| Rekvalifikační kurzy - diskuze na toto téma |
Ahoj o co všechno můžu žádat na pracovním úřadě. Andrea | 31.5.2016 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurzyJá sem si vyybrala rekvalifikační kurz a šla jse na pracák, tam jsem ho nahlásila a domluvila a oni mě naněj poslali Odpověď Saša | 1.6.2016 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurzyMám vybraný na make up institutu, nevíte jaké jsou podmíny? Odpověď Patrika | 4.7.2016 00:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurzyMyslím že tam musíš mít akorád ukončenou základku a zdravotní průkaz. Toď vše.
Odpověď Saša | 4.7.2016 08:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rekvalifikační kurzyA co když mě na pracáku žeknou že nic. že mi to nepovolí? Odpověď Andrea | 31.5.2016 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurzyJá sem si vyybrala rekvalifikační kurz a šla jse na pracák, tam jsem ho nahlásila a domluvila a oni mě naněj poslali Odpověď Petra | 2.6.2016 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurzyOno je dobré nejříve makeup institutu kontaktovat, oni Ti pomůže se sepsáním žádosti. Taky jsem to tak měla Odpověď Saša | 2.6.2016 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurzyAhoj a na koho se mám obrátit? Odpověď Petra | 2.6.2016 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rekvalifikační kurzyNapiš Markétě, ona Ti poradí a navede tě =) marketa@makeupinstitute.cz Odpověď Saša | 3.7.2016 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Rekvalifikační kurzyUž jsem ji psala, je velmi příjemná. Už se těším na kurz. Odpověď Patrika | 4.7.2016 00:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Rekvalifikační kurzyJo tam budeš moc spokojená, je tam moc příjemná rodinná atmosféra, Určitě se ti tam bude líbit. Odpověď saša | 4.7.2016 08:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rekvalifikační kurzyA byla jsi na to přijímacím pohovoru? Co od toho mám očekávat? Odpověď Markéta | 4.7.2016 08:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rekvalifikační kurzyOni tam chtějjí zjistit na co máš talent a kterým směrem se vydat =) Odpověď Kačka | 25.12.2016 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | MakeupinstitutVisím, že se tady řešily rekvalifikační vizážistické kurzy. Protože je ale diskuse starší, zeptám se, jestli teď před vánoci někdo absolvoval nějaký kurz s uhrazením přes ÚP. a Samozřejmě jaký kurz, kde, v jakém městě, jaký byl přístup. Odpověď Hnaka | 26.12.2016 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurzyJá jsem z jižní Moravy a mám za sebou v listopadu dokončený kurz, jde o ošetřovatele ve zdravotnických službách. Proplácel mi to Úřad práce. Je s tím spousta papírování. Odpověď Soňa | 27.12.2016 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurzyHani, jak moc bylo to vyřízení komplikované? Odpověď Soňa | 28.12.2016 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurzyA jaký z kurzů té vizážistiky mi Uřad práce proplatí? Nabízejí toho přeci víc, ne? Odpověď Hanka | 29.12.2016 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rekvalifikační kurzyNo, dost. Vypisovala jsem spousty papírů, ale fakt mi to ÚP proplatil celé. Odpověď Soňa | 30.12.2016 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Rekvalifikační kurzyV diskusích jsem právě četla o vynikající úrovni lektorů Makeupinstitutu. Odpověď Milena | 24.2.2019 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurzyTyjo, nějaký ten rekvalifikační kurz bych možná mohla vyzkoušet. Bez zaměstnání jsem totiž už bezmála rok a pořád se mi práci najít nedaří. Každý den kontroluji různé pracovní portály jako třeba https://www.hitprace.cz/ ale bohužel bez úspěchu. Ono to možná bude i tím, že u nás ta nabídka pracovních míst není zrovna největší. Odpověď Irenka | 17.6.2019 02:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurzyZdravím. A nepřemýšlela jste například nad tím, že byste místo hledání práce začala podnikat? Já například před několika lety byla v úplně stejné situaci jako vy a právě to, že jsem začala podnikat mě z ní vysvobodilo. Teď mám dokonce svou vlastní offshore firmu, kterou jsem si založila přes https://www.ioffshore.cz/ Popřemýšlejte nad tím... :-) Odpověď Míša | 5.4.2019 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurzyJak to tak vidím, tak asi také nějaký ten rekvalifikační kurz budu muset vyzkoušet. Už delší dobu jsem na úřadě práce a zatím se mi žádnou práci bohužel najít nepodařilo. Prakticky každý den si hledám "nabídka práce Luhačovice" jestli se náhodou neobjevilo nějaké volné místo a je pravda, že na https://www.pracenavalassku.cz/ se občas něco objeví, ale většinou to je pryč dříve, než se vůbec na nabídku stihnu ozvat. Odpověď |