Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Simulátor orálního sexu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Simulátor orálního sexu - diskuze na toto téma
Holky, mám takový choulostivý dotaz. Na netu jsem našla simulátory orální sexu - https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/simulatory-oralniho-sexu Já ho miluju a tohle by moho být příjemné zpestření. Nemáte některá s tímto zkušenosti? Jaké to je?

Inna | 1.1.2019 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Simulátor orálního sexu
Ahoj, já jsem taky byla překvapená, že něco takového se dá koupit. Ale byla jsem zvědavá, tak jsem si to koupila a byla jsem moc mile překvapená. Velmi příjemné zpestření, fakt doporučuju.

Odpověď
Zuzka | 2.2.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Simulátor orálního sexu
Ty jo, tak to koukám. Vůbec jsem o takového hračičce nevěděla :) No, každopádně tohle musím okamžitě zkusit. Orální sex je pro mě požitek a když chlap není doma, tak tohle by mi mohlo udělat příjemné chvíle, kdy jsem doma sama. No, musím ho koupit, hned.

Odpověď
Inna | 3.2.2019 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Simulátor orálního sexu
Zuzko, jako pokud miluješ orální sex, tak to si tuhle věcičku rozhodně kup! Já mám doma tuto https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/simulatory-oralniho-sexu/sqweel-go-oral-sex-stimulator-ruzovy a je to neskutečný potěšení, fakt že jo. Skoro jako real.

Odpověď
Zuzka | 5.9.2019 08:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Simulátor orálního sexu
Ty jo, tak to koukám. Vůbec jsem o takového hračičce nevěděla :) No, každopádně tohle musím okamžitě zkusit. Orální sex je pro mě požitek a když chlap není doma, tak tohle by mi mohlo udělat příjemné chvíle, kdy jsem doma sama. No, musím ho koupit, hned.

Odpověď
Karla | 4.3.2019 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Simulátor orálního sexu
Ahoj, já doma jeden ten simulátor mám a jsem s ním neskutečně spokojená. Je to fakt jak real. Takže pokud máš ráda orál, tak si ho rozhodni kup, nebudeš litovat!

Odpověď
Betka | 3.10.2019 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Simulátor orálního sexu
Holky, mě by tak zajímalo, jaké máte doma hračky... A když už je máte, tak zda je používáte? A třeba i s partnerem?

Odpověď
Danka | 2.11.2019 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Simulátor orálního sexu
ty hračky pro páry mě taky zajímají a taky by mě zajímalo, jak to funguje :)

Odpověď
Romana | 27.8.2021 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Simulátor orálního sexu
Z těch párových hraček máme dvě, ale nejvíc vytížená je tady tahle https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/vibratory-pro-pary/lelo-tiani-2-fialova tu jsem si oblíbila jak já tak i přítel

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné