| Cukroví - pečené i nepčené - diskuze na toto téma |
Ahoj, Vánoce už klepou na dveře, tak co jste pěkného upekly? nebooo co teprve upečete? :) Já jsem hrdá na naše kokosové kuličky a datlovo-oříškové pusinky :) letos se povedly nejvíc :) Dasa | 26.12.2013 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cukroví - pečené i nepčenéJa delala 11 druhu, letos se mi nejvic povedli stafetky :) Odpověď Ema | 28.1.2014 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cukroví - pečené i nepčenéPáni 11 druhů? to je docela dost, my doma děláme jen pár, jak vypadají ty štafetky? :) Odpověď Monika | 21.6.2016 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cukroví - pečené i nepčenéRáda peču z mouky babiccina volba a kdyz jsem se chtela podívat, jaké druhy vyrábí, nasla jsem na jejich webovkách výborné recepty- www.babiccinavolba.cz/recepty/, naposledy jsem vyzkousela prvomajové susenky, ze kterých jsem ochutnala jen jednu, zbytek snedly deti jako sarancata :-D Odpověď Ivka | 25.7.2016 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cukroví - pečené i nepčenéJsem hodne na sladké a musím říct, ze babiccina volba me navnadila na varení, hned neco zkusím. Odpověď Monika | 26.7.2016 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cukroví - pečené i nepčenéJá jsemo víkendu zkousela ten jahodový dort a taky byl luxusní. mají tam dobre odzkousené recepty. Odpověď Ivka | 28.7.2016 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Cukroví - pečené i nepčenéZkusíh ho teda :-).kuju Odpověď Janina | 30.8.2016 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cukroví - pečené i nepčenéS touto moukou mám ty nejlepsí zkusenosti. Nedarilo se mi porád upect korpusy na dorty, myslela jsem, ze je to troubou a nakonec jsem zkusila v akci babiccinu volbu, co byla, a hle, nadýchaný dobrý piškoty. Odpověď Ladena | 31.8.2016 18:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cukroví - pečené i nepčenéty jo, bych neverila, ze to mohlo být moukou, díky za tip, urcite to hned pri nejblizsí prilezitosti vyzkousim. Odpověď Lucka | 31.10.2018 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cukroví - pečené i nepčenéPotřebovala bych tip na marmeládu na promazávání Vánočního cukroví..Co říkáte na tyto džemy? https://www.relaxlepsinezdzem.cz/ Odpověď Anna | 15.8.2023 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cukroví - pečené i nepčenéAhoj, ráda se přidám na čerpání inspirace. Každý rok jsem pekla jenom linecké a rohlíčky, ale už jsem se konečně rozhoupala ke koupi hnětače těsta z https://www.atfornax.cz/k:477/hnetace-testa/ , takže si každé těsto krásně umíchám, tak se nebráním snad žádnému nápadu na cukroví. Doma to taky ocení, když toho bude na stole víc :-) . Odpověď |