Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní granule pro psa

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní granule pro psa - diskuze na toto téma
Zjišťoval jste někdo, které granule jsou nejlepší pro staršího psa, který už má opravdu horší zažívání?

Daniel | 17.2.2019 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro psa
Já pro našeho psa kupuji jedině granule Brit Premium by Nature Senior, jsou jako stvořené pro psa, který má horší zažívání, navíc obsahují více jak půl pytle masa.

Odpověď
Markéta | 11.4.2019 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní granule pro psa
Co konzervy od Britu, nezkoušel jsi?

Odpověď
Sabina | 29.4.2019 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní granule pro psa
Konzervy od Britu bereme monoproteinové a psovi chutnají hodně.

Odpověď
Markéta | 30.4.2019 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kvalitní granule pro psa
Musím taky koupit na zkoušku, hodně lidí je chválí :)

Odpověď
Sabina | 1.5.2019 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kvalitní granule pro psa
Vyzkoušeli jsme už plno různých značek a brit nám sedí nejvíce, má dobré složení.

Odpověď
Markéta | 2.5.2019 06:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kvalitní granule pro psa
Líbí se mi, že je i velký výběr v petshopech, jezdím denně okolo, dneska je koupím a přejdeme na ně. Díky za doporučení.

Odpověď
Ivča | 31.7.2019 03:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvalitní granule pro psa
Zkoušela jste nějaký i pamlsek Functional Snack od Britu ? Sežere to každý pes, co jsem tak četla

Odpověď
Eva | 23.3.2019 10:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro psa
Od kud prosím granule objednáváte?

Odpověď
Alice | 24.3.2019 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já třeba všechno objednávám na happytails i granule. Najdeš tam všechno co tvůj pejsek potřebuje.

Odpověď
Eva | 25.3.2019 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji moc, už jsem objednala. Měla si pravdu, objednala jsem tam toho fakt hodně :-D

Odpověď
Ivča | 31.7.2019 03:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kvalitní granule pro psa
já Britky kupuji různě, jednoduše, tam kde jsou nejlevnější, ted nejvíce Freshky a Functional Snack(pamlsek)

Odpověď
Laura | 24.11.2019 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kvalitní granule pro psa
Taky kupujeme Brit Fresh, k tomu konzervy Monoprotein. Functional snack jsme ještě nezkusili, ale už je máme objednané.

Odpověď
Sára | 18.1.2020 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro psa
My teď krmíme pejska, který má zdravotní problémy, konzervami monoprotein. Vyhovují mu.

Odpověď
Veven | 21.1.2020 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro psa
Na www.krmivo-brit.cz mají výběr granulí i konzerv pro všechny věkové kategorie pejsků. My máme štěně i dospělého, pravidelně u nich nakupujeme.

Odpověď
Darja | 24.1.2020 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžu jenom souhlasit. Taky krmíme pejska granulemi i konzervami a to z řady Fresh.

Odpověď
Lucie | 24.1.2020 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro psa
Já tedy osobně bych už po jiném krmivu jak Brit nesáhla, nejenom, že mají mnoho řad a možností na míru každé pejska od mini po giant, mají také monoproteinové konzervy pro alergiky.

Odpověď
Štěpán | 24.3.2020 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Teď se shání krmivo vyrobené v ČR, a co vím, tak Brit je. Krmíme sním už dlouho.

Odpověď
Karel | 26.3.2020 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je dobře. My taky dáváme pejskům od nich granule i konzervy.

Odpověď
Tereza | 7.5.2024 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro psa
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat na vaší zkušenost ohledně krmení psů granulemi. Už jsem vyzkoušela více druhů i značek, ale zatím tedy bez úspěchu. Poradíte mi, jak vybrat kvalitní granule?

Odpověď
Marcela | 15.5.2024 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
U granulí se musí opravdu hodně dávat pozor na jejich složení. Pokud chcete kvalitu, tak se musíte dívat právě na složení. Já pro svého psa dlouho nemohla najít dobře stravitelné granule. Pomohlo mi až když jsem mu začala kupovat granule od https://www.rawbark.cz/ , kde nepoužívají žádný umělá dochucovadla a také tam není masová moučka, která se teď hodně využívá při výrobě granulí. Prostě jen čerstvé maso a proto je můj pes spokojený, vždy vše sní a má skvělé zažívání.

Odpověď
Alena | 16.9.2024 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro psa
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaše doporučení ohledně výběru kvalitních granulí pro psy. Co bych měla při výběru zohlednit, aby měl můj pejsek to nejlepší?

Odpověď
Iva | 22.9.2024 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když jsem hledala kvalitní granule pro svého psa, narazila jsem na https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-holistic-red-mix-hovezi-kruti-zverina-bez-obilovin-2kg a rozhodla se je vyzkoušet. Jsem opravdu nadšená, že jsem našla něco, co je nejen chutné, ale také zdravé. Granule jsou bez obilovin a obsahují hovězí, krůtí a zvěřinu, což zajišťuje skvělou výživovou hodnotu. Můj pes si na nich opravdu pochutnává a já vidím, jak je spokojený. Navíc se mi líbí, že všechny suroviny pocházejí z kvalitních zdrojů a jsou bez umělých přísad. Od doby, co tyto granule dostává, má více energie a jeho srst je lesklejší a zdravější.

Odpověď
Klára | 8.11.2024 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní granule pro psa
Letos jsem dlouho přemýšlela, co pořídit našemu psovi k Vánocům, protože jsem chtěla, aby měl něco opravdu užitečného. Nakonec jsem se rozhodla pro lokalizační přívěsek https://www.armodd.cz/armodd-itag-cerny/ , který mi pomůže ho rychle najít, kdyby se náhodou zaběhl. Občas se stává, že se nechá unést nějakou stopou a zmizí z dohledu, takže mít možnost ho snadno lokalizovat mi dává obrovský pocit klidu. Už se těším, až mu ho na Štědrý den připnu k obojku – myslím, že tento praktický dárek bude přínosem pro nás oba.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné