| Sérum na růst řas - diskuze na toto téma |
Ahoj, nemáte vyzkoušené nějaké sérum na řasy, co fakt funguje a zaznamenaly jste rozdíl ? Můžu poprosit o nějaké doporučení, co stojí za vyzkoušení a nebudou to vyhozené peníze ? Petruska J. | 22.2.2019 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sérum na růst řasDobrý den, já to ted zkouším, měla jsem nalepovací řasy a začali mě padat ve velkém. Tak jsem brouzdala po neteu a objevila jsem i na notinu nějaká séra a pak na bylinné bázi ještě různé přípravky v malých obchůdcích. Odpověď Síma | 2.3.2019 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sérum na růst řasAhoj,já s žádným sérem zkušenost nemám ale nedávno sem si objednala řasy k prodloužení na Hotstyle a všichni mi je moc chválí Odpověď Sandra | 27.12.2019 06:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sérum na růst řasKamarádka mi říkala, že používá nějaké sérum z alpíka ale vůbec si napamatuju jaké :( Odpověď Hanka | 18.2.2020 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sérum na růst řasSandra: Dívala jsem se na stránky alpíka a mají jich tam sice víc, ale objednala jsem si na vyzkoušení tady tohle www.alpik.cz/pecujici-serum-na-rasy-lavera-9-ml/ Odpověď Markéta | 3.3.2020 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sérum na růst řasTo sérum z alpíka používám cca rok a když se podívám na fotky před a po, tak ten rozdíl je hodně veliký a za tu cenu je to teda pecka. Odpověď Sandra | 5.3.2020 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sérum na růst řasTak mi sem potom prosím napiš jestli pozoruješ nějaký rozdíl taky bych ho koupila kdyby to fakt pomáhalo. Odpověď Erika | 21.2.2020 08:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sérum na růst řasJsou tady ty přípravky aspoň bez umělých aromat a barviv ? Přece jenom se to dává do velmi blízkého okolí oka.
Odpověď Barbora | 23.2.2020 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sérum na růst řasAby to mělo nějaký vliv na řasy, tak by měly ty kapičky obsahovat hlavně ricinový olej. Výbornou zkušenost mám tady s tím sérem, které používám i na obočí a musím zaklepat, že se mi začalo zahušťovat www.riano.cz/incia-serum-pro-podporu-rustu-ras-a-oboci-10ml
Odpověď Erika | 25.2.2020 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sérum na růst řasJak dlouho je potřeba sérum používat ? Je vidět nějaký menší rozdíl po dopotřebování té jedné lahvičky ?
Odpověď Nikča | 3.4.2020 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sérum na růst řasJá jsem dostala doporučení na sérum od značky lavera a po tady tom séru se mi řasy pěkně zpravily a daly dohromady, protože taky patřím bohužel k těm, co měly prodloužené vlasy. Odpověď Erika | 6.4.2020 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sérum na růst řasKde tady to sérum prodávají ? Mají ho normálně v drogérii nebo odkud ho prosím máš ? :) Odpověď Nikča | 7.4.2020 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sérum na růst řasObjednávala jsem si ho z alpíka a když se podíváš, tak tam těch sér mají víc :) Odpověď Erika | 2.5.2020 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Sérum na růst řaspo jak dlouhé době byl vidět nějaký rozdíl ? Odpověď Denisa | 12.4.2020 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sérum na růst řasTohle je Eriko ono www.alpik.cz/pecujici-serum-na-rasy-lavera-9-ml, taky ho mám a když si vezmu jaké jsem měla řasy předtím než jsem ho začala používat, tak rozdíl tam rozhodně je . Odpověď |