Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Sexuální život

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sexuální život - diskuze na toto téma
Holky, s chlapem jsme spolu 20 let. Pořád nám to klape, vše je skvělé, ale myslím, že sex by si zasloužil okořenit. Co myslíte, třeba sexuální hračky, hm? Jaké máte vy?

Anča | 2.1.2019 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sexuální život
Vy ještě nemáte sexuální hračky? No, to je chyba!!! :) Pořídit. Uvidíš, jak si ten sex úplně jinak užijete. Dívej tady, tam mají hraček několi, určitě si vybereš. https://e-kondomy.cz

Odpověď
Martina | 16.1.2019 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sexuální život
Poradíte mi prosím co koupit manželovi na lepší erekci? co doopravdy funguje? na internetu jsou toho mraky...

Odpověď
Daniel | 17.1.2019 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sexuální život
Jestli nechcete vyhazovat peníze, a chcete koupit něco, co doopravdy funguje, tak doporučuji www.supererekce.com/12-runner-gel-1-kus.html nástup do půl hodiny a erekce jako bejk.

Odpověď
Martina | 18.1.2019 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sexuální život
Jako bejk? opravdu? jak dlouho trvá, než to přijde domů?

Odpověď
Daniel | 19.1.2019 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sexuální život
Ano opravdu jako bejk, objednal jsem to ráno ve středu a v pátek jsem to měl doma, takže rychlé dodání.

Odpověď
Paja Kulova K. | 18.1.2019 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sexuální život
Dobrý den, nakupujete nejaké sexy hracky na analní sex? Chtěla bych to vyzkoušet s pritelem a moc se v tom nevyznam.

Odpověď
Jiřina | 18.1.2019 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sexuální život
Ahoj holky ráda bych trošku zpestřila můj sexuální život.Nevím kde si koupit nějakou hračku do sprchy.

Odpověď
Modelka | 21.1.2019 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sexuální život
Podívej se na www.e-kondomy.cz je tam plno věcí co se sexu týče.Určitě si tam vybereš.Já tam nakupuji velmi ráda

Odpověď
Gábina | 23.1.2019 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sexuální život
Já si tam občas také něco koupím.

Odpověď
Kaja hvezdicka | 30.1.2019 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sexuální život
Dobrý večer, máte zkušenost s tímto lubrikantem https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/ochucene-lubrikacni-gely/amoreane-caramel-luxusni-lubrikacni-gel-s-fytoplanktonem-100ml.

Odpověď
Hanka | 28.3.2019 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sexuální život
Ahoj. A nepřemýšleli jste třeba nad tím, že byste vyzkoušeli nějaké anální hračky? Z vlastní zkušenosti můžu doporučit. Docela nám to s mužem pomohlo vrátit do našeho sexuálního života zpátky vzrušení. Kupovali jsme tady: https://www.eroticsexshop.cz/ tak zkus mrknout, mají tam super výběr.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné