Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 03. dubna 2026, svátek má Richard, zítra Ivana
Vyhledávání

Diskuse - Operace kloubu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Operace kloubu - diskuze na toto téma
Máte někdo zkušenosti s operací kloubu? jak to probíhá po operaci? jak dlouho se to hojí? a jak moc to bolí?

Michal | 8.1.2019 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace kloubu
Bolí to opravdu hodně, ale prášky od bolesti to vše vyřeší, takže se nemáte čeho bát :-)

Odpověď
Karel | 9.1.2019 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Operace kloubu
Na mne bohužel prášky od bolesti už moc nefungují, takže proto z toho mám strach.... tak pořád přemýšlím, jak to udělat.....

Odpověď
Jirka | 10.1.2019 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Operace kloubu
Pokud nechcete brát prášky od bolesti, které ovlivňují celé tělo, tak vám mohu doporučit si zajít do lékárny, kde zaplatíte 4 tisíce korun a lékárna vám přímo do nemocnice doručí pumpičku, kterou vám lékař po operaci nasadí a ta vám bude po dobu 3 dnů pumpovat přes katetr analgetikum přímo do rány, a tak to působí pouze lokálně.

Odpověď
David | 25.2.2019 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já zvolil při zákroky také pumpičku, byla to pro mě mnohem lepší cesta, a za ty 4000 to opravdu stálo

Odpověď
Radek | 24.3.2019 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
účinnější než prášky je právě ta pumpička, sice se za to dá 4000 v lékarně ale je zaručeno, že bolest bude nulová, proto jsem do toho také šel a nic mě nebolelo

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné