| Mixér - diskuze na toto téma |
Maminky, odešel mi doma mixér :( Jenže u nás je to nezbytnost :( A já si nutně potřebuju koupit nový! Jen nevím, po jaké značce sáhnout. Problém je ten, že já měla starý, ještě po mamce a ten byl teda držák. No a dneska nevím, po jaké značce sáhnout, aby mi vydržela :( Simča | 5.2.2019 07:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérNo, to znám :/ Mě se to stejný stalo před časem. Byla jsem z toho docela v háji, protože ho taky potřebuju denně a chtěla jsem si koupit kvalitu. No, nakonec jsem dala na doporučení, koupila tento www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/mixery/item/930-vysokootackovy-mixer-rm-1550 a ten ti můžu jedině doporučit! Výborná kvalita! Odpověď Lenka | 18.2.2019 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérAhoj maminky dáte mi nějaký dobrý tip na mixér, na přípravu příkrmů pro miminko?
Odpověď Marika | 3.3.2019 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MixérTaky doma dělám příkrmy pro mimi sama a já mám teda v kuchyn tohoto pomocníka www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/mixery/item/746-vysokootackovy-mixer-rm-2000 a jsem s ním moc spokojená. Pokud mohu radit, tak tento jedině doporučuji. Odpověď Jitka | 15.7.2019 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MixérNemáte vyzkoušenou i jejich eletroniku ? Dívala jsem na ty jejich televize a chlapovi se líbí taky, ale tady o té značky ještě nic nemáme, tak nevíme jestli do toho jít. Odpověď Irča | 17.6.2019 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MixérTaky jsem si koupila od Oravi, protože mi přišlo zbytečné kupovat zvlášť mixér na příkrmy pro prcka a pak zvlášť mixér pro nás. Odpověď Gabča | 25.8.2019 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MixérJaký na ty příkrmy používáš ? Mám taky doma takový menší mixér, ale od jiné značky a ten mi teda nechává kousky zeleniny, tak bych se chtěla zeptat jestli to dělá i teni od oravi ? Odpověď Pajka | 30.3.2020 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MixérJj, to je fakt. Ta Orava nabízí perfektní spotřebiče, které jsou využitelné tak nějak komplexně. Třeba bez mixeru bych doma nedala ani ránu. Odpověď Fanny | 3.5.2020 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MixérMy jsme si vybrali tento https://www.orava.eu/cz/smoothie-mixer-s-5-nadobami-rm-1000-s a jsme s ním spokojeni moc. Osobně teda tuto značku doporočuju. Jako jinou doma už ani nechci. Perfektně se nám osvědčila. Odpověď Jana | 19.2.2019 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérTady dávám super pomocníka hodící se právě na vaření příkrmů je to parní vařič a mixér od Tommee tippee. https://www.trendybaby.cz/tommee-tippee-parni-varic-a-mixer
Odpověď Simča | 5.9.2019 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérNo, nakonec jsem dala na doporučení, koupila tento www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/mixery/item/930-vysokootackovy-mixer-rm-1550 a ten ti můžu jedině doporučit! Výborná kvalita!
Odpověď Martina | 3.10.2019 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MixérTaky doma dělám příkrmy pro mimi sama, ale teda narovinu - bez pořádnýho pomocníka to nejde... :) Proto mám tento www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/mixery/item/746-vysokootackovy-mixer-rm-2000 a jsem s ním moc spokojená. Pokud mohu radit, tak tento jedině doporučuji.
Odpověď Vanda | 1.3.2020 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MixérTak ta Orava je super značka, to jsi chybu neudělala. Já jsem si udělala radost tímto kouskem... https://www.orava.eu/cz/multifunkcni-mixer-900w-rmh-900 a jsem spokojená moc. Odpověď Jenn | 27.11.2019 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérMy jsme dali na doporučení, koupila tento www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/mixery/item/930-vysokootackovy-mixer-rm-1550 a ten ti můžu jedině doporučit! Výborná kvalita!
Odpověď Irča | 2.12.2019 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérJá jsem koupila od Oravy jeden kousek, který je senzační, protože je všestranný a multifunkční.
Odpověď Kajka | 2.12.2019 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérOsobně tuto značku doporučím :) Orava má pěkné a hlavně kvalitní ty spotřebiče :) taky se pohybují v dostupné cenové relaci, takže to taky člověka hodně láká .. kvalita za málo peněz, kdo by to nebral.
Odpověď Sabina | 29.1.2020 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MixérNemáte od nich i nějaké elektro ? Koukala sem na mp3 přehrávač a přemýšlím jestli ho koupit nebo ne. Odpověď Lenka | 4.3.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MixérDceři jsem kupovala mp3 a tu už má teda pěkně dlouho a pořád jí slouží :) Odpověď Sabina | 4.3.2020 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: MixérNa kolik tě přišla ? Jak je dcerka stará ? Ptám se kvůli ovládání :) Odpověď Lenka | 19.4.2020 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: MixérDceři je 12 a ovládat to umí velice dobře, navíc je to velmi jednoduché na ovládání takže bych to svěřila do ruk i mladším dětem, přece jenom už je to generace co se "rodí s telefonama v rukách". Koupila jsem jí tady tenhle model www.orava.eu/cz/mp3mp4-prehravac-ma-4g-r Odpověď Renata | 28.4.2020 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérNemáte náhodou některá ten jejich konktatní gril ? Na jaké pokrmy je to dobré ? Četla jsem, že se na tom dá udělat úžasně a rychle maso. Je to tak ? Odpověď Alex | 5.5.2020 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MixérJe to výborné na maso a zeleninu. Maso se na tom dá udělat fakt rychle a hlavně zůstane krásně šťavnatý :P Odpověď Janča | 18.5.2020 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixérJak jsou na tom ty větší spotřebiče od Oravi jako jsou lednice ? Jako naprosto jsem se zamilovala do té jejich černé lednice. Dlouho se mi tak žádná nelíbila a velmi zvažuju, že bych ji pořídila do nového bytečku. Odpověď Alex | 22.5.2020 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MixérPodle mě stejně dobře jako ty menší spotřebiče, protože mám jejich pračku a šlape parádně :) Odpověď Nikola | 3.6.2020 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MixérMy máme jejich televizi a lednici a líp jsme vybrat nemohli :) Odpověď Linda | 4.6.2020 05:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: MixérMají vůbec tady tu značku i na prodejnách nebo je možné ji koupit jenom přes eshop ? Odpověď Janča | 4.7.2020 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: MixérJasně .. mají ji i normálně v elektru, ale musíš se na jejich stránky podívat v jakých nicméně na eshopu mají naprosto všechno co mají v nabídce, tak si myslím, že je lepší to objednávat přes internet. Odpověď Linda | 6.7.2020 08:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: MixérNemáš zkušenost s tím jak často naskladňují ? Chtěla bych ten sonický kartáček, ale na eshopu je vyprodaný :( Odpověď |