Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Erotické pomůcky kde koupit

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Erotické pomůcky kde koupit - diskuze na toto téma
Kupovala jste si některá erotické pomůcky po internetu? nebo je lepší, to jít koupit osobně? poradíte mi prosím?

Michala | 15.2.2019 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotické pomůcky kde koupit
My si s partnerem kupujeme často něco ohledně erotických pomůcek, a vždy kupujeme z eshopu https://e-kondomy.cz/ mají skvělé ceny a opravdu velice diskrétní balení.

Odpověď
Lenka | 19.2.2019 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Erotické pomůcky kde koupit
Jak to přišlo zabalené? mohu si to objednat domů, nebo někdo pozná, že je to zásilka z eshopu?

Odpověď
Michala | 22.2.2019 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Erotické pomůcky kde koupit
Přišlo to velice diskrétně zabalené, takže se nemusíte vůbec bát si to domů objednat.

Odpověď
Marenka d D. | 19.2.2019 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem se ted koukala na valentýna na ekondomy a jsou tam dobré ceny za spodní prádlo.

Odpověď
Danadanča | 14.5.2019 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já nakupuji výhradně přes internet, musela bych se v obchodě pořád jen červenat a přítele bych do spodního prádla nedostala, což je i naše nejoblíbenější erotická pomůcka. mají krásné košilky a luxus kostýmy. A hlavně je to diskrétní!!! Danča

Odpověď
Danadanča | 14.5.2019 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já nakupuji výhradně přes internet, musela bych se v obchodě pořád jen červenat a přítele bych do spodního prádla nedostala, což je i naše nejoblíbenější erotická pomůcka. mají krásné košilky a luxus kostýmy https://miorio.cz A hlavně je to diskrétní!!! Danča

Odpověď
Iveta | 17.6.2019 00:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky nenechala jste si prosím některá náhodou zvětšovat prsa? můžete mi říct, jak moc to bude bolet po operaci? dalo by se to vydržet i bez prášků od bolesti?

Odpověď
Lenka | 18.6.2019 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Erotické pomůcky kde koupit
Já jsem si nechala dělat nová prsa, a právě jsem viděla u kamarádky, že měla po operaci pumpičku, která pumpuje analgetikum přímo do rány přes katetr, tak jsem si ji objednala také, a nic mne nebolelo.

Odpověď
Iveta | 21.6.2019 00:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Erotické pomůcky kde koupit
Co se s tou pumpičkou potom stane? a kolik bych za ní musela zaplatit? kde se to zařizuje?

Odpověď
Lenka | 24.6.2019 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Erotické pomůcky kde koupit
Musíte si zajít do lékárny, kde pumpičku za 4 tisíce korun objednáte, potom už se o nic nestaráte, pumpička do 24 hodin dorazí přímo do nemocnice.

Odpověď
Týna4 | 24.6.2019 06:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Být tebou, tak bych se určitě objednávání erotických pomůcek přes internet nebála. Myslím, že většina eshopů je dnes umí posílat celkem diskrétně, takže nikdo nemá šanci poznat co v balíčku je. My si třeba s přítelem nedávno objednávali anální hračky z https://www.eroticsexshop.cz/ a balíček který přišel na sobě neměl žádné nápisy a dokonce ani z adresy by člověk jen tak nepoznal, že je to balíček ze sexshopu.

Odpověď
Martina | 1.7.2019 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já si erotické pomůcky kupuji také přes E-kondomy mají podle mě nejlepší výběr

Odpověď
Jarka | 25.8.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte tu někdo zkušenost s kupováním erotických pomůcek pro muže? Ráda bych totiž tomu svému nějakou koupila, ale vůbec si nevím rady. Když jsem si zkoušela googlovat pánský masturbátor, tak na mě vyskočila třeba tato stránka https://www.super-penis.cz/ kde toho mají opravdu hodně, ale já vůbec nevím co vybrat. Nemáte nějaký tip?

Odpověď
Žaneta | 28.8.2019 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Osobně mám taky nejlepší zkušenost s e-kondomy

Odpověď
Gábina | 1.9.2019 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
S tímto eshopem sem taky moc spokojená. Objednávám tu ráda, protože si můžu objednat cokoliv a vždy mi přijde objednaná věc velmi diskrétně

Odpověď
Leona | 11.9.2019 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
Tento eshop s erotickými pomůckami můžu taky vřele doporučit, vždycky jsem s objednávkou tady maximálně spokojená

Odpověď
Milena | 18.9.2019 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doma mám z e-kondomy taky spoustu pomůcek. Se vším sem hrozně spokojená.Vždycky si nechám poslat až domů

Odpověď
Tamara | 21.9.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-kondomy
I za mě s tímto eshopem výborná zkušenost

Odpověď
Veronika | 25.9.2019 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já mám na e-kondomy i regsitraci.Objednala sem tu už hodně pomůcek a všechny jsou bezvadný, já i manžel sme fakt spokojení

Odpověď
Karolína | 29.9.2019 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přes e-kondomy jsem si nechala poradit od pracovníků s výběrem vibrátoru a jsem maximálně spokojená. Eshop můžu jenom doporučit

Odpověď
Tonička | 6.10.2019 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Karolíno a kam jste si pro radu psala?

Odpověď
Karolína | 13.10.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psala jsem si na email info@e-kondomy.cz

Odpověď
Petulina | 17.3.2020 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj. Měla bych takový dotaz. Nezkoušela některá z vás náhodou takové to yoni vajíčko? Já se o tom nedávno dočetla a musím říct, že to zní celkem zajímavě. Navíc co jsem se tak dívala třeba sem https://www.magieprirody.cz/yoni-vajicko/ tak to vlastně není ani tak drahé.

Odpověď
Linda | 25.10.2022 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já bych teda do kamenné prodejny pro toho zboží nešla :-D Radši si vyberu přes internet :-) Kupovala jsem si třeba vibrátor na e-kondomy.cz a přišlo to diskrétně, žádný polep na krabici s názvem eshopu, takže super:-)

Odpověď
Soňa | 1.12.2022 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano jsou opravdu diskrétní, minulý týden jsem u nich objednávala. Tady máte kdyžtak podrobnější informace https://e-kondomy.cz/doprava-a-ceny

Odpověď
Eva | 19.12.2022 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě nevadí si kupovat po internetu, nedokážu si představit že by mě měla radit s výběrem vibrátoru třeba prodavačka :-D Vyberu si prostě podle vzhledu jak se mi líbí a jaké má funkce.. Už jsem párkrát nakupovala na eshop e-kondomy a je fajn :-) Mají tam skvělý výběr i příznivé ceny :-)

Odpověď
JaneX | 8.7.2025 08:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, hodně záleží na eshopu, jak to zabalí a jestli je to poznat. Mě sice živí přeprava zásilky do zahraničí u https://www.emons.cz/mezinarodni-preprava-zasilek-a-baliku-do-zahranici/ , ale jako celkově ví, jak ta logistika a spedice funguje. A jako jsou už pak odesilatelé, u kterých víte, co v té zásilce je. Například Adam D... tak tam víte, že je to z růžováka. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné