| Rekonstrukce domu Karlovy Vary - doporučení řemeslníků - diskuze na toto téma |
Nenašla bych tu prosím někoho, kdo by mi doporučil řemeslníky pro kompletní rekonstrukci domu v Karlových Varech prosím? Radka | 7.3.2026 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekonstrukce domu Karlovy Vary - doporučení řemeslníkůRozhodla jsem se pro kompletní rekonstrukci našeho rodinného domu v Karlových Varech, protože původní stav domu už nesplňoval naše požadavky na moderní bydlení. Hledala jsem firmu, která zvládne celou rekonstrukci komplexně, bez toho, abych musela řešit jednotlivé řemeslníky sama. Nakonec jsme se rozhodli svěřit projekt firmě EURO‑STAV https://www.euro-stav.cz/ . Během rekonstrukce jsem oceňovala především systematický přístup, který umožnil hladký průběh všech prací, a profesionální komunikaci, díky níž jsme měli vždy jasno, co se bude dělat další den. Dům dnes působí úplně jinak, tedy moderně, prostorně a pohodlně k bydlení. Celá rekonstrukce probíhala podle plánu a já jsem spokojená, že jsme se rozhodli svěřit realizaci této zkušené firmě. Odpověď |