| Pejsek - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, chtěla bych se vás zeptat. Naše malá chce pejska. Ok, my to asi dovolíme, ale určitě ne žádnou velkou rasu, ale něco menšího. Nevím, možná jezevčíka, ten je takový fajn. Toho jsme měli i my doma a bylo to super. Jen se chci zeptat. Jak pejsky doma krmíte vy? Jako myslím tím složení stravy? Granulky neb o konzervy nebo kombinace? A potom taky - jaká značka krmiv je podle vás nejlepší? Dáša | 28.1.2019 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekJe, jezevčík je skvělej. Je s ním fakt sranda, taky jsme ho doma měli. Teď už ne, teď máme do kokra a taky skvělý plemeno. Hrozně chytrý. Jinak co se týká stravy, tak za mě je top značka Brit. Od nich teda bereme všechno - granule i konzervy. Oni mají totiž krmivo vhodné na každé stádium života - od štěňátka až po seniory. Odpověď Petra | 30.1.2019 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekZnačku brit muzu doporucit i ja. U nás dokonce granule od nich upravili psovi srst a trávení.Jinak mají i výborné konzervy na přilepšení. Odpověď Adéla | 5.9.2019 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekJako složení je jedna věc, ale říkám, nejdůležitější je, aby chutnaly... Jinak to není dobré a můžeš hledat další, no. Ale je fakt, že s Brit jsme nikdy problémy neměli.
Odpověď Bětka | 12.2.2019 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekA kupujete od nich jen granule nebo i jiné věci, dívala jsem se, že mají velký sortiment výrobků Odpověď Petra | 18.2.2019 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekKupuju od nich kromě granulí i konzervy, ty jsou složením super. Odpověď Bětka | 22.2.2019 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PejsekNezkoušela jsi ty konzervy monoproteinové? Ty mě složením zaujali a chceme je vyzkoušet. Odpověď Petra | 25.2.2019 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PejsekJsou to ty monoproteinové, co kupujeme a mají velký úspěch, doporučuju koupit. Odpověď Tonka | 29.4.2019 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekJo, to je štěstí, když konečně najdete ty, co sednou. My jsme taky docela dlouho hledali ty, který nám sedly :)
Odpověď Mirka | 23.2.2019 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekMy dáváme pejskovi tyto granule: https://krmivo-brit.cz/cs/brit-premium-by-nature. Mají lepší složení, více masa. Odpověď Lubka | 25.2.2019 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekNež jaké granule? My třeba Brit dáváme proto, že se jedná o krmivo, které splňuje přesně ty parametry, které by kvalitní krmivo mělo splňovat. Proto je třeba dáváme my. Už jsme jich zkusili celou řadu, ale tyhle vyhovují nejvíc. Tak proto třeba Britky doporučujeme my. Odpověď Evina | 25.2.2019 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekDívala jsem se na jejich stránky, Premium by Nature mají novou recepturu, obsahují více masa a třeba taky bylinky. Odpověď Diana | 2.3.2019 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PejsekDobře a zkouela jsi je už kupovat? Víš co, jde hlavně o to, aby granule psovi chunaly. Jako složení je jedna věc, ale říkám, nejdůležitější je, aby chutnaly... Jinak to není dobré a můžeš hledat další, no. Ale je fakt, že s Brit jsme nikdy problémy neměli. Odpověď Linda | 29.4.2019 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekJenom kdyžtak pozor - ten Canvit kupovat podle váhy psa. My máme třeba obra, takže kupujeme tento https://www.spokojenypes.cz/canvit-chondro-maxi-500g/
Odpověď Nikola | 11.3.2019 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekTo je pravda, pokud pes sežere dávku granulí víte, že mu chutnají. Nášemu Alíkovi takto jedou Brit Fresch granule. Odpověď Mína | 15.3.2019 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekPro info jsem mrkla na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-fresh-meat. Píšou, že toto krmivo žerou i hodně vybíraví psi. My takového mlsňocha máme doma. Tak to vyzkoušíme. Odpověď Leontýna | 21.3.2019 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PejsekMůžu jenom souhlasit. Náš psí miláček taky jenom tak něco nesežere, ale Brit fresh, tak po nich se jenom olizuje. Odpověď Kamina | 23.3.2019 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PejsekUrčitě menu fresh zkusíme, určitě taky bude chutnat našemu psíkovi. Odpověď Radek | 25.3.2019 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekPsi máme dva a jedí jenom granule. Je pravda, že v poslední době jsou nějak vybíraví, nebude od věci nějakou Brit konzervu koupit. Odpověď Darja | 12.4.2019 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekNa stránce www.krmivo-brit.cz jsem našla řadu fresch. Zkusila jsem dát masíčko z konzervy našemu pejskovi. Moc mu chutnalo a to je vybíravý. Odpověď Marina | 17.4.2019 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PejsekTaky jsme zkusili řadu fresh. Ihned po otevření konzervy už bylo poznat, že se jedná o kvalitní maso. Náš pes jenom vidí, že nesu konzervu, tak už blázní. Odpověď Hany | 20.4.2019 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekAno, Brit Fresh nabízí granule i konzervy plné čerstvého masa. Chutnají i vybíravým psům. Odpověď Bibi | 25.4.2019 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekVy je Hany taky dáváte svému pejskovi? Které maso mu chutnalo? Odpověď Hany | 28.4.2019 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PejsekDávala jsem krůtí, hovězí a pak konzervu s kachním. Vše mu chutnalo. Odpověď Julča | 15.5.2019 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekMáme pejska s citivým zažívání a má alergii, tak nám doporučili https://krmivo-brit.cz/cs/brit-mono-protein.
Odpověď Majda | 21.5.2019 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekTaky o nich víme. Brit monoprotein konzervy mají konzistenci jemného paté a ne hrubých kusů masa. Odpověď Verča | 24.5.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekKe granulím dávám pejskovi Brit salám. Moc mu chutná. Odpověď Filipa | 26.5.2019 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekDáváme ho pejskovi jako doplněk ke krmivu. Obsahuje 95% masa s droby
je bez soji, bez konzervantů, bez GMO. Takže pro pejska mňamka.
Odpověď Míša M. | 3.6.2019 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekBrit salám? O tom jsem neslyšela... To je skvělý, musím na něj mrknout, protože myslím, že bys našemu psovi udělala radost. Odpověď Zdena | 23.6.2019 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PejsekNáš starší pejsek salám nepokouše, tak mu dáváme i kvůli citlivému zažívání Brit konzervy monoprotein. Maso má konzistenci jemného paté. Odpověď Lucie | 26.6.2019 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PejsekNeznám, ale vyzkoušíme dát našemu psímu seniorovi. Má špatné zuby a citlivé zažívání. Odpověď Helka | 15.7.2019 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekMy od Britu objevili suprové zdravé tyčinky. kdo chce pro pejska tak mrkněte na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack. Odpověď Dáša | 25.7.2019 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekMáme pejska, který má dietu, takže mu můžeme dávat jenom speciální druh krmiva a potěšilo mě, že existují pamlsky, které jsou vhodné i pro ně. Takže už jsme funkční snacky od Britu objednali. Odpověď Irča | 27.7.2019 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekMáme kojicí fenku se štěňátky, tak jí samozřejmě dáváme kvalitní granule od Britu, ale jako pamlsky pro radost jsme přidali snack Mineral s kelpou zajišťující minerály pro správný růst a podporu kostí. Odpověď Sandra | 28.7.2019 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekJé to jsem nevěděla, že takové super pamlsky Brit má. Hned se mrknu na stránky. Odpověď Tea | 22.8.2019 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PejsekTaky jsem je na stánkách Britu objevila. Zaujaly mě, protože pejska máme staršího se zažívacími problémy, takže mu moc pamlsků nedáváme, aby ho to nezatěžovalo. Ale tyto funkční určit zkusíme. Odpověď Melánie | 25.8.2019 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PejsekBezva tip, vůbec jsme nevěděli. že něco jako funkční pamlsky existuje. Odpověď Marina | 26.8.2019 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekMě hodně potěšilo, že můžu udělat radost i našemu pejskovi. Má problémy se srstí, takže musíme dávat pozor, aby se mu problém nezhoršoval. Takový funkční pamlsek se hodí. Odpověď Zdenka | 23.9.2019 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekNa jejich stránkách https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack mají více druhů na různé zdravotní problémy. Nám se nejvíce hodí dental. Odpověď Jitka | 27.9.2019 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PejsekMy zkusíme Functional snack Light. Na odlehčení zažívání. Odpověď Doly | 29.9.2019 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PejsekTaky máme pejska s horším zažíváním, dáveáme mu Brit konzervy monoprotein. Funkční palsky jsme nezkusili, ale určitě zkusíme. Odpověď Bohdina | 24.10.2019 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | PejsekNaším dvěma pejskům jsme funkční pamlsky koupili,můžou se rdostní zbláznit.Moc jim chutnají. Odpověď Petra | 27.10.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PejsekMy dáváme pejskovi za odměnu Brit salámek. Taky mu chutná. Odpověď |