| Jaká dieta - diskuze na toto téma |
Miminky, mám dotaz. Víte jak to je... Ani nevíte a už máte nějaké to kilo navíc. Navíc přes vánoce, no co si budeme povídat. Ovšem... Já bych ráda nějaké to kilo sundala, ale jaksi nevím, jakou metodu mám zvolit. U cvičení moc nevydržím, tak mě napadlo, že bych mohla držet nějakou dietu. Když se ale podívám na net, tak je jich celá řada a co je teda velmi zajímavé - všechny zázračně fungují. Proč mám ale pocit, že tomu tak úplně nebude? Diana | 2.2.2019 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaTak on to asi nebude jen pocit a asi ani nebude jen tvůj. Držela jsi někdy nějakou dietu? Já tedy ano a ne jednu a můžu ti říct, že mi řádná nepomohla. Jako jo, něco jsem zhubla, ale jakmile jsem se jen trochu pustila, tak jsem přibrala třikrát tolik, než jsem zhubla. Takže... Nakonec jsem dala šanci ještě proteinové dietě. Vybrala jsem si konrétně https://www.prodietix.cz/ a ta mi teda pomohla. Co pomohla - zhubla jsem 15 kg a hlavně - stále si to držím! Jinak teda navíc musím říct, že oproti otatním dietám mi jejich jídla chutnala. Odpověď Heda | 11.2.2019 00:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaJá bych nedržela vyloženě nějakou dietu..Člověk může jíst všechno jen je potřeba pravidelnost, večer se nepřejídat a hlavně se hýbat.V tom je celá věda,alespoň podle mě.A tedy snažit se vyhledávat zdravější potraviny... např. džem Relax z ovoce https://www.relaxlepsinezdzem.cz/ je bez přidaného cukru... dřív sem vzala jakoukoliv marmeládu na palačinky..ale od jisté doby se dívám na složení potravin, abych si do těla necpala jen tak kde co Odpověď Andrea | 19.2.2019 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaHedo ty džemy vypadají moc dobře, vy si je objednáváte nebo kupujete v obchodě?
Odpověď Heda | 21.2.2019 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaKupuju většinou buď v Bille nebo když jedeme na větší nákup do Albertu tak to je beru tam
Odpověď Andrea | 24.2.2019 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jaká dietaSuper tak já se mrknu v Bille… a kdybych nesehnala v obchodě tak dají se někde objednat?
Odpověď Akinomka | 5.9.2019 16:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jaká dietaJako pro rychlé, ale účinné hubnutí osobně doporučuju proteinovou dietu. Sama mám zkušenosti s touto https://mixslim.cz/ a protože vím, že opravdu funguje, tak ji mohu jen doporučit.
Odpověď Karla | 3.3.2019 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaCo to jako je? To jsou nějaký bez cukru nebo jak? A dají se kombinovat s proteinovou dietou? Odpověď Petra | 19.2.2019 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaAhoj holky, začala jsem omezovat stravu abych sundala nějaká ta kila,ale nevím co si mám dát na odpolední svačinu abych měla dostatek bílkovin.Budu ráda za nějaké dobré tipy. Odpověď Renata | 21.2.2019 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaSi dej třeba na svačinu vajíčko a zeleninu. Odpověď Petra | 26.2.2019 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaNemám čas si něco takového připravovat.Ráda bych něco co by se třeba jenom zalilo vodou a vypilo. Odpověď Renata | 2.3.2019 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jaká dietaJá mám vykoušenou super bílkovinu www.mujbilek.cz Stačí to jenom zalit vodou a vypiješ to.Žádná složitá příprava Odpověď Olivka | 4.6.2019 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaA ty držíš nějakou dietu? Nebo se stravuješ zdravě "podle sebe" Odpověď Ina | 3.7.2019 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaJá bych třeba tohle nedokázala. Potřebuju nad sebou vedení, nějaký plán... Odpověď Tonicka | 2.10.2019 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaAhojky :) holky, co vy a proteinové diety? Osobně se mi zalíbila tato https://mixslim.cz/. Je tu někdo, kdo ji držel? Jak jste spokojeni s výsledky? Odpověď Hanina | 23.2.2019 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaNež držet dietu, tak jsem zkusila upravit životosprávu. Protože nemám pevnou vůli, dala jsem na doporučení do světa zdraví. Tam mě pomohli. Odpověď Brigita | 25.2.2019 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaNa jejich stránkách doporučují než začnete hubnout udělat si základní diagnostiku organismu. Odpověď Marina | 27.2.2019 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaNa www.svet-zdravi.cz jsem se podívala, nabízí komplexní analýzu s rozborem krve. Dokonce v akci. Odpověď Julča | 28.2.2019 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jaká dietaDobrý tip, neslyšela jsem o nich, ale jak jsem se dočetla, mají profesionální výživové poradce. Odpověď Deana | 8.3.2019 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaSvět zdraví znám osobně, zhubla jsem s nimi asi desek kilogramů. Váhu si držím. Odpověď Vilma | 15.3.2019 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaHubnutí s výživovým poradcem je fajn. Dlouho jsem bojovola se svou váhou sama, až na doporučení jsem zašla do světa zdraví a docházím k nim a začínám hubnout. Odpověď Světla | 18.3.2019 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaJá teda moc na hubnutí s poradcem nevěřím, ale zase na druhou stranu, když to člověk nedává sám, tak za vyzkoušení to stojí. Odpověď Karla | 21.3.2019 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaSvět zdraví neznám, ale slyšela jsem o něm. Jedna moje kolegyně s nimi zhubla. Odpověď Bíba | 23.3.2019 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaTaky je neznám, ale na jejich www.svet-zdravi.cz jsem se dozvěděla spoustu informací, takže jsem se rozhodla zajít na úvodní konzultaci. Odpověď Dorka | 25.3.2019 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaTaky nad tím uvažuji, sama to nedám, léto se blíží, plavky volají a nějaké kilčo dát dole nebude k zahození. Odpověď Alice | 12.4.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jaká dietaA rozhodla jste se Dorko pro Svět zdraví? Odpověď Dorka | 19.4.2019 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Jaká dietaAno, jdu do hubnutí s nimi. Mám za sebou základní diagnostiku organismu. Výživová poradkyně mě na základě ni stanovila hubnoucí plán. Odpověď Heda | 23.4.2019 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dietaNa www.svet-zdravi.cz jsem se dozvěděla, že než začnete s hubnutím, je dobré udělat diagnostiku organismu. Taky tak začínám. Odpověď Martica | 26.4.2019 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dietaHlavně je důležité jít do hubnutí s chutí a pevnou vůlí, pak to půjde samo. Odpověď Zita | 28.4.2019 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dietaMáte pravdu Martico, důležité jít do hubnutí s přesvědčením, že se to podaří. A s profesionálními poradci ze Světa zdraví to dáte. Odpověď Amálie | 14.5.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dietaVy Zito jste se Světem zdraví zhubla? Máte s nimi zkušenost? Odpověď Zita | 20.5.2019 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dietaAno, zhubla, zhruba před rokem. Sem tam k nim zajdu pro radu, vařím podle receptů, které najdete na www.svet-zdravi.cz. Odpověď Míša M. | 5.4.2019 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaJako pro rychlé, ale účinné hubnutí osobně doporučuju proteinovou dietu. Sama mám zkušenosti s touto https://www.prodietix.cz/ a protože vím, že opravdu funguje, tak ji mohu jen doporučit. Odpověď Bibiana | 1.5.2019 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaRozhodla sem se pro liposukci boků https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2150-ultrazvukova-liposukce-boku-vaser-lipo byl na tom někdo? Odpověď Elena | 12.5.2019 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaTuto kliniku můžu doporučit, sama jsem tu byla na liposukci a mám bezvadnou zkušenost Odpověď Linda | 2.5.2019 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaProsím tě, hlavně s mírou a nic nepřeháněj nebo se akorát dostaví jojo efekt. Co tak spíš začít nějakou očistou a pak nastartovat tělo zdravější stravou? Odpověď Iveta | 3.5.2019 06:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaCo si mám představit pod očistou? Jak jsi ji řešila ty? Odpověď Linda | 3.5.2019 07:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaJá jsem na přírodní očisty, takže zelenina, ovoce, šťávy a k tomu jsem měla na doporučení přírodní tabletky z lékárny. Odpověď Natálie | 2.5.2019 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaNešla bych za žádnou cenu do diet.. dvakrát sem byla v Brně u Justana na liposukci a jím si co chci a jak chci...tuk mám hezky odsátý a jsem spokojená Odpověď Blanka | 5.5.2019 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaMamky, co říkáte na proteinovou dietu? Trápí mě poporodní kila a myslím si, že tahle dieta by mohla můj probém vyřešit. Osobně se mi zamlouvá dieta Prodietix - https://www.prodietix.cz/. Takže kdyby tady někdo byl, kdo má zkušenosti, budu vděčná za info.
