Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Vlasová kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vlasová kosmetika - diskuze na toto téma
Ahoj holky, poslední dobou nějak nejsem spokojená s vlasovou komsmetikou. Jako já jsem měla problém už dřív. Svědila mi po nějakých šamponech pokožka, nebo jsem měla lupy, nebo zase suchý vlasy. Před časem jsem našla vlasovou kosmetiku, která mi sedí, problém ale je, že zase mám problém. Tak mě napadlo, že bych zkusila nějakou bio kosmetiku. Docela mě zaujala kosmetika https://www.milujubio.cz/sampony-250ml-bte/. Máte s ní zkušenosti?

Soňa | 4.2.2019 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Ahojky :) Ty jo, tak bio kosmetiku na vlasy jsem zatím nezkoušela. Jediný, co jsem zkoušela byla bio dekorativní kosmetika a s tou jsem teda moc spokojená a taky ji teda beru na milujubio. Jinak ale myslím, že i ta vlasová bude super. Určitě bude na pokožku citlivá. Já bych jí zkusila.

Odpověď
Jasmína | 8.2.2019 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Holky já používám jen přírodní kosmetiku. Mrkněte na stránky hristina.cz, najdete tam i přírodní vlasovou kosmetiku. Třeba masky na vlasy mají užasný a šampóny mají taky super. Já z těch stránek nakupuju veškerou kosmetiku i pro děti.

Odpověď
Vanda | 10.3.2019 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vlasová kosmetika
Tak jsem se dívala na stránky Hristiny a mají vážně velký výběr šampónů a masek, no vlastně všeho, ale na tu kosmetiku na vlasy jsem se zaměřila nejvíce. Určitě si něco vyzkouším, ceny jsou super, tak si toho objednám asi trochu více.

Odpověď
Fany | 9.2.2019 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Tak já zase nakupuji přírodní vlasovou kosmetiku ze stránky 2nature.cz. Koupila jsem tam i dceři vlasový kondicionér pro snadné rozčesávání a je to fakt pecka. Dřív pro nás při rozčesávání byl strašný pláč a teď se vlasy rozčesávají velmi dobře :-)

Odpověď
Lenka | 17.2.2019 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fany opravdu, dlouho už sháním nějaký dobrý rozčesávač pro dcerku, jsem na tom s ní podobně, který to prosím je? děkuji

Odpověď
Fany | 22.2.2019 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vlasová kosmetika
Leni je to tento https://2nature.cz/pece-o-deti/detska-kosmetika/sampony/natura-siberica-little-siberica-detsky-vlasovy-balzam-pro-snadne-rozcesavani-250-ml i já jsme si tma objednala a už se těším až ho vyzkouším :-)

Odpověď
Lenka | 28.2.2019 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vlasová kosmetika
Fany děkuji, taky jsem si tam koupila více věcí, že vyzkouším :-)

Odpověď
Jana M. | 12.2.2019 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Používáte někdo vlasovou kosmetiku od kerastese?

Odpověď
Kikinka j J. | 19.2.2019 09:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Dobrý den, jaké máte zkušenosti se značkou Alcina? Já si ted pořizuji tento přípravek a vím, že ji dodávají i obchodní zástupci dané značky

Odpověď
Ludmila S. | 20.2.2019 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Dobrý den, používáte někdo wela kosmetiku?

Odpověď
Liliana K. | 25.2.2019 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Je nejlepší si pořídit bylinné přípravky a nic chemického.

Odpověď
Bětka | 2.3.2019 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Prodlužujete si vlasy? Objednala sem si před pár dny svoji první sadu clip in, tak mě zajímá jakou vlasovou kosmetiku na to a jak o ně pečovat?

Odpověď
Lenka | 9.4.2019 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Ahoj, hledam nejakou bio kosmetiku nejlepe co bych mohla poridit na nejakem eshopu?

Odpověď
Hana | 12.4.2019 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky, mas jiz nejakou zkusenost s nejakou kosmetikou nebo zkousis poprve?

Odpověď
Lenka | 16.4.2019 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vlasová kosmetika
Ne ne zkousim poprve, trosku s emi udelala vyrazka po jednom koupenem samponu v drogerce ani nevim jaka znacka, nejak jsem to nestudovala. A tak bych to nechtela moc drazdit a chtela bych vyzkouset neco bio :)

Odpověď
Hana | 24.4.2019 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vlasová kosmetika
Tak mrknete na milujubio.cz :-) maji tam super bio veci

Odpověď
Lenka | 25.4.2019 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Vlasová kosmetika
Jste skvela moc dekuji za doporuceni podivam se na jejich stranky a urcite neco vyberu

Odpověď
Nikola | 23.4.2019 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasová kosmetika
Holky máte někdo zkušenosti s tímto koncentrátem https://www.hristina.cz/prirodni-bylinny-koncentrat-na-rust-vlasu-100-ml-e101385.htm?

Odpověď
Fikuska | 17.5.2019 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, tento koncentrát používám a pěkně mi zregeneroval vlasy.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné