Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. července 2026, svátek má Prokop, zítra Cyril a Metoděj
Vyhledávání

Diskuse - Demolice domu Plzeň

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Demolice domu Plzeň - diskuze na toto téma
Zdravím, hledám zkušenosti ohledně demolice domu. Potřebujeme dům po prarodičích poslat k zemi a postavit si tam dům. Co vše je potřeba zařídit a jak je to finančně náročné?

Marek | 21.5.2026 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Demolice domu Plzeň
Dlouhou dobu jsem objížděl pozemky a pořád jsem nemohl najít nic, co by mi dávalo smysl. Buď špatná lokalita nebo nesmyslná cena. Nakonec jsem koupil starý dům s tím, že ho odstraním a postavím si dům podle vlastních představ. Největší strach jsem měl z demolice, protože jsem čekal hromadu starostí kolem odpadu a úklidu. Nakonec jsem využil https://www.demolice-liska.cz/demolice-plzen/ a musím říct, že mě překvapilo, jak hladce všechno proběhlo. Neřešil jsem vůbec nic. Kompletní demolice, odvoz suti, likvidace odpadu a úklid – vše zařídili sami. Po dokončení zůstal pozemek čistý a připravený pro další stavební práce. Přesně to jsem potřeboval. Člověk si pak uvědomí, že je lepší nechat podobné věci na lidech, kteří tomu opravdu rozumí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné