| Řasy - diskuze na toto téma |
Maminky, chtěla bych se s váma poradit. Docela jsem si říkala, že je čas o sebe pečovat. Docela ráda bych měla krásný dlouhý a kvalitní řasy. Osobně je mám ale dosti krátký. Jako s hustotou problém nemám, ale jsou prostě krátký. Co myslíte, nechat nalepit? Simča | 4.2.2019 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyTy já nevím, ale do tohodle bych já osobně nešla teda... Jako ty umělý řasy ti tak akorát zničí to, co máš svého, a to je docela nežádoucí. Co třeba zkusit nějaké růstové seru. Super je třeba serum hairplusrasy. To jsem zkoušela já a super, jsem nadšená. Odpověď Petra | 2.3.2019 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyMáte zkušenost s nějakým sérem na řasy? Co říkáte na tohle? https://www.hotstyle.cz/products/serum-na-rasy-a-oboci-hairplus/ Odpověď Tomina | 4.3.2019 09:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŘasyTak tohle serum bohužel neznám a ani ho nebudu zkoušet, protože jsem narazila na serum, které mi krásně sedí a řasy po něm rostou jak divý. Používám toto serum https://hairplusrasy.cz/ a naprostá paráda. Odpověď Marika | 13.3.2019 00:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŘasyPetro sérum sem nezkoušela ale jinak si z tady toho eshopu objednávám clip in a s těmi sem moc spokojená Odpověď Iva | 18.3.2019 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ŘasyMariko byla jste i v salonu jejich? Odpověď Marika | 22.3.2019 00:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ŘasyByla sem jednou v salonu, abych si nechala poradit s typem prodloužení.Zkušenost výborná Odpověď Radka | 24.3.2019 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: ŘasyTaky sem byla v Hotstyle salonu v Brně.Clip in sem si vybrala rovnou na místě, se vším mi poradili cítila sem se tam skvěle. Nedávno mě tam i česali na ples a taky velká spokojenost Odpověď Jolča | 27.3.2019 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyJakýma metodama prodlužujou v Hotstyle?? Odpověď Radka | 1.4.2019 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŘasyProdlužuje se tam metodou clip in, micro ring, a tape in. A ještě clip culíky připevňují Odpověď |