| Poledance a létající jóga - diskuze na toto téma |
Ahoj, já navštěvuji hodiny poledance a manžel chodí na létající jógu, oba chodíme ve stejný čas do studia poletime, takže je to zároveň i pohodlnné, finančně nenáročné a zároveň díky stejnému času zařídíme hlídání na jeden večer a je to :) AlenaVagnerova | 10.11.2013 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poledance a létající jógaZatím jsem na létacíjí józe žádnýho chlapa nepotkala, to musí být zážitek k nezaplacení :D každopádně plánuju měnit studoi, nastoupila nám tam tak nepříjemná ženská, že bych si tu jógu s ní už ani neužila. Nějaké typy? Kde je to poletime? Děkuji Odpověď Pecalina | 19.11.2013 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Poledance a létající jógatak to naštve, úplně chápu situaci, taky se mi to stalo. Naštěstí jsem docela rychle našla jiný flek. Učitelky super a s holkama se chodime někdy chlubit na diskotéky s tím co jsme se naučily :D Odpověď Pecalina | 20.11.2013 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Poledance a létající jógaJinak kde to je to nevím, zkus sii to vyhledat na google, to ti určitě vyjede jejich web Odpověď Hana | 1.6.2023 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poledance a létající jógaHele já jsem byla dřív hrozně lenivá. Pořád se mi nic nechtělo a nejraději bych jen ležela na gauči. To se mi ale naštěstí už povedlo změnit a začala jsem se pravidelně a aktivně hýbat. Hodně mi v tom pomohlo i to, že jsem si koupila chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-roundz-4-cerna/ , které mají spoustu sportovních aktivit. To mě prostě začalo zase motivovat něco dělat. Odpověď |