Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Neustálé nachlazení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Neustálé nachlazení - diskuze na toto téma
Maminky, doma máme trápení. Celá rodina jsme pořád nemocní. Sotva se jeden dostane z nachlazení, hned je nemocnej druhej a takhle pořád, pořád dokola. Už jsme z toho vyčerpaní a navíc nechci do dětí pořád láma nějaké léky. Co myslíte, pomohly by na imunitu nějaké vitamíny? A co berete na posílení imunity vy?

Julča | 27.1.2019 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neustálé nachlazení
Ahoj, úplně ti rozumím, protože přesně tohle znám i u nás. Taky se s tím nachlazením pořád pereme, ale ten boj jaksi ne a ne mít konec. My už s manželem držíme, začali jsme brát vitamíny, tak je to super, už se z toho dostavame a zatím držíme. No a pro děti taky budu shánět vitamíny. To je ta nejlepší a asi jediná cesta, jak jim posílit imunitu a tím bojovat proti nachlazení, no... Jo, jinak pokud by tě to zajímalo, tak my bereme www.bion3.cz/produkty-bion3/#imunity a ty nám hodně pomohly a pomáhají.

Odpověď
Berta | 11.2.2019 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neustálé nachlazení
Já když sem nemocná nebo má rodina většinou nám to sedne na dutiny. A ted když je venku různorodé počasí, tak to je potom hned. My používáme nosní kapky nasivin, nejen že uvolní nos ale i léčí.

Odpověď
Jitka | 11.2.2019 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Neustálé nachlazení
A jaký sirup mohu dávat dětem při nachlazení?

Odpověď
Monika | 15.2.2019 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Neustálé nachlazení
My kupujeme pro nás na nachlazení Gravedolen sirup a pro naše malá děťátka Alta Herba, který je určený přímo pro děti při nachlazení.

Odpověď
Jitka | 18.2.2019 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Neustálé nachlazení
A kde ten sirup prosím kupujte? dá se někde objednat? nemám moc čas někde lítat...

Odpověď
Monika | 20.2.2019 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Neustálé nachlazení
Ano mám to stejně, také nemám čas lítat po lékárnách, objednala jsem si ho z eshopu https://www.altaherba.cz/gravedolen-sirup?keyword=sirup

Odpověď
Alena | 27.2.2019 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky a jak třeba zvládáte ten přechod ze zimy do jara? Co nějaká regenerace organismu... Berete vitamínky třeba i nato? Já jen, že ten www.bion3.cz má právě i vitamínky na tu jarní únavu...

Odpověď
Kačka | 31.3.2019 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A ty jsi ty Bion 3 Vital už zkoušela? Jak se ti osvědčily a po jaké době užívání jsi viděla nějaké účinky? Díky moc za info. Já totiž s jarní únavou tak nějak bojuju každý rok, tak hledám něco, co mi vážně pomůže.

Odpověď
ivanka088 | 20.3.2021 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aby mé děti nebyly nachlazené, dávám jim jednou denně sirup od www.imunity2go.cz Dříve jsem jim kupovala klasického jupíka, jenomže to není ono. Děti potřebují mít i nějakou kvalitní stravu. Na sebe také nedám dopustit a kupuji si kvalitní věci, tak přece nebudu ochuzovat své děti a lepit do nich jen zbytečné rychlé cukry. Takhle to u nás teda nefunguje!

Odpověď
Magda | 15.2.2022 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neustálé nachlazení
Jak se dokonale chránit proti chřipce? Máte prosím zaručený recept, který by tělo dokázal dobře proti chřipce chránit?

Odpověď
Renata | 18.2.2022 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám zkušenost s bylinnou tinkturou, která slouží jako přirozená ochrana proti chřipce. Od té doby co jsem ji začala užívat jsem nemocná nebyla. A to jsem ji pravidelně před tím vždy chytla. Celkově je moje imunita daleko lepší, protože ani rýma mne nepotkala.

Odpověď
Magda | 21.2.2022 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S jakou bylinnou tinkturou máte zkušenost? Mohla bych se zeptat, kde ji kupujete?

Odpověď
Renata | 24.2.2022 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Neustálé nachlazení
Kupuji si přírodní tinkturu https://www.litlolo.cz/prirodni-tinktura-proti-chripce-100-ml-e101470.htm , na kterou jsem narazila právě u Litlolo. Kupuji u nich totiž přírodní kosmetiku, která je velmi kvalitní, a tak jsem vyzkoušela i tuto bylinnou tinkturu, která mi proti chřipce opravdu pomáhá.

Odpověď
Sára | 17.4.2025 08:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neustálé nachlazení
Nikdy jsem si neuvědomila, jak moc tělo potřebuje pohyb k tomu, aby dobře fungovalo. Často jsem bývala nachlazená, měla jsem oslabenou imunitu a nulovou kondici. Nešlo to dál. Když jsem se rozhodla změnit životní styl, chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ mi v tom byly velkým pomocníkem. Motivují mě každý den. Sledují kroky, měří tep, dýchání i spánek. GPS funkce se mi hodí, když vyrážím na delší trasy. Díky propojení s aplikací vidím, jak se mi postupně daří. Nečekala jsem, že pravidelný pohyb udělá s tělem takovou změnu. Imunita se mi zlepšila a cítím se o dost silnější.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné