Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Jakou kávu?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jakou kávu? - diskuze na toto téma
Zdravím všechny milovníky kávy. poradil by mi někdo, jakou kávu si máme pro začátek k novému kávovaru koupit? Vůbec se v tom nevyznám..poměr robusky a arabiky? Děkuji moc předem.

Zdena | 16.1.2019 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
Ráda ti doporučím kávu, kteou kupujeme my a je luxusní...jmenuje se Purocoffee

Odpověď
Alice | 22.1.2019 18:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jakou kávu?
Našla jsem si jejich web, dá se koupit přes internet od nich? Nemůžu to najít.

Odpověď
Zdena | 28.1.2019 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jakou kávu?
Kupuju na e-shopu https://www.mikofair.cz/Fairtrade_brand_Puro/Fairtrade_kava_Puro Máš tam hodně druhů na výber.

Odpověď
Alice | 29.1.2019 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jakou kávu?
Paráda, už si vybírám, akorát trošku tápu, který druh

Odpověď
Zdena | 30.1.2019 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Jakou kávu?
to ti nikdo neporadí,to je podle tvých chutí. já mám radeji více arabiky

Odpověď
Alice | 30.1.2019 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Jakou kávu?
Purocoffee dělá i menší balení. Mám v košíku 3 balení a uvidíme, která nám více zachutná :-). Každopádně moc děkuji za doporučení, líbí se mi jejich stránky, co tam píšou o tom, co dělají

Odpověď
Nikola | 11.2.2020 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
holky, v čem děláte kávu? kávovar, konvička, zaléváte,?...

Odpověď
Eliška | 14.2.2020 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máme levnější páková kávovar a je z něj výborná káva :)

Odpověď
Adriana | 21.2.2020 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dáš mi prosím tip, nějaký pákový hledáme, ale aby nestál moc a taky aby nezabral celou kuchyˇm, máme ji menší...

Odpověď
Pelkomějka | 26.7.2020 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
S kávou je to složitější. Nejde jen o to, jakou máte kávu, ale musíte si pořídit i třeba kvalitní profi kávovar jako jsme to udělali my (kupovali jsme z https://www.atfornax.cz/k:483/kavovary-a-kavomlynk/ ). Ono i ta levnější káva poté chutná docela jinak, než z levného kávovaru. Věřte mi :-)

Odpověď
Saša | 31.7.2020 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
já kupuji už léta od www.gourmetkava.cz a mají různé typy... používám ji do kávovaru ale také si občas udelám ve french press a chutná mi obojí, dokonce i návštěva si vždycky pochvaluje :) tak možná stojí za pokus i u tebe

Odpověď
Irena | 6.8.2020 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
Mám takový dotaz. Nezkoušel náhodou někdo z vás nějakou zdravější alternativu klasické kávy? Já mám sice kávu velmi ráda, ale kvůli problémům s tlakem ji bohužel nemůžu pít tak často, tak se dívám po nějaké zdravější alternativě. Dost mě například zaujala čekanková káva, viz třeba https://www.milota.com/eshop/cikorka-cekankova-kava-milotka-759 Nemá někdo zkušenost?

Odpověď
Dominika | 28.11.2020 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
Já si chodím pro rozpustnou kávu do prodejen Tchibo a jsem s ní nadmíru spokojená, zatím je to pro mne top výrobce :-) Zalévám si to vařící vodou z naší konvice, která obsahuje navíc filtry z https://www.penepex.cz/filter-logic-fl-402e-extra-za-maxtra-plus-filtr-6-ks/ , takže je voda zbavena "všeho" navíc ;-)

Odpověď
Lena | 30.11.2020 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
Kdo má výbornou kávu, tak je delikomat, mají i eshop, tak se mkrni :)

Odpověď
Irena | 19.1.2021 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Delikomat má zrnkovou kávu do kávovaru ? Já měla za to, že mají nápojové automaty :)

Odpověď
Lena | 21.1.2021 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, mají automaty, ale i eshop, kde mají fakt super věci, hlavně tu kávu mají výbornou a teď naposledy jsem si objednala tu jejich čokoládu s pekanovými ořechy a ta byla taky boží www.delikomat.cz/shop/

Odpověď
Renča | 24.1.2021 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jakou kávu?
Objednávám si z delikomatu čaje a ty též mohu doporučit ;)

Odpověď
Františka | 27.3.2021 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
Ahoj, možná tě to překvapí, ale u nás doma se pije jenom káva bez kofeinu :-) . Také máme kávovar a kupuju do něj zrnkovou bezkofeinovou kávu z www.fairtradecentrum.cz/kava-bez-kofeinu/ . Po kofeinové kávě mi bylo kolikrát špatně, tak proto jsme se rozhodli vyzkoušet bezkofeinovou a po té mi špatně není :-) .

Odpověď
Léňa | 20.5.2021 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
Hodně jsem si oblíbila guatemalskou, tak dobrou kávu jsem dlouho neměla a rozhodně chci vyzkoušet další kávy z různých koutů světa :)

Odpověď
Gabča | 25.5.2021 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou má tady ta káva příchuť ? Kde tady ty kávy z různých koutů světa kupuješ ?

Odpověď
Léňa | 8.6.2021 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Už nějakou dobu objednávám z eshopu upraženo, kde mají jednak velký výběr a zadruhé kávu praží podle objednávek, takže mi vždycky přijde čerstvá káva a já tu vůni naprosto zbožňuju :)

Odpověď
Blanka | 29.7.2025 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou kávu?
Mám dvě děti a práce je náročná, takže občas zapomínám myslet na sebe. Díky chytrým hodinkám https://www.armodd.cz/armodd-titan-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ si ale aspoň pohlídám tlak. Mám ho nízký odjakživa a káva mi vždycky pomáhala, ale teď to celé dává větší smysl. Hodinky měří tlak několikrát denně a když vidím hodnoty pod 90, jdu si hned uvařit. Ocenila jsem je hlavně v horkých dnech nebo při stresu. Velmi užitečný pomocník.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné