| Erotické pomůcky kde koupit - diskuze na toto téma |
Kupovala jste si některá erotické pomůcky po internetu? nebo je lepší, to jít koupit osobně? poradíte mi prosím?
Michala | 15.2.2019 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitMy si s partnerem kupujeme často něco ohledně erotických pomůcek, a vždy kupujeme z eshopu https://e-kondomy.cz/ mají skvělé ceny a opravdu velice diskrétní balení. Odpověď Lenka | 19.2.2019 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůcky kde koupitJak to přišlo zabalené? mohu si to objednat domů, nebo někdo pozná, že je to zásilka z eshopu? Odpověď Michala | 22.2.2019 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotické pomůcky kde koupitPřišlo to velice diskrétně zabalené, takže se nemusíte vůbec bát si to domů objednat. Odpověď Marenka d D. | 19.2.2019 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitTaky jsem se ted koukala na valentýna na ekondomy a jsou tam dobré ceny za spodní prádlo. Odpověď Danadanča | 14.5.2019 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůcky kde koupitAhoj, já nakupuji výhradně přes internet, musela bych se v obchodě pořád jen červenat a přítele bych do spodního prádla nedostala, což je i naše nejoblíbenější erotická pomůcka. mají krásné košilky a luxus kostýmy. A hlavně je to diskrétní!!! Danča Odpověď Danadanča | 14.5.2019 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůcky kde koupitAhoj, já nakupuji výhradně přes internet, musela bych se v obchodě pořád jen červenat a přítele bych do spodního prádla nedostala, což je i naše nejoblíbenější erotická pomůcka. mají krásné košilky a luxus kostýmy https://miorio.cz A hlavně je to diskrétní!!! Danča Odpověď Iveta | 17.6.2019 00:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotické pomůcky kde koupitHolky nenechala jste si prosím některá náhodou zvětšovat prsa? můžete mi říct, jak moc to bude bolet po operaci? dalo by se to vydržet i bez prášků od bolesti? Odpověď Lenka | 18.6.2019 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Erotické pomůcky kde koupitJá jsem si nechala dělat nová prsa, a právě jsem viděla u kamarádky, že měla po operaci pumpičku, která pumpuje analgetikum přímo do rány přes katetr, tak jsem si ji objednala také, a nic mne nebolelo. Odpověď Iveta | 21.6.2019 00:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Erotické pomůcky kde koupitCo se s tou pumpičkou potom stane? a kolik bych za ní musela zaplatit? kde se to zařizuje? Odpověď Lenka | 24.6.2019 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Erotické pomůcky kde koupitMusíte si zajít do lékárny, kde pumpičku za 4 tisíce korun objednáte, potom už se o nic nestaráte, pumpička do 24 hodin dorazí přímo do nemocnice. Odpověď Týna4 | 24.6.2019 06:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitBýt tebou, tak bych se určitě objednávání erotických pomůcek přes internet nebála. Myslím, že většina eshopů je dnes umí posílat celkem diskrétně, takže nikdo nemá šanci poznat co v balíčku je. My si třeba s přítelem nedávno objednávali anální hračky z https://www.eroticsexshop.cz/ a balíček který přišel na sobě neměl žádné nápisy a dokonce ani z adresy by člověk jen tak nepoznal, že je to balíček ze sexshopu. Odpověď Martina | 1.7.2019 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitJá si erotické pomůcky kupuji také přes E-kondomy mají podle mě nejlepší výběr Odpověď Jarka | 25.8.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitMáte tu někdo zkušenost s kupováním erotických pomůcek pro muže? Ráda bych totiž tomu svému nějakou koupila, ale vůbec si nevím rady. Když jsem si zkoušela googlovat pánský masturbátor, tak na mě vyskočila třeba tato stránka https://www.super-penis.cz/ kde toho mají opravdu hodně, ale já vůbec nevím co vybrat. Nemáte nějaký tip? Odpověď Žaneta | 28.8.2019 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitOsobně mám taky nejlepší zkušenost s e-kondomy Odpověď Gábina | 1.9.2019 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-kondomyS tímto eshopem sem taky moc spokojená. Objednávám tu ráda, protože si můžu objednat cokoliv a vždy mi přijde objednaná věc velmi diskrétně Odpověď Leona | 11.9.2019 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-kondomyTento eshop s erotickými pomůckami můžu taky vřele doporučit, vždycky jsem s objednávkou tady maximálně spokojená Odpověď Milena | 18.9.2019 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitDoma mám z e-kondomy taky spoustu pomůcek. Se vším sem hrozně spokojená.Vždycky si nechám poslat až domů Odpověď Tamara | 21.9.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-kondomyI za mě s tímto eshopem výborná zkušenost Odpověď Veronika | 25.9.2019 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitJá mám na e-kondomy i regsitraci.Objednala sem tu už hodně pomůcek a všechny jsou bezvadný, já i manžel sme fakt spokojení Odpověď Karolína | 29.9.2019 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitPřes e-kondomy jsem si nechala poradit od pracovníků s výběrem vibrátoru a jsem maximálně spokojená. Eshop můžu jenom doporučit Odpověď Tonička | 6.10.2019 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůcky kde koupitKarolíno a kam jste si pro radu psala? Odpověď Karolína | 13.10.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotické pomůcky kde koupitPsala jsem si na email info@e-kondomy.cz Odpověď Petulina | 17.3.2020 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitAhoj. Měla bych takový dotaz. Nezkoušela některá z vás náhodou takové to yoni vajíčko? Já se o tom nedávno dočetla a musím říct, že to zní celkem zajímavě. Navíc co jsem se tak dívala třeba sem https://www.magieprirody.cz/yoni-vajicko/ tak to vlastně není ani tak drahé. Odpověď Linda | 25.10.2022 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitJá bych teda do kamenné prodejny pro toho zboží nešla :-D Radši si vyberu přes internet :-) Kupovala jsem si třeba vibrátor na e-kondomy.cz a přišlo to diskrétně, žádný polep na krabici s názvem eshopu, takže super:-) Odpověď Soňa | 1.12.2022 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitAno jsou opravdu diskrétní, minulý týden jsem u nich objednávala. Tady máte kdyžtak podrobnější informace https://e-kondomy.cz/doprava-a-ceny Odpověď Eva | 19.12.2022 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitMě nevadí si kupovat po internetu, nedokážu si představit že by mě měla radit s výběrem vibrátoru třeba prodavačka :-D Vyberu si prostě podle vzhledu jak se mi líbí a jaké má funkce.. Už jsem párkrát nakupovala na eshop e-kondomy a je fajn :-) Mají tam skvělý výběr i příznivé ceny :-) Odpověď JaneX | 8.7.2025 08:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůcky kde koupitDobrý den, hodně záleží na eshopu, jak to zabalí a jestli je to poznat. Mě sice živí přeprava zásilky do zahraničí u https://www.emons.cz/mezinarodni-preprava-zasilek-a-baliku-do-zahranici/ , ale jako celkově ví, jak ta logistika a spedice funguje. A jako jsou už pak odesilatelé, u kterých víte, co v té zásilce je. Například Adam D... tak tam víte, že je to z růžováka. :) Odpověď |