Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - IVFko

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
IVFko - diskuze na toto téma
Maminky, ráda bych se vás zeptala - má některá za sebou IVFko? Kde jste ho podstoupily, resp. na jaké klinice jste byly opravdu spokojené? A tím myslím s celkovou péčí. Díky moc.

Nora | 2.1.2019 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVFko
Já jsem IVFko podstoupila na zlínské klinice https://www.ivf-zlin.cz/ a byla jsem moc spokojená. A to myslím se vším. tedy s péčí, personálem, službami. Krásné prostředí, cítila jsem se tam moc dobře.

Odpověď
Lenka | 11.1.2019 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: IVFko
Můžu se zeptat, vy jste tam byly na doporučení gynekologa nebo se dá objednat i sama? Náš gynekolog pořád říká, že jsme mladí, ať počkáme, ale už druhý rok se nám nedaří otěhotnět. Táhne nám na 30, chceme to prostě začít řešit, co nejdříve.Díky

Odpověď
Nora | 15.1.2019 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: IVFko
Nevím, jestli je to povinnost, já jsem doporučení měla, ale není nic jednoduššího, než si tam zavolat a pozjišťovat. Jsou milí a ochotní, takže je určitě nebudeš otravovat. Kdyžtak se s nimi přímo domluvíš, co a jak je potřeba a kdyžtak si doporučení zařídíš :-). Hlavně zahoď stres, je to zbytečné, všechno ti tam poradí a pomůžou.

Odpověď
Lenka | 17.1.2019 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: IVFko
Nakonec jsem si tam další den volala, paní na telefonu moc milá a ochotná. Trochu to ze mě tím opadlo a domluvili jsme si termín. Doporučení mi doktor vystaví. Ikdyž mám stres, těším se, že třeba zjistí příčinu a dočkáme se mimča. Čtu na internetu, že ivfko ve Zlíně je špička a jezdí tam i z daleko. Tak jsem ráda, že jsme se objednali zrovna tam.

Odpověď
Nora | 23.1.2019 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: IVFko
Uvidíš, že se to podaří. Psychika udělá taky své, tak hlavu vzhůru. A vy teda nevíte příčinu problému zatím..?

Odpověď
Lenka | 28.1.2019 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: IVFko
Právě, že zatím netušíme, kde může být problém. Snad to nebude nic vážného a půjde to vhopodě řešit.

Odpověď
Nora | 31.1.2019 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: IVFko
Vy se teda snažíte jak dlouho? Mě teda problém zjistil gynekolog, Hlavně, že se zadařilo a můžeme se těšit s prcka.

Odpověď
Lenka | 31.1.2019 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: IVFko
Necelé dva roky snažení a nezjistilo se zatím nic. Snad teda na něco přijdou a bude léčba uspešná.

Odpověď
Nora | 1.2.2019 05:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: IVFko
Sice nevím, kolik je vám let, ale je to teda dlouhá doba. Se divím, že jste nešli dříve :-). Někdy se zadaří samo, chápu, že jste chtěli počkat. Uvidíte, že to bude mít dobrý konec s mimískem.

Odpověď
denisa | 26.7.2020 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: IVFko
Jak dlouho se většinou čeká než gynekolog doporučí umělé oplodnění ?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné