| Trichologické vyšetření - diskuze na toto téma |
Máte za sebou některá trichologické vyštření ? Mělo nějaký efekt ? Budu ráda za víc informací a případné doporučení. Jarka | 4.1.2019 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trichologické vyšetřeníOsobní zkušenost s ním teda nemám ale mamka měla problémy s alopecií tak dostala doporučení na vlasové centrum clinical hair&health v Praze, ale jsou ještě v Brně myslím, nevím odkud jsi, ale mají tahle dvě centra Odpověď Míša | 15.1.2019 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Trichologické vyšetřeníSuper, děkuju moc, našla jsem na ně opravdu výborné hodnocení. Jsem z Olomouce, takže jsem se objednala v Brně a přští týden jsem dostala termín, tak jsem ráda, že tam jdu tak brzy. Měla jsem strach, že se čeká dýl. Odpověď Kristýna | 6.2.2019 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trichologické vyšetřeníPěkný den, mohla bych se zeptat čím vším se zabývají ? Asi neřeší i lupy, že ? Bojuju s nima už poměrně dlouho, v lékárně mi vždycky něco doporučili, co mi zabralo na chvíli, ale všechno to bylo krátkodobého charakteru :( Odpověď Jarka | 25.3.2019 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Trichologické vyšetřeníŘeší Kristy i lupy, nechám ti tady odkaz, kde se o tom můžeš dočíst víc www.clinicalhair.cz/cs/obsah/29-trichologicke-vysetreni. Odpověď |