| První porod císařem - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, bohužel mne čeká porod císařským řezem, nevíte jestli budu muset po operaci brát prášky od bolesti? Karolina | 18.2.2019 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | První porod císařemUrčitě budete muset nějaká analgetika užívat, bez nich by jste to asi nevydržela, proč se na to ptáte? Odpověď Petra | 18.2.2019 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | První porod císařemSlyšela jsem, že existuje jakási pumpa která pomh od bolesti. Kde se dá ta pump sehnat? Děkuji za ifo Odpověď Martina | 19.2.2019 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První porod císařemJestli nechcete brát prášky od bolesti, tak si můžete před porodem objednat v lékárně pumpičku s analgetikem, která vám bude 3 dny po operaci pumpovat analgetikum přímo do rány, takže analgetikum působí pouze lokálně a nezasahuje celé tělo, v lékárně je potřeba objednat dopředu, kde zaplatíte 4 tisíce korun, a lékárna ji doručí přímo do nemocnice. Odpověď Karolina | 20.2.2019 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: První porod císařemTak děkuji moc, dneska jsem byla v lékárně u nás se ptát, a už to mám objednané.... Odpověď Wanesa | 24.2.2019 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | První porod císařemPoraďte, kde si objednám tu pumpičku proti bolesti? Děkuji za informaci Odpověď |