Odpověď Erika | 13.5.2019 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaMáte tip jak dát dolů podbradek? Jde to nějak přirozenou cestou, nebo to řešit raději nějakým zákrokem? Odpověď Miroslava | 17.5.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaNevím jak ostatní, ale pokud jde o mě...tak já i přesto že sem zhubla tak podbradek mi zůstal..takže sem to řešila zákrokem abych ze ho zbavila Odpověď Erika | 20.5.2019 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaNo bojím se že já se ho asi jinou cestou taky nezbavím...kde jste si ho nechávala odstranit? Odpověď Miroslava | 22.5.2019 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jaká dietaByla jsem na této klinice, ten zákrok se jmenoval liposukce podbradku Neck Tite https://www.aesthevita.cz/ Odpověď Erika | 25.5.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Jaká dietaMockrát děkuji,mrknu na to. A zákrok vám dělal ten Pilka? Odpověď Miroslava | 27.5.2019 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dietaAno zákrok mi dělal tento plastik..Byl úžasný,protože mi nic nenutil.Vysvětlil mi všechno kolem a nechal na mě jak se rozhodnu a zda do toho půjdu Odpověď Melany | 29.5.2019 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dietaU tohoto plastika jsem si nechala dělat liposukci boků a taky sem moc spokojená Odpověď Vilma | 24.5.2019 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaZa mě je profesionální hubnutí s www.svet-zdravi.cz. Mě se s nimi povedlo zhubnout skoro deset kilogramů. Odpověď Gábina | 14.6.2019 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaTrvalo to dlouho Vilmo? A hlavně zhubnutá kila si držíte? Odpověď Šárka | 26.5.2019 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaMám k nim poukaz, který jsem dostala dárkem. Objednám se na úvodní konzhultaci a pak se rozhodnu. Odpověď Milka | 31.7.2019 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaJako za mě je prodietix top dietka! Sama jsem ji držela, takže vím, o čem mluvím… A holky, vy jste na tom jak? Jak se vám dieta drží? A co jídla, chutnají?
Odpověď Jill | 3.9.2019 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaHele, já zrovna nad touto dietou taky přemýšlím a docela se mi líbí Prodietix... O této dietě jsi slyšela? Znáš ji?
Odpověď Moly | 28.10.2019 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaKdo chce hubnout s odborníky, doporučuji Svět zdraví. Odpověď Nikina | 19.11.2019 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaká dietaVy s nimi máte Moly nějakou konkrétní zkušenost? Odpověď Moly | 22.11.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaká dietaMám, velmi dobrou. Nedávno jsem s nimi zhubla patnáctkilogramů. Důležité je, že si váhu držím. Odpověď Ema | 24.11.2019 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaNa Svět zdraví je spoustu kladných recenzí. Zajdu k nim na úvodní konzultaci a pak uvidím. Odpověď Blanka | 28.7.2025 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaká dietaPřiznávám, že jsem se roky vymlouvala, že nemám čas cvičit. Jenže to byla jen pohodlnost. Když jsem se podívala na sebe do zrcadla, věděla jsem, že musím něco změnit. Koupila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-rose-gold/ hlavně proto, že jsou krásné a elegantní, ale ukázalo se, že jsou zároveň i skvělým parťákem pro začátek. Nastavila jsem si denní cíle, hodinky mě každý den motivují k pohybu a připomínají, když moc dlouho sedím, a hlavně všechno zaznamenávají. Cvičím teď 4× týdně doma nebo chodím rychlou chůzí, a v aplikaci vidím pokrok. Ta zpětná vazba je pro mě strašně důležitá. Konečně mám pocit, že něco dělám pro sebe a své tělo.
Odpověď |