylo vidět na koberci, který byl zašlý, měl na sobě několik skvrn a celkově nepůsobil vůbec dobře, běžné čištění nepřicházelo v úvahu, protože jsem to zkoušela už dřív a výsledek byl vždy jen částečný, proto jsem využila firmu na profesionální čištění https://www.kukoberec.cz/ velkou výhodou pro mě bylo, že si koberec sami odvezou a po vyčištění ho zase přivezou zpět, takže jsem nemusela řešit manipulaci ani čas, po návratu byl koberec výrazně světlejší, bez skvrn a celkově působil mnohem svěžeji, byt díky tomu hned vypadal lépe a byl připravený pro další pronájem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné