| Vlasová kosmetika - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, poslední dobou nějak nejsem spokojená s vlasovou komsmetikou. Jako já jsem měla problém už dřív. Svědila mi po nějakých šamponech pokožka, nebo jsem měla lupy, nebo zase suchý vlasy. Před časem jsem našla vlasovou kosmetiku, která mi sedí, problém ale je, že zase mám problém. Tak mě napadlo, že bych zkusila nějakou bio kosmetiku. Docela mě zaujala kosmetika https://www.milujubio.cz/sampony-250ml-bte/. Máte s ní zkušenosti? Soňa | 4.2.2019 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaAhojky :) Ty jo, tak bio kosmetiku na vlasy jsem zatím nezkoušela. Jediný, co jsem zkoušela byla bio dekorativní kosmetika a s tou jsem teda moc spokojená a taky ji teda beru na milujubio. Jinak ale myslím, že i ta vlasová bude super. Určitě bude na pokožku citlivá. Já bych jí zkusila. Odpověď Jasmína | 8.2.2019 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaHolky já používám jen přírodní kosmetiku. Mrkněte na stránky hristina.cz, najdete tam i přírodní vlasovou kosmetiku. Třeba masky na vlasy mají užasný a šampóny mají taky super. Já z těch stránek nakupuju veškerou kosmetiku i pro děti.
Odpověď Vanda | 10.3.2019 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasová kosmetikaTak jsem se dívala na stránky Hristiny a mají vážně velký výběr šampónů a masek, no vlastně všeho, ale na tu kosmetiku na vlasy jsem se zaměřila nejvíce. Určitě si něco vyzkouším, ceny jsou super, tak si toho objednám asi trochu více.
Odpověď Fany | 9.2.2019 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaTak já zase nakupuji přírodní vlasovou kosmetiku ze stránky 2nature.cz. Koupila jsem tam i dceři vlasový kondicionér pro snadné rozčesávání a je to fakt pecka. Dřív pro nás při rozčesávání byl strašný pláč a teď se vlasy rozčesávají velmi dobře :-) Odpověď Lenka | 17.2.2019 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasová kosmetikaFany opravdu, dlouho už sháním nějaký dobrý rozčesávač pro dcerku, jsem na tom s ní podobně, který to prosím je? děkuji Odpověď Fany | 22.2.2019 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlasová kosmetikaLeni je to tento https://2nature.cz/pece-o-deti/detska-kosmetika/sampony/natura-siberica-little-siberica-detsky-vlasovy-balzam-pro-snadne-rozcesavani-250-ml i já jsme si tma objednala a už se těším až ho vyzkouším :-) Odpověď Lenka | 28.2.2019 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vlasová kosmetikaFany děkuji, taky jsem si tam koupila více věcí, že vyzkouším :-) Odpověď Jana M. | 12.2.2019 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaPoužíváte někdo vlasovou kosmetiku od kerastese? Odpověď Kikinka j J. | 19.2.2019 09:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaDobrý den, jaké máte zkušenosti se značkou Alcina? Já si ted pořizuji tento přípravek a vím, že ji dodávají i obchodní zástupci dané značky Odpověď Ludmila S. | 20.2.2019 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaDobrý den, používáte někdo wela kosmetiku? Odpověď Liliana K. | 25.2.2019 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaJe nejlepší si pořídit bylinné přípravky a nic chemického. Odpověď Bětka | 2.3.2019 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaProdlužujete si vlasy? Objednala sem si před pár dny svoji první sadu clip in, tak mě zajímá jakou vlasovou kosmetiku na to a jak o ně pečovat? Odpověď Lenka | 9.4.2019 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaAhoj, hledam nejakou bio kosmetiku nejlepe co bych mohla poridit na nejakem eshopu? Odpověď Hana | 12.4.2019 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasová kosmetikaAhojky, mas jiz nejakou zkusenost s nejakou kosmetikou nebo zkousis poprve? Odpověď Lenka | 16.4.2019 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlasová kosmetikaNe ne zkousim poprve, trosku s emi udelala vyrazka po jednom koupenem samponu v drogerce ani nevim jaka znacka, nejak jsem to nestudovala. A tak bych to nechtela moc drazdit a chtela bych vyzkouset neco bio :) Odpověď Hana | 24.4.2019 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vlasová kosmetikaTak mrknete na milujubio.cz :-) maji tam super bio veci Odpověď Lenka | 25.4.2019 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Vlasová kosmetikaJste skvela moc dekuji za doporuceni podivam se na jejich stranky a urcite neco vyberu Odpověď Nikola | 23.4.2019 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasová kosmetikaHolky máte někdo zkušenosti s tímto koncentrátem https://www.hristina.cz/prirodni-bylinny-koncentrat-na-rust-vlasu-100-ml-e101385.htm?
Odpověď Fikuska | 17.5.2019 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasová kosmetikaDobrý den, tento koncentrát používám a pěkně mi zregeneroval vlasy.
Odpověď |