Internetové sluby pro školy
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 08. října 2026, svátek má Věra, zítra Štefan a Sára
Vyhledávání

Diskuse - Zkušenost s prodejem nemovitosti přes stránku Vlastnici.cz

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zkušenost s prodejem nemovitosti přes stránku Vlastnici.cz - diskuze na toto téma
Ahoj všem. Má někdo zkušenost se stránkou vlastnici.cz při prodeji nemovitosti? Zaujalo mě, že to má fungovat jako prodej bez realitní kanceláře a bez provize, ale ráda bych věděla, jak to doopravdy funguje. Jak probíhá vložení inzerátu, následná komunikace se zájemci, jaká je reálná odezva a jestli je služba opravdu bez poplatků, nebo se nějaké věci platí až později. Dále by mě zajímalo, jak je to řešené po právní stránce a s kupními smlouvami a jestli teda proběhl přes to někomu úspěšný prodej?

Andrea | 3.6.2026 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s prodejem nemovitosti přes stránku Vlastnici.cz
Taky by mě zajímaly zkušenosti ostatních. O prodeji bez realitky jsem už několikrát přemýšlela, ale trochu se obávám hlavně administrativy a právních dokumentů. Na druhou stranu chápu, že ušetřená provize může být zajímavá.

Odpověď
Jana | 4.6.2026 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem přes Vlastnici.cz prodala byt nedávno a byla jsem spokojená. Vložení inzerátu bylo jednoduché a zájemců se ozvalo víc, než jsem čekala. Komunikovala jsem přímo se zájemci. S právními dokumenty jsem si nechala poradit u odborníka, takže i tato část proběhla bez problémů. Za mě to byla dobrá alternativa ke klasické realitce a určitě bych se této cesty nebála znovu.

Odpověď
Anežka | 10.6.2026 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já bych si do toho netroufla takhle jít, ale hold každý jsme jiný.

Odpověď
Jana | 11.6.2026 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zkušenost s prodejem nemovitosti přes stránku Vlastnici.cz
Hele ono pokud to nevyzkoušíš, tak nevíš. Ale chápu, jsou lidi, co si prostě netroufnou. Za mě to byla dobrá zkušenost, ušetřila jsem docela dobře. A samozřejmě jsem si dala všechny informace co a jak dokupy ještě předtím, abych zbytečně nezmatkovala. No a vyplatilo se.

Odpověď
Olina | 18.6.2026 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, i já mám byt na jejich stránce v nabídce a jsem spokojená. Dokonce zveřejňují inzeráty i na jejich facebooku, takže to vidí víc lidí, což je další plus.

Odpověď
Marie | 1.7.2026 17:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak já jsem nakonec ten inzerát vložila, mám to všechno na stránce, udělala jsem hafo hezkých fotek a pár zájemců už mám. Ještě mám několik prohlídek, tak jsem zvědavá. Ale je to v pohodě, není to tak hrozné jak jsem se bála, právníka mám zařízeného na smlouvy, tak snad půjde všechno hladce.

Odpověď
Kateřina | 2.7.2026 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsme zvažovali obě možnosti. Ale nakonec jsme prodali s realitkou, prostě jsme neměli odvahu, takhle to za nás vyřešili:-)

Odpověď
Merilis | 7.7.2026 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stránka je dobrá, je to tam srozumitelné, takže vložení inzerátu zvládne každý. Kupce jsem našla asi za měsíc, takže teď děláme akorát smlouvy a zatím všechno jde v pohodě.

Odpověď
Veronika | 20.7.2026 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za mně fajn, inzerát mám vložený a zájemci se ozývají přímo, takže to je ta výhoda, že tě nekontaktují makléři.

Odpověď
Bobina | 17.8.2026 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zkušenost s prodejem nemovitosti přes stránku Vlastnici.cz
A nechodí ti to tam očumovat i zvědavci ? Já bych na to asi neměla nervy. :-)

Odpověď
Veronika | 31.8.2026 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zkušenost s prodejem nemovitosti přes stránku Vlastnici.cz
Hele popravdě ani ne, zatím jsem měla na prohlídce manželský pár a nějaké mladé páry. Vypadalo to, že ty manželé mají i zájem, hodně se ptali, tak se možná i ozvou. Jinak pár lidí volalo a chtělo jen nějaké informace, ale nic, co by mě obtěžovalo.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné