| Operace kloubů - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím, čeká mne operace kolene a zajímalo by mne, jak moc mne to bude po operaci bolet, jestli bych to mohl vydržet i bez prášků od bolesti? Tom | 2.2.2019 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Operace kloubůProč by jste to chtěl vydržet bez prášků od bolesti? jaký k tomu máte důvod? Odpověď Ivos | 4.2.2019 10:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Operace kloubůNemám rád, když beru prášky, které mi zbytečně ovlivňují celé tělo, takže bych se tomu chtěl vyvarovat.... Odpověď Michal | 6.2.2019 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Operace kloubůJestli nechcete brát prášky od bolesti, tak doporučuji si před operací zajít do lékárny, kde zaplatíte 4 tisíce korun, a objednáte si pumpičku s analgetikem, která vám po operaci bude pumpovat analgetikum přes katetr přímo do rány. Odpověď Daniel | 11.2.2019 15:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Operace kloubůA ta pumpa je na recept nebo stačí jen dojít do lékárny a objednat? Odpověď Milan | 21.2.2019 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Operace kloubůZdravím, musím na operaci a slyšel jsem, že t bolí. Existuje něco lepšího než přášky? Máte nějaký tip? Odpověď Radek | 18.3.2019 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Operace kloubůNo já slyšel o pumpičce proti bolesti, prý 3 dny pumpuje do rány analgetikum a tím se snáší bolest dobře po operaci. Odpověď |