Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Jaká dieta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jaká dieta - diskuze na toto téma
Miminky, mám dotaz. Víte jak to je... Ani nevíte a už máte nějaké to kilo navíc. Navíc přes vánoce, no co si budeme povídat. Ovšem... Já bych ráda nějaké to kilo sundala, ale jaksi nevím, jakou metodu mám zvolit. U cvičení moc nevydržím, tak mě napadlo, že bych mohla držet nějakou dietu. Když se ale podívám na net, tak je jich celá řada a co je teda velmi zajímavé - všechny zázračně fungují. Proč mám ale pocit, že tomu tak úplně nebude?

Diana | 2.2.2019 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Tak on to asi nebude jen pocit a asi ani nebude jen tvůj. Držela jsi někdy nějakou dietu? Já tedy ano a ne jednu a můžu ti říct, že mi řádná nepomohla. Jako jo, něco jsem zhubla, ale jakmile jsem se jen trochu pustila, tak jsem přibrala třikrát tolik, než jsem zhubla. Takže... Nakonec jsem dala šanci ještě proteinové dietě. Vybrala jsem si konrétně https://www.prodietix.cz/ a ta mi teda pomohla. Co pomohla - zhubla jsem 15 kg a hlavně - stále si to držím! Jinak teda navíc musím říct, že oproti otatním dietám mi jejich jídla chutnala.

Odpověď
Heda | 11.2.2019 00:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Já bych nedržela vyloženě nějakou dietu..Člověk může jíst všechno jen je potřeba pravidelnost, večer se nepřejídat a hlavně se hýbat.V tom je celá věda,alespoň podle mě.A tedy snažit se vyhledávat zdravější potraviny... např. džem Relax z ovoce https://www.relaxlepsinezdzem.cz/ je bez přidaného cukru... dřív sem vzala jakoukoliv marmeládu na palačinky..ale od jisté doby se dívám na složení potravin, abych si do těla necpala jen tak kde co

Odpověď
Andrea | 19.2.2019 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jaká dieta
Hedo ty džemy vypadají moc dobře, vy si je objednáváte nebo kupujete v obchodě?

Odpověď
Heda | 21.2.2019 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jaká dieta
Kupuju většinou buď v Bille nebo když jedeme na větší nákup do Albertu tak to je beru tam

Odpověď
Andrea | 24.2.2019 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jaká dieta
Super tak já se mrknu v Bille… a kdybych nesehnala v obchodě tak dají se někde objednat?

Odpověď
Akinomka | 5.9.2019 16:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jako pro rychlé, ale účinné hubnutí osobně doporučuju proteinovou dietu. Sama mám zkušenosti s touto https://mixslim.cz/ a protože vím, že opravdu funguje, tak ji mohu jen doporučit.

Odpověď
Karla | 3.3.2019 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co to jako je? To jsou nějaký bez cukru nebo jak? A dají se kombinovat s proteinovou dietou?

Odpověď
Petra | 19.2.2019 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Ahoj holky, začala jsem omezovat stravu abych sundala nějaká ta kila,ale nevím co si mám dát na odpolední svačinu abych měla dostatek bílkovin.Budu ráda za nějaké dobré tipy.

Odpověď
Renata | 21.2.2019 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Si dej třeba na svačinu vajíčko a zeleninu.

Odpověď
Petra | 26.2.2019 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemám čas si něco takového připravovat.Ráda bych něco co by se třeba jenom zalilo vodou a vypilo.

Odpověď
Renata | 2.3.2019 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já mám vykoušenou super bílkovinu www.mujbilek.cz Stačí to jenom zalit vodou a vypiješ to.Žádná složitá příprava

Odpověď
Olivka | 4.6.2019 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A ty držíš nějakou dietu? Nebo se stravuješ zdravě "podle sebe"

Odpověď
Ina | 3.7.2019 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já bych třeba tohle nedokázala. Potřebuju nad sebou vedení, nějaký plán...

Odpověď
Tonicka | 2.10.2019 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky :) holky, co vy a proteinové diety? Osobně se mi zalíbila tato https://mixslim.cz/. Je tu někdo, kdo ji držel? Jak jste spokojeni s výsledky?

Odpověď
Hanina | 23.2.2019 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Než držet dietu, tak jsem zkusila upravit životosprávu. Protože nemám pevnou vůli, dala jsem na doporučení do světa zdraví. Tam mě pomohli.

Odpověď
Brigita | 25.2.2019 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na jejich stránkách doporučují než začnete hubnout udělat si základní diagnostiku organismu.

Odpověď
Marina | 27.2.2019 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na www.svet-zdravi.cz jsem se podívala, nabízí komplexní analýzu s rozborem krve. Dokonce v akci.

Odpověď
Julča | 28.2.2019 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý tip, neslyšela jsem o nich, ale jak jsem se dočetla, mají profesionální výživové poradce.

Odpověď
Deana | 8.3.2019 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Svět zdraví znám osobně, zhubla jsem s nimi asi desek kilogramů. Váhu si držím.

Odpověď
Vilma | 15.3.2019 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Hubnutí s výživovým poradcem je fajn. Dlouho jsem bojovola se svou váhou sama, až na doporučení jsem zašla do světa zdraví a docházím k nim a začínám hubnout.

Odpověď
Světla | 18.3.2019 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já teda moc na hubnutí s poradcem nevěřím, ale zase na druhou stranu, když to člověk nedává sám, tak za vyzkoušení to stojí.

Odpověď
Karla | 21.3.2019 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Svět zdraví neznám, ale slyšela jsem o něm. Jedna moje kolegyně s nimi zhubla.

Odpověď
Bíba | 23.3.2019 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky je neznám, ale na jejich www.svet-zdravi.cz jsem se dozvěděla spoustu informací, takže jsem se rozhodla zajít na úvodní konzultaci.

Odpověď
Dorka | 25.3.2019 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky nad tím uvažuji, sama to nedám, léto se blíží, plavky volají a nějaké kilčo dát dole nebude k zahození.

Odpověď
Alice | 12.4.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A rozhodla jste se Dorko pro Svět zdraví?

Odpověď
Dorka | 19.4.2019 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
Ano, jdu do hubnutí s nimi. Mám za sebou základní diagnostiku organismu. Výživová poradkyně mě na základě ni stanovila hubnoucí plán.

Odpověď
Heda | 23.4.2019 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
Na www.svet-zdravi.cz jsem se dozvěděla, že než začnete s hubnutím, je dobré udělat diagnostiku organismu. Taky tak začínám.

Odpověď
Martica | 26.4.2019 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
Hlavně je důležité jít do hubnutí s chutí a pevnou vůlí, pak to půjde samo.

Odpověď
Zita | 28.4.2019 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
Máte pravdu Martico, důležité jít do hubnutí s přesvědčením, že se to podaří. A s profesionálními poradci ze Světa zdraví to dáte.

Odpověď
Amálie | 14.5.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
Vy Zito jste se Světem zdraví zhubla? Máte s nimi zkušenost?

Odpověď
Zita | 20.5.2019 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
Ano, zhubla, zhruba před rokem. Sem tam k nim zajdu pro radu, vařím podle receptů, které najdete na www.svet-zdravi.cz.

Odpověď
Míša M. | 5.4.2019 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jako pro rychlé, ale účinné hubnutí osobně doporučuju proteinovou dietu. Sama mám zkušenosti s touto https://www.prodietix.cz/ a protože vím, že opravdu funguje, tak ji mohu jen doporučit.

Odpověď
Bibiana | 1.5.2019 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Rozhodla sem se pro liposukci boků https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2150-ultrazvukova-liposukce-boku-vaser-lipo byl na tom někdo?

Odpověď
Elena | 12.5.2019 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tuto kliniku můžu doporučit, sama jsem tu byla na liposukci a mám bezvadnou zkušenost

Odpověď
Linda | 2.5.2019 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Prosím tě, hlavně s mírou a nic nepřeháněj nebo se akorát dostaví jojo efekt. Co tak spíš začít nějakou očistou a pak nastartovat tělo zdravější stravou?

Odpověď
Iveta | 3.5.2019 06:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co si mám představit pod očistou? Jak jsi ji řešila ty?

Odpověď
Linda | 3.5.2019 07:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem na přírodní očisty, takže zelenina, ovoce, šťávy a k tomu jsem měla na doporučení přírodní tabletky z lékárny.

Odpověď
Natálie | 2.5.2019 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Nešla bych za žádnou cenu do diet.. dvakrát sem byla v Brně u Justana na liposukci a jím si co chci a jak chci...tuk mám hezky odsátý a jsem spokojená

Odpověď
Blanka | 5.5.2019 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Mamky, co říkáte na proteinovou dietu? Trápí mě poporodní kila a myslím si, že tahle dieta by mohla můj probém vyřešit. Osobně se mi zamlouvá dieta Prodietix - https://www.prodietix.cz/. Takže kdyby tady někdo byl, kdo má zkušenosti, budu vděčná za info.

Odpověď
Erika | 13.5.2019 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Máte tip jak dát dolů podbradek? Jde to nějak přirozenou cestou, nebo to řešit raději nějakým zákrokem?

Odpověď
Miroslava | 17.5.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevím jak ostatní, ale pokud jde o mě...tak já i přesto že sem zhubla tak podbradek mi zůstal..takže sem to řešila zákrokem abych ze ho zbavila

Odpověď
Erika | 20.5.2019 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No bojím se že já se ho asi jinou cestou taky nezbavím...kde jste si ho nechávala odstranit?

Odpověď
Miroslava | 22.5.2019 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Byla jsem na této klinice, ten zákrok se jmenoval liposukce podbradku Neck Tite https://www.aesthevita.cz/

Odpověď
Erika | 25.5.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
Mockrát děkuji,mrknu na to. A zákrok vám dělal ten Pilka?

Odpověď
Miroslava | 27.5.2019 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
Ano zákrok mi dělal tento plastik..Byl úžasný,protože mi nic nenutil.Vysvětlil mi všechno kolem a nechal na mě jak se rozhodnu a zda do toho půjdu

Odpověď
Melany | 29.5.2019 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká dieta
U tohoto plastika jsem si nechala dělat liposukci boků a taky sem moc spokojená

Odpověď
Vilma | 24.5.2019 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Za mě je profesionální hubnutí s www.svet-zdravi.cz. Mě se s nimi povedlo zhubnout skoro deset kilogramů.

Odpověď
Gábina | 14.6.2019 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trvalo to dlouho Vilmo? A hlavně zhubnutá kila si držíte?

Odpověď
Šárka | 26.5.2019 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Mám k nim poukaz, který jsem dostala dárkem. Objednám se na úvodní konzhultaci a pak se rozhodnu.

Odpověď
Milka | 31.7.2019 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Jako za mě je prodietix top dietka! Sama jsem ji držela, takže vím, o čem mluvím… A holky, vy jste na tom jak? Jak se vám dieta drží? A co jídla, chutnají?

Odpověď
Jill | 3.9.2019 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Hele, já zrovna nad touto dietou taky přemýšlím a docela se mi líbí Prodietix... O této dietě jsi slyšela? Znáš ji?

Odpověď
Moly | 28.10.2019 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Kdo chce hubnout s odborníky, doporučuji Svět zdraví.

Odpověď
Nikina | 19.11.2019 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vy s nimi máte Moly nějakou konkrétní zkušenost?

Odpověď
Moly | 22.11.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám, velmi dobrou. Nedávno jsem s nimi zhubla patnáctkilogramů. Důležité je, že si váhu držím.

Odpověď
Ema | 24.11.2019 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Na Svět zdraví je spoustu kladných recenzí. Zajdu k nim na úvodní konzultaci a pak uvidím.

Odpověď
Blanka | 28.7.2025 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká dieta
Přiznávám, že jsem se roky vymlouvala, že nemám čas cvičit. Jenže to byla jen pohodlnost. Když jsem se podívala na sebe do zrcadla, věděla jsem, že musím něco změnit. Koupila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-rose-gold/ hlavně proto, že jsou krásné a elegantní, ale ukázalo se, že jsou zároveň i skvělým parťákem pro začátek. Nastavila jsem si denní cíle, hodinky mě každý den motivují k pohybu a připomínají, když moc dlouho sedím, a hlavně všechno zaznamenávají. Cvičím teď 4× týdně doma nebo chodím rychlou chůzí, a v aplikaci vidím pokrok. Ta zpětná vazba je pro mě strašně důležitá. Konečně mám pocit, že něco dělám pro sebe a své tělo.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné