Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Pejsek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pejsek - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, chtěla bych se vás zeptat. Naše malá chce pejska. Ok, my to asi dovolíme, ale určitě ne žádnou velkou rasu, ale něco menšího. Nevím, možná jezevčíka, ten je takový fajn. Toho jsme měli i my doma a bylo to super. Jen se chci zeptat. Jak pejsky doma krmíte vy? Jako myslím tím složení stravy? Granulky neb o konzervy nebo kombinace? A potom taky - jaká značka krmiv je podle vás nejlepší?

Dáša | 28.1.2019 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Je, jezevčík je skvělej. Je s ním fakt sranda, taky jsme ho doma měli. Teď už ne, teď máme do kokra a taky skvělý plemeno. Hrozně chytrý. Jinak co se týká stravy, tak za mě je top značka Brit. Od nich teda bereme všechno - granule i konzervy. Oni mají totiž krmivo vhodné na každé stádium života - od štěňátka až po seniory.

Odpověď
Petra | 30.1.2019 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pejsek
Značku brit muzu doporucit i ja. U nás dokonce granule od nich upravili psovi srst a trávení.Jinak mají i výborné konzervy na přilepšení.

Odpověď
Adéla | 5.9.2019 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jako složení je jedna věc, ale říkám, nejdůležitější je, aby chutnaly... Jinak to není dobré a můžeš hledat další, no. Ale je fakt, že s Brit jsme nikdy problémy neměli.

Odpověď
Bětka | 12.2.2019 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
A kupujete od nich jen granule nebo i jiné věci, dívala jsem se, že mají velký sortiment výrobků

Odpověď
Petra | 18.2.2019 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupuju od nich kromě granulí i konzervy, ty jsou složením super.

Odpověď
Bětka | 22.2.2019 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pejsek
Nezkoušela jsi ty konzervy monoproteinové? Ty mě složením zaujali a chceme je vyzkoušet.

Odpověď
Petra | 25.2.2019 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Pejsek
Jsou to ty monoproteinové, co kupujeme a mají velký úspěch, doporučuju koupit.

Odpověď
Tonka | 29.4.2019 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo, to je štěstí, když konečně najdete ty, co sednou. My jsme taky docela dlouho hledali ty, který nám sedly :)

Odpověď
Mirka | 23.2.2019 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
My dáváme pejskovi tyto granule: https://krmivo-brit.cz/cs/brit-premium-by-nature. Mají lepší složení, více masa.

Odpověď
Lubka | 25.2.2019 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Než jaké granule? My třeba Brit dáváme proto, že se jedná o krmivo, které splňuje přesně ty parametry, které by kvalitní krmivo mělo splňovat. Proto je třeba dáváme my. Už jsme jich zkusili celou řadu, ale tyhle vyhovují nejvíc. Tak proto třeba Britky doporučujeme my.

Odpověď
Evina | 25.2.2019 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dívala jsem se na jejich stránky, Premium by Nature mají novou recepturu, obsahují více masa a třeba taky bylinky.

Odpověď
Diana | 2.3.2019 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobře a zkouela jsi je už kupovat? Víš co, jde hlavně o to, aby granule psovi chunaly. Jako složení je jedna věc, ale říkám, nejdůležitější je, aby chutnaly... Jinak to není dobré a můžeš hledat další, no. Ale je fakt, že s Brit jsme nikdy problémy neměli.

Odpověď
Linda | 29.4.2019 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jenom kdyžtak pozor - ten Canvit kupovat podle váhy psa. My máme třeba obra, takže kupujeme tento https://www.spokojenypes.cz/canvit-chondro-maxi-500g/

Odpověď
Nikola | 11.3.2019 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
To je pravda, pokud pes sežere dávku granulí víte, že mu chutnají. Nášemu Alíkovi takto jedou Brit Fresch granule.

Odpověď
Mína | 15.3.2019 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pro info jsem mrkla na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-fresh-meat. Píšou, že toto krmivo žerou i hodně vybíraví psi. My takového mlsňocha máme doma. Tak to vyzkoušíme.

Odpověď
Leontýna | 21.3.2019 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžu jenom souhlasit. Náš psí miláček taky jenom tak něco nesežere, ale Brit fresh, tak po nich se jenom olizuje.

Odpověď
Kamina | 23.3.2019 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě menu fresh zkusíme, určitě taky bude chutnat našemu psíkovi.

Odpověď
Radek | 25.3.2019 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Psi máme dva a jedí jenom granule. Je pravda, že v poslední době jsou nějak vybíraví, nebude od věci nějakou Brit konzervu koupit.

Odpověď
Darja | 12.4.2019 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na stránce www.krmivo-brit.cz jsem našla řadu fresch. Zkusila jsem dát masíčko z konzervy našemu pejskovi. Moc mu chutnalo a to je vybíravý.

Odpověď
Marina | 17.4.2019 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsme zkusili řadu fresh. Ihned po otevření konzervy už bylo poznat, že se jedná o kvalitní maso. Náš pes jenom vidí, že nesu konzervu, tak už blázní.

Odpověď
Hany | 20.4.2019 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Ano, Brit Fresh nabízí granule i konzervy plné čerstvého masa. Chutnají i vybíravým psům.

Odpověď
Bibi | 25.4.2019 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vy je Hany taky dáváte svému pejskovi? Které maso mu chutnalo?

Odpověď
Hany | 28.4.2019 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dávala jsem krůtí, hovězí a pak konzervu s kachním. Vše mu chutnalo.

Odpověď
Julča | 15.5.2019 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Máme pejska s citivým zažívání a má alergii, tak nám doporučili https://krmivo-brit.cz/cs/brit-mono-protein.

Odpověď
Majda | 21.5.2019 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky o nich víme. Brit monoprotein konzervy mají konzistenci jemného paté a ne hrubých kusů masa.

Odpověď
Verča | 24.5.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Ke granulím dávám pejskovi Brit salám. Moc mu chutná.

Odpověď
Filipa | 26.5.2019 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dáváme ho pejskovi jako doplněk ke krmivu. Obsahuje 95% masa s droby je bez soji, bez konzervantů, bez GMO. Takže pro pejska mňamka.

Odpověď
Míša M. | 3.6.2019 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Brit salám? O tom jsem neslyšela... To je skvělý, musím na něj mrknout, protože myslím, že bys našemu psovi udělala radost.

Odpověď
Zdena | 23.6.2019 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Náš starší pejsek salám nepokouše, tak mu dáváme i kvůli citlivému zažívání Brit konzervy monoprotein. Maso má konzistenci jemného paté.

Odpověď
Lucie | 26.6.2019 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neznám, ale vyzkoušíme dát našemu psímu seniorovi. Má špatné zuby a citlivé zažívání.

Odpověď
Helka | 15.7.2019 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
My od Britu objevili suprové zdravé tyčinky. kdo chce pro pejska tak mrkněte na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack.

Odpověď
Dáša | 25.7.2019 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Máme pejska, který má dietu, takže mu můžeme dávat jenom speciální druh krmiva a potěšilo mě, že existují pamlsky, které jsou vhodné i pro ně. Takže už jsme funkční snacky od Britu objednali.

Odpověď
Irča | 27.7.2019 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Máme kojicí fenku se štěňátky, tak jí samozřejmě dáváme kvalitní granule od Britu, ale jako pamlsky pro radost jsme přidali snack Mineral s kelpou zajišťující minerály pro správný růst a podporu kostí.

Odpověď
Sandra | 28.7.2019 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jé to jsem nevěděla, že takové super pamlsky Brit má. Hned se mrknu na stránky.

Odpověď
Tea | 22.8.2019 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem je na stánkách Britu objevila. Zaujaly mě, protože pejska máme staršího se zažívacími problémy, takže mu moc pamlsků nedáváme, aby ho to nezatěžovalo. Ale tyto funkční určit zkusíme.

Odpověď
Melánie | 25.8.2019 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezva tip, vůbec jsme nevěděli. že něco jako funkční pamlsky existuje.

Odpověď
Marina | 26.8.2019 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Mě hodně potěšilo, že můžu udělat radost i našemu pejskovi. Má problémy se srstí, takže musíme dávat pozor, aby se mu problém nezhoršoval. Takový funkční pamlsek se hodí.

Odpověď
Zdenka | 23.9.2019 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na jejich stránkách https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack mají více druhů na různé zdravotní problémy. Nám se nejvíce hodí dental.

Odpověď
Jitka | 27.9.2019 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My zkusíme Functional snack Light. Na odlehčení zažívání.

Odpověď
Doly | 29.9.2019 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky máme pejska s horším zažíváním, dáveáme mu Brit konzervy monoprotein. Funkční palsky jsme nezkusili, ale určitě zkusíme.

Odpověď
Bohdina | 24.10.2019 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pejsek
Naším dvěma pejskům jsme funkční pamlsky koupili,můžou se rdostní zbláznit.Moc jim chutnají.

Odpověď
Petra | 27.10.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My dáváme pejskovi za odměnu Brit salámek. Taky mu chutná.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné