Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Poledance a létající jóga

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Poledance a létající jóga - diskuze na toto téma
Ahoj, já navštěvuji hodiny poledance a manžel chodí na létající jógu, oba chodíme ve stejný čas do studia poletime, takže je to zároveň i pohodlnné, finančně nenáročné a zároveň díky stejnému času zařídíme hlídání na jeden večer a je to :)

AlenaVagnerova | 10.11.2013 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poledance a létající jóga
Zatím jsem na létacíjí józe žádnýho chlapa nepotkala, to musí být zážitek k nezaplacení :D každopádně plánuju měnit studoi, nastoupila nám tam tak nepříjemná ženská, že bych si tu jógu s ní už ani neužila. Nějaké typy? Kde je to poletime? Děkuji

Odpověď
Pecalina | 19.11.2013 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Poledance a létající jóga
tak to naštve, úplně chápu situaci, taky se mi to stalo. Naštěstí jsem docela rychle našla jiný flek. Učitelky super a s holkama se chodime někdy chlubit na diskotéky s tím co jsme se naučily :D

Odpověď
Pecalina | 20.11.2013 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Poledance a létající jóga
Jinak kde to je to nevím, zkus sii to vyhledat na google, to ti určitě vyjede jejich web

Odpověď
Hana | 1.6.2023 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poledance a létající jóga
Hele já jsem byla dřív hrozně lenivá. Pořád se mi nic nechtělo a nejraději bych jen ležela na gauči. To se mi ale naštěstí už povedlo změnit a začala jsem se pravidelně a aktivně hýbat. Hodně mi v tom pomohlo i to, že jsem si koupila chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-roundz-4-cerna/ , které mají spoustu sportovních aktivit. To mě prostě začalo zase motivovat něco dělat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné