| První porod císařským řezem - diskuze na toto téma |
Holky budu muset po císaři brát analgetika? nebo to vydržím i bez prášků od bolesti? jaké máte zkušenosti? Katka | 10.2.2019 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | První porod císařským řezemSestra rodila v Americe císařský řezem a nemohla brát prášky od bolesti, tak dostala pumpičku na břicho, která ji přímo do rány dodávala analgetika, která působí pouze lokálně, tak jako třeba u zubaře, když vám píchne injekci s umrtvením.
Odpověď Anka | 3.7.2019 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První porod císařským řezemTa pumpička je už i tady. Kamoška teď minulý měsíc rodila a taky jí měla. Je sice na předpis a stojí cca 4000Kč, ale za tu úlevu to stojí. Říkala, že byla šťastná, že jí mohla mít. Odpověď Gabriela | 11.2.2019 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | První porod císařským řezemZdravím čeká mě císařský řez a slyšela jsem o pumpičče proti bolesti? Tak by mě zajímalo kde se dá sehat v ČR nebo jestli je to jen v zahraničí. Mám hroznej strach z bolesti. Děkuji za info. Odpověď Erika | 11.2.2019 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První porod císařským řezemGabrielo, je už i u nás v Česku, zajdeš si k doktorovi a on ti dá recept a s tím si zajdeš do lékárny, kde ti pumpu objednají a dodají do nemocnice, kde ti bude císař proveden. Odpověď Valča | 28.5.2019 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: První porod císařským řezemjá to měla tak, že jsem si ji v lékarně za 4000 objednala a v nemocnici mi ji lékař při cisaři aplikoval a po dobu 3 dnů mi vedla analgetikum do rány, po třech dnech mi ji lékař dal pryč, žádnou bolest jsem po celou dobu necítila Odpověď Rita | 18.2.2019 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | První porod císařským řezemNo ja jsem slyšela o pumpě která pomáhá od bolesti opravdu to tak pomůže. Mě čeká totiž porod císařem a mám z velké bolesti strach :(. Budu ráda když se o té pumpě dozvím více. Odpověď Hana | 18.3.2019 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První porod císařským řezemMne to prijde take jako velmi uzzitecka vec a budu rada za vice informaci. :-) Odpověď Valča | 28.5.2019 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: První porod císařským řezemnavíc na dnešní dobu je i velice levná, já čekala že ji v té lékarně budu pořizovat okolo 6-10 tisíc Odpověď Jitka | 15.9.2019 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | První porod císařským řezemHolky, prosím která máte za sebou porod císařem, poradíte mi, jestli bych se měla ránu potom něčím natírat? Aby se mi to lépe hojilo?
Odpověď Marie | 16.9.2019 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První porod císařským řezemMáme v rodině vyzkoušený krém kelapher, který obsahuje látku laktoferin, ten na sebe váže volné železo, a ranku tak rychleji zahojí.
Odpověď Jitka | 17.9.2019 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: První porod císařským řezemMáte ho vyzkoušený? Poradíte mi tedy prosím, kde bych ho mohla sehnat?
Odpověď Marie | 19.9.2019 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: První porod císařským řezemJasně, já jsem si ho objednala přes eshop, a to přímo ze stránek https://www.lekarna-madona.cz/zbozi/3607422/kelapher-cream-50ml, za dva dny jsem ho měla doma.
Odpověď |