| Kloubní výživa pro psa - diskuze na toto téma |
Ahoj všem, měla bych dotaz. Pozoruji na mém psovi, že sem tam pokulhává. Nic dramatického, zatím ho to neomezuje, nebolí. Nicméně jsem si říkala, že by nebylo od věci pořídit mu nějakou kloubní výživu. Jaká je podle vás nejlepší? Dáša | 3.1.2019 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kloubní výživa pro psaAhoj, za mě nejlepší kloubní výživa je tato https://www.spokojenypes.cz/canvit-chondro-maxi-500g/?gclid=EAIaIQobChMI297zrYfR3wIVD-R3Ch0ApgVZEAQYAiABEgLOPfD_BwE A to proto, že opravdu zabírá. Do 3 týdnů je vidět zlepšení. Navíc krásně voní, pro psa je atraktivní, takže ten nemá nejmenší problém s jejím pozřením. Odpověď Kajinka | 3.1.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kloubní výživa pro psaJo? No, to by bylo skvělý, protože pokud psovi něco nevoní, tak to prostě nesní. A to je většinou problém právě u léků... Tak já doufám, že teda ten Canvit chondro by mohl pozřít, no. Je to voňavý po játrech, že? Odpověď Linda | 17.1.2019 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kloubní výživa pro psaPokud má pes problém s tím, že to nechce žrát, doporučuju tekutý doplněk, my to tak museli řešit. Odpověď Alberta | 5.9.2019 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kloubní výživa pro psaNo, tak to hlavně nepodceň a tu kloubní výživu mu kup. Jako ona je ta prevence opravdu hodně důležitá a předejde celé řadě problémů.
Odpověď Silva | 20.1.2019 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kloubní výživa pro psaS dovolením vstoupím do diskuze. Já už nějakou dobu dávám na klouby www.happytails.cz/kloubni-vyziva/dromy-collagen-160-tbl tady ty pilule a to že to pes nežere si myslím nění až zas tak pravda, já ty pilulky vždycky nadrtím a zamíchám do tvarohu nebo konzervy a nemá šanci to v tom najít, akorát je potřeba si s tím dát trochu práce Odpověď Linda | 22.1.2019 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kloubní výživa pro psaMyslím, že než se piplat s drcením prášku je pohodlnější dát tekutý do jídla ;-). Asi každého volba. Jinak na Happytails taky ráda nakupuju, narazila jsem na ně na doporučení v diskuzích a ikdyž jsem potřebovala poradit, jsou ochotní. Odpověď Silva | 24.1.2019 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kloubní výživa pro psaTak toho jsem si teda nevšimla, že mají i tekutý, na to se podívám. Je fakt, že to není nic hrozného, když to psovi musím nadrtit, ale v té tekuté formě je to přece jenom rychlejší a bez práce a můžu mu to kápnout i na granule, kdežto když bych mu to posypala tím práškem, tak by ho tam cítil Odpověď Linda | 28.1.2019 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psaJak píšeš, je to lepší jak pro psa, tak pohodlnější pro tebe a ve výsledku uplně stejný výsledek. Odpověď Marťa | 30.1.2019 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psaJá to řeším tak, že to psovi dávám do salámu, ten skoro nekouše, jen ho zhltne, jinak bych neuspěla. Tekutá výživa je určitě fajn a až nám dojde tohle balení, radši sáhnu po něm. Odpověď Majka | 30.1.2019 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psaKdyž ale koupíš kloubní výživu Canvit chondro, je to tento https://www.azkrmiva.cz/canvit-chondro-pro-psy-100g-new.html, tak nemusíš řešit nějaké balení do šunky, protože tahle výživa je pro pejsky atraktivní, protože má krásnou masitou vůni, takže pejci ji sní a ani nevědí. Odpověď Marťa | 31.1.2019 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psaAspon vím, co mu dávám, moc těm ovoněným aromatům v psích věcech nevěřím. Dávám lepší šunky, co jíme i my, takže kromě soli učitě nic škodlivého, navíc opravdu v malém množství. Ale přejdu na to tekuté. Ale díky za doporučení. Odpověď Saša | 4.3.2019 06:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kloubní výživa pro psaNo, tak to hlavně nepodceň a tu kloubní výživu mu kup. Jako ona je ta prevence opravdu hodně důležitá a předejde celé řadě problémů. Odpověď Karla | 29.4.2019 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kloubní výživa pro psaV žádném případě! na prvním místě je kvalita, ž po té cena. Samozřejmě je velmi důležité, aby také granule měly dobrý poměr kvality a ceny. Nejlépe mi v tomto vyšly granule Brit a bereme teda zejména tyto https://www.spokojenypes.cz/brit-premium-cat-adult-salmon-8kg/
Odpověď |