Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kloubní výživa pro psa

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kloubní výživa pro psa - diskuze na toto téma
Ahoj všem, měla bych dotaz. Pozoruji na mém psovi, že sem tam pokulhává. Nic dramatického, zatím ho to neomezuje, nebolí. Nicméně jsem si říkala, že by nebylo od věci pořídit mu nějakou kloubní výživu. Jaká je podle vás nejlepší?

Dáša | 3.1.2019 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
Ahoj, za mě nejlepší kloubní výživa je tato https://www.spokojenypes.cz/canvit-chondro-maxi-500g/?gclid=EAIaIQobChMI297zrYfR3wIVD-R3Ch0ApgVZEAQYAiABEgLOPfD_BwE A to proto, že opravdu zabírá. Do 3 týdnů je vidět zlepšení. Navíc krásně voní, pro psa je atraktivní, takže ten nemá nejmenší problém s jejím pozřením.

Odpověď
Kajinka | 3.1.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kloubní výživa pro psa
Jo? No, to by bylo skvělý, protože pokud psovi něco nevoní, tak to prostě nesní. A to je většinou problém právě u léků... Tak já doufám, že teda ten Canvit chondro by mohl pozřít, no. Je to voňavý po játrech, že?

Odpověď
Linda | 17.1.2019 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kloubní výživa pro psa
Pokud má pes problém s tím, že to nechce žrát, doporučuju tekutý doplněk, my to tak museli řešit.

Odpověď
Alberta | 5.9.2019 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No, tak to hlavně nepodceň a tu kloubní výživu mu kup. Jako ona je ta prevence opravdu hodně důležitá a předejde celé řadě problémů.

Odpověď
Silva | 20.1.2019 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
S dovolením vstoupím do diskuze. Já už nějakou dobu dávám na klouby www.happytails.cz/kloubni-vyziva/dromy-collagen-160-tbl tady ty pilule a to že to pes nežere si myslím nění až zas tak pravda, já ty pilulky vždycky nadrtím a zamíchám do tvarohu nebo konzervy a nemá šanci to v tom najít, akorát je potřeba si s tím dát trochu práce

Odpověď
Linda | 22.1.2019 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslím, že než se piplat s drcením prášku je pohodlnější dát tekutý do jídla ;-). Asi každého volba. Jinak na Happytails taky ráda nakupuju, narazila jsem na ně na doporučení v diskuzích a ikdyž jsem potřebovala poradit, jsou ochotní.

Odpověď
Silva | 24.1.2019 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kloubní výživa pro psa
Tak toho jsem si teda nevšimla, že mají i tekutý, na to se podívám. Je fakt, že to není nic hrozného, když to psovi musím nadrtit, ale v té tekuté formě je to přece jenom rychlejší a bez práce a můžu mu to kápnout i na granule, kdežto když bych mu to posypala tím práškem, tak by ho tam cítil

Odpověď
Linda | 28.1.2019 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psa
Jak píšeš, je to lepší jak pro psa, tak pohodlnější pro tebe a ve výsledku uplně stejný výsledek.

Odpověď
Marťa | 30.1.2019 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psa
Já to řeším tak, že to psovi dávám do salámu, ten skoro nekouše, jen ho zhltne, jinak bych neuspěla. Tekutá výživa je určitě fajn a až nám dojde tohle balení, radši sáhnu po něm.

Odpověď
Majka | 30.1.2019 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psa
Když ale koupíš kloubní výživu Canvit chondro, je to tento https://www.azkrmiva.cz/canvit-chondro-pro-psy-100g-new.html, tak nemusíš řešit nějaké balení do šunky, protože tahle výživa je pro pejsky atraktivní, protože má krásnou masitou vůni, takže pejci ji sní a ani nevědí.

Odpověď
Marťa | 31.1.2019 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psa
Aspon vím, co mu dávám, moc těm ovoněným aromatům v psích věcech nevěřím. Dávám lepší šunky, co jíme i my, takže kromě soli učitě nic škodlivého, navíc opravdu v malém množství. Ale přejdu na to tekuté. Ale díky za doporučení.

Odpověď
Saša | 4.3.2019 06:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
No, tak to hlavně nepodceň a tu kloubní výživu mu kup. Jako ona je ta prevence opravdu hodně důležitá a předejde celé řadě problémů.

Odpověď
Karla | 29.4.2019 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
V žádném případě! na prvním místě je kvalita, ž po té cena. Samozřejmě je velmi důležité, aby také granule měly dobrý poměr kvality a ceny. Nejlépe mi v tomto vyšly granule Brit a bereme teda zejména tyto https://www.spokojenypes.cz/brit-premium-cat-adult-salmon-8kg/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